Libnet.ro
UNICEF

07:45

Tariceanu: Spital pentru pacientii de COVID-19 la Palatul Parlamentului. De ce nu?

Adevărul Adevărul,
Tariceanu: Spital pentru pacientii de COVID-19 la Palatul Parlamentului. De ce nu?

Liderul ALDE Calin Popescu Tariceanu s-a aratat deschis ideii de a transforma Palatul Parlamentului intr-un spital pentru tratarea pacientilor cu COVID-19 si ii critica pe guvernanti spunand despre acestia ca sunt lipsiti de anticipatie. continuă pe Adevărul

Spitalul din Romania care are poarta termica si teste rapide pentru pacientii cu temperatura

In acest moment spitalele din Romania sunt sub asediu datorita pandemiei COVID-19, si unele dintre ele, asa cum s-a intamplat la Suceava, unde au mai decedat alti 18 noi pacienti, sunt impropriu echipate pentru a face fata pandemiei. Spitalul din Romania care are poarta termica si teste rapide pentru pacientii cu temperatura in judetul Bihor, .

Suport online gratuit pentru pacientii cu boli cronice. Medici pentru Romania lanseaza campania Nu uitam de ceilalti.

In plina pandemie COVID-19, pacientii cu boli cronice intampina dificultati in a accesa cabinetele medicale desi au nevoie de sprijinul specialistilor in toata aceasta perioada. Pentru a veni in ajutorul acestora, proiectul Medici pentru Romania a lansat campania Nu uitam de ceilalti, prin care doctori din Romania, dar si din diaspora, asigura suport online GRATUIT pacientilor cu boli cronice sau diverse simptome usoare, fara legatura cu COVID-19.

AGENTIILE DE PRESA: Noua spitale europene avertizeaza cu privire la o penurie de medicamente pentru pacientii cu Covid-19

Noua mari spitale europene au lansat un apel la ajutor din cauza unei penurii de medicamente pentru pacientii atinsi de covid-19 si isi indeamna guvernele la mai multa cooperare in vederea garantarii aprovizionarii regulate cu produse medicale, relateaza AFP.

Horatiu Moldovan: Romania are inca destule locuri in spitale pentru pacientii de COVID-19

Horatiu Moldovan secretarul de stat din Ministerul Sanatatii sustine ca Romania are inca destule locuri in spitale pentru pacientii de COVID-19.

ştiri din Politica

ştiri de la Adevărul

actualitate, 07:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2003 seconds )