Libnet.ro
UNICEF

17:01

Victor Ponta, despre remanierea guvernamentala: E o metoda pe care Dragnea o practica extraordinar de bine. Baga sobolani in sac, ii amesteca, ies, iar ii baga, iar ii scoate... (VIDEO)

B1 B1,
Victor Ponta, despre remanierea guvernamentala: E o metoda pe care Dragnea o practica extraordinar de bine. Baga sobolani in sac, ii amesteca, ies, iar ii baga, iar ii scoate... (VIDEO)

Liderul Pro Romania, Victor Ponta, a vorbit, joi seara, in emisiunea Dosar de politician a postului B1 TV, despre preconizata remaniere guvernamentala din Guvernul Dancila. E o metoda pe care Liviu. continuă pe B1

Radu Banciu, despre remanierea guvernamentala: Ioana Bran ar trebui deportata in Guyana Franceza, sa invete sa faca acolo Tineret si Sport(VIDEO)

Radu Banciu a vorbit in editia de miercuri a emisiunii Lumea lui Banciu despre informatia potrivit careia PSD pregateste o remaniere guvernamentala. Remanierea guvernamentala bate la usa. Sunt mai.

Victor Ponta, despre audierile in comisia SPP: Comisia aceasta e un caraghioslac

Victor Ponta va ajunge la audieri in fata comisiei parlamentare de ancheta privind eventuala implicare a SPP in activitati politice, dar nu a fost atat de bucuros despre aceasta veste. De asemenea, Ponta a.

Victor Ponta dezvaluie cine ii asigura paza lui Liviu Dragnea: E pazit de...

Fostul premier Victor Ponta sustine ca liderul PSD Liviu Dragnea si prim-ministrul Viorica Dancila ar fi angajat firme private care sa le asigure protectia, in conditiile in care atat ei, cat si seful.

Victor Ponta: Prietenii lui Dragnea spus sa facem Ro-exit. El niciodata nu iese sa-si asume ceva (VIDEO)

Fostul premier Victor Ponta l-a acuzat pe Liviu Dragnea ca niciodata nu spune ceea ce gandeste si a sustinut ca prietenii liderului PSD vor ca Romania sa iasa din UE. Prietenii lui Dragnea.

Victor Ponta: Prietenii lui Dragnea au spus sa facem Ro-exit. El niciodata nu iese sa-si asume ceva (VIDEO)

Fostul premier Victor Ponta l-a acuzat pe Liviu Dragnea ca niciodata nu spune ceea ce gandeste si a sustinut ca prietenii liderului PSD vor ca Romania sa iasa din UE. Prietenii lui Dragnea.

Victor Ponta: Nu are Dragnea idei pro sau anti-europene, dar nu il lasa Europa sa dea amnistie si atunci vrea sa ne scoata din Europa

Presedintele Pro Romania, Victor Ponta, a vorbit marti seara despre ideea vehiculata in spatiul public privind o eventuala iesire a Romaniei din Uniunea Europeana, lansand un atac extrem de dur la adresa.

Victor Ponta: Nu ma intorc in PSD. Daca pleaca Dragnea nu se rezolva toate problemele

Liderul Pro Romania, Victor Ponta, sustine ca nu se pune problema ca el sa revina in PSD si ca problemele partidului din care a facut parte nu vor fi rezolvate prin plecarea lui Liviu Dragnea de la conducerea fo.

Victor Ponta: Liviu Dragnea m-a invitat de mai multe ori sa petrec vacanta in Brazilia. I-am explicat... (VIDEO)

Fostul premier Victor Ponta a dezvaluit joi seara, in cadrul emisiunii Dosar de politician, ca Liviu Dragnea l-a invitat de mai multe ori sa isi petreaca vacantele la casa liderului PSD din Brazilia,.

Victor Ponta vrea sa incheie lupta cu Liviu Dragnea: Ce a promis fostul premier

Liderul Pro Romania, Victor Ponta, a anuntat miercuri seara ca vrea sa puna capat luptei sale cu Liviu Dragnea si, ca atare, nu va mai pronunta numele liderului PSD in aparitiile sale publice. Nu.

Victor Ponta: Pe cine si-a gasit Dancila sa injure? Timmermans probabil va fi candidatul socialistilor pentru sefia Comisiei Europene

Fostul premier Victor Ponta a vorbit marti seara despre obiceiul politicienilor romani de a-si face numai dusmani printre europeni, plangandu-se apoi ca nu au prieteni. Liderul Pro Romania a lansat, in.

ştiri din Politica

actualitate, 17:01

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2157 seconds )