Libnet.ro
UNICEF

20:00

Victor Ponta, dupa ce Iohannis a retras decoratia Spitalului Suceava: A fost gasit vinovatul la Suceava, este chiar spitalul

Antena3 Antena3,
Victor Ponta, dupa ce Iohannis a retras decoratia Spitalului Suceava: A fost gasit vinovatul la Suceava, este chiar spitalul

Victor Ponta a avut o prima reactie dupa ce Iohannis a semnat decretul privind retragerea decoratiei conferite Spitalului Suceava. Liderul Pro Romania arata ca existau alti vinovati pentru situatia din Suceava, nu spitalul ca persoana juridica. continuă pe Antena3

Klaus Iohannis a retras decoratia conferita Spitalului Judetean de Urgenta din Suceava

Presedintele Klaus Iohannis a semnat miercuri decretul privind retragerea decoratiei conferite Spitalului Judetean de Urgenta Sfantul Ioan cel Nou Suceava, unde s-au infectat cu coronavirus sute de cadre medicale si pacienti, iar cel putin 30 de persoane internate acolo si confirmate cu coronavirus au murit.

Klaus Iohannis retrage decoratia Spitalului Judetean de Urgenta Sfantul Ioan cel Nou Suceava

Presedintele Klaus Iohannis, a semnat miercuri, 1 aprilie, decretul privind retragerea decoratiei conferite Spitalului Judetean de Urgenta Sfantul Ioan cel Nou Suceava.

VICTOR PONTA: Interpelare cu Tariceanu si Ciolacu catre Vela privind numarul romanilor intrati in tara in ultima saptamana

Presedintele Pro Romania, Victor Ponta, a postat pe pagina sa de Facebook o interpelare pe care ar fi adresat-o, impreuna cu liderii PSD, Marcel Ciolacu si ALDE, Calin Popescu Tariceanu, ministrului Afacerilor Interne, Marcel Vela, cu privire la numarul de cetateni romani intrati in tara in ultima saptamana, cati dintre acestia veneau din Italia si Spania si cati au fost trimisi in carantina sau izolare la domiciliu.

CORONAVIRUS |Klaus Iohannis retrage decoratia Ordinul Meritul Sanitar acordata Spitalului Judetean din Suceava

Presedintele Romaniei, Klaus Iohannis, a decis sa retraga decoratia acordata Spitalului Judetean de Urgenta din Suceava, Ordinul Meritul Sanitar in grad de Cavaler, acordata pe 5 aprilie 2019, pe fondul.

Iohannis retrage decoratia Meritul Sanitar in grad de Cavaler Spitalului Judetean de Urgenta din Suceava

Presedintele Klaus Iohannis a semnat miercuri un decret pentru retragerea decoratiei Ordinul Meritul Sanitar in grad de Cavaler conferit spitalului Judetean de Urgenta Sfantul Ioan cel Nou Suceava ca urmare a modului in care a fost gestionata criza de COVID-10.

Klaus Iohannis retrage decoratia acordata Spitalului de la Suceava

Presedintele Klaus Iohannis a semnat miercuri decretul privind retragerea decoratiei conferite Spitalului Judetean de Urgenta Sfantul Ioan cel Nou Suceava, anunta Administratia Prezidentiala.

Presedintele Iohannis retrage decoratia oferita Spitalului de Urgenta din Suceava

Presedintele Klaus Iohannis a semnat miercuri decretul privind retragerea decoratiei conferite Spita.

Klaus Iohannis, despre situatia din Suceava: Masura de carantinare a fost luata la timp. Decizia autoritatilor este cea corecta. Dragi suceveni, nu sunteti singuri (VIDEO)

Presedintele Klaus Iohannis a transmis, marti, un mesaj de incurajare locuitorilor din municipiul Suceava si din localitatile limitrofe, plasate in carantina totala din cauza raspandiri noului.

ştiri din Politica

ştiri de la Antena3

actualitate, 20:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2224 seconds )