Libnet.ro
UNICEF

01:05

USR cere Camerei Deputatilor revocarea lui Dragnea

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
USR cere Camerei Deputatilor revocarea lui Dragnea

Uniunea Salvati Romania cere conducerii Camerei Deputatilor revocarea lui Liviu Dragnea din functia de presedinte al forului legislativ, in urma condamnarii acestuia la 3 ani si 6 luni de inchisoare cu executare, a declarat astazi liderul deputatilor Uniunii, Claudiu Nasui. continuă pe Ziarul Bursa

USR ii cere liderului deputatilor PSD sa trimita spre Biroul permanent cererea de revocare a lui Dragnea din functia de presedinte al Camerei Deputatilor

USR va inainta vineri o solicitare catre liderul de grup al PSD din Camera Deputatilor, Daniel Suciu, care sa ceara Biroului Permanent al revocarea din functie a lui Liviu Dragnea, a anuntat deputatul USR Claudiu Nasui intr-o conferinta de presa.

Mircea Cartarescu: Un DUBLU CONDAMNAT PENAL nu poate ramane presedinte al Camerei Deputatilor fara sa prejudicieze GRAV imaginea Romaniei

Scriitorul Mircea Cartarescu spune ca Liviu Dragnea trebuie sa demisioneze din functia de presedinte al Camerei Deputatilor, dupa condamnarea suferita in dosarul angajarilor fictive. Daca partidul sau.

Dezincriminarea spagii pentru altul, la un pas de adoptare. Votul decisiv, in plenul Camerei Deputatilor

Comisia juridica din Camera Deputatilor a dat raport de admitere cu 12 voturi pentru si doar patru impotriva proiectului de lege prin care ar urma sa fie dezincriminata spaga pentru altul. Initiativa va merge in plenul Camerei Deputatilor pentru votul decisiv.

USR cere demisia ministrului de Interne

Uniunea Salvati Romania USR) cere demiterea ministrului de Interne, Carmen Dan, si a sefului Jandarmeriei, Sebastian Cucos, pentru modul in care au actionat fortele de ordine la protestele de miercuri seara din Piata Victoriei, a declarat, astazi, presedintele USR, Dan Barna, informeaza Agerpres.

Ioana Constantin (PMP): Liviu Dragnea trebuie sa plece de la conducerea Camerei Deputatilor, iar Viorica Dancila din fruntea Guvernului

PMP cere demisii la varf dupa condamnarea lui Liviu Dragnea la 3 ani si 6 luni de inchisoare in dosarul angajarilor fictive de la DGASPC Teleorman. Ioana Constantin, secretar general adjunct al PMP, solicita.

USR cere demisia lui Dragnea

Uniunea Salvati Romania USR) ii cere demisia lui Liviu Dragnea dupa condamnarea sa in prima instanta la 3 ani si 6 luni de inchisoare cu executare. De asemenea, liderul USR, Dan Barna, spune ca Dragnea nu mai are ce cauta in fruntea Parlamentului si in nicio alta functie, informeaza News. ro.

Barna: USR cere demisia lui Carmen Dan si a sefului Jandarmeriei. Au transformat Jandarmeria Romana in bratul armat al lui Dragnea

Presedintele USR, Dan Barna, le-a solicitat, joi, demisia din functii ministrului de Interne, Carmen Dan, si sefului Jandarmeriei, Sebastian Cucos, acuzandu-i ca au transformat Jandarmeria in bratul armat al lui Liviu Dragnea. Barna a declarat totodata ca este inadmisibil ca intr-un stat european Jandarmeria sa se comporte ca inainte de anii 1990 si sa fie un instrument aflat la comanda politica.

USR cere demisia ministrului de Interne si sefului Jandarmeriei Romane

Presedintele USR, Dan Barna, le-a solicitat, joi, demisia din functii ministrului de Interne, Carmen Dan, si sefului Jandarmeriei, Sebastian Cucos, acuzandu-i ca au transformat Jandarmeria in bratul armat al lui Liviu Dragnea, scrie Digi24.

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,1938 seconds )