Libnet.ro
UNICEF

11:00

Primii pasi dupa solicitarea presedintelui Iohannis: Planul opozitiei pentru inlaturarea PSD

B1 B1,
Primii pasi dupa solicitarea presedintelui Iohannis: Planul opozitiei pentru inlaturarea PSD

Opozitia pare sa faca primii pasi dupa solicitarea presedintelui Klaus Iohannis de a-si uni fortele. Liderul senatorilor PNL, Iulian Dumitrescu, a anuntat ca va propune initierea unui protocol de colaborare. continuă pe B1

Ce-i transmite Adrian Nastase presedintelui Iohannis, dupa discursul sau despre proteste

Adrian Nastase il critica pe presedintele Klaus Iohannis, dupa ce seful statului a afirmat in discursul sau de luni seara ca protestele din Piata Victoriei sunt legitime. Nu vreau sa pun in discutie.

Mircea Badea, reactie dupa discursul Presedintelui cu privire la protestele violente din Piata Victoriei: Iohannis nu e presedintele romanilor

Mircea Badea a avut o prima reactie dupa ce presedintele Klaus Iohannis a sustinut o conferinta de presa cu privire la incidentele de la protestele din Piata Victoriei, in care aduce noi acuzatii la adresa.

Discursul de aseara al presedintelui Iohannis

Am urmarit ieri seara cu maxima atentie mesajul presedintelui Klaus Iohannis, mesaj transmis din biroul domniei-sale de la Cotroceni.

Magda Vasiliu, reactie dupa reactia lui Iohannis referitoare la violentele din Piata Victoriei: Oamenii aia au fost calcati in picioare, gazati, fugariti, loviti, iar presedintele face apel la PSD sa-si bage mintile in cap?!

Jurnalista Magda Vasiliu s-a aratat dezamagita de reactia lui Iohannis dupa violentele care au avut loc in Piata Victoriei. Adica oamenii aia au fost calcati in picioare, gazati, fugariti,.

ştiri din Politica

ştiri de la B1

actualitate, 11:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2009 seconds )