Libnet.ro
UNICEF

20:02

VICTOR PONTA: Nu vom vota motiunea de cenzura, noi vrem primari in doua tururi

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
VICTOR PONTA: Nu vom vota motiunea de cenzura, noi vrem primari in doua tururi

Liderul Pro Romania, Victor Ponta, a anuntat, luni seara, ca parlamentarii formatiunii nu vor vota motiunea de cenzura pe care PSD a anuntat ca o va depune dupa ce Guvernul isi va asuma raspunderea pe alegerea primarilor in doua tururi de scrutin. continuă pe Ziarul Bursa

Victor Ponta: Nu votam motiunea de cenzura. Noi vrem primari in doua tururi (VIDEO)

Liderul Pro Romania, Victor Ponta, a declarat luni, intr-o interventie telefonica in cadrul emisiunii Dosar de politician, ca parlamentarii din formatiunea pe care o conduce nu vor vota motiunea de.

Victor Ponta afirma ca Pro Romania nu va vota motiunea de cenzura a PSD-ului

Presedintele Pro Romania Victor Ponta a declarat luni ca partidul sau nu va vota la motiunea de cenzura anuntata de PSD impotriva Guvernului PNL. Acesta a explicat ca nu exista niciun motiv pentru a vota motiunea, intrucat aceasta vine impotriva legii privind alegerea primarilor in doua tururi, la care formatiunea vrea sa mai adauge un amendament in plus in ce priveste alegerea presedintilor de Consilii Judetene.

Pro Romania nu va vota Motiunea de cenzura

Liderul Pro Romania, Victor Ponta, a declarat luni, intr-o interventie telefonica in cadrul emisiuni.

Anuntul facut de liderul senatorilor UDMR: Vom sustine motiunea de cenzura

Cseke Attila, liderul senatorilor UDMR, a afirmat ca partidul din care face parte va sustine motiunea de cenzura impotriva Guvernului Orban daca aceasta se va depune, subliind ca formatiunea politica din care face parte nu poate sustine modificarea legislatiei electorale.

VICTOR PONTA: imi doresc ca Sorin Grindeanu sa intre in PSD si sa faca curatenie

ACTUALIZARE - Fostul lider PSD Viorica Dancila afirma ca e induiosator cum Victor Ponta isi exprima constant grija fata de PSD si cum sustine ideea reformei in partid, ea sustinand ca 2020 va fi anul disparitiei politice a lui Ponta si a partidului sau. --- Presedintele Pro Romania, Victor Ponta, a declarat sambata, ca si-ar dori ca Sorin Grindeanu sa intre in PSD si sa faca curatenie, dar spera sa nu se duca si sa stea la masa cu cei care l-au dat afara, acest lucru insemnand ca victima sa se pupe cu calaii, relateaza Agerpres.

Victor Ponta: Sansele anticipatelor sunt foarte mari

Liderul Pro Romania, Victor Ponta, sustine ca sunt sanse reale sa ajungem la alegeri anticipate, dar cum procedura este extrem de complicata, iar Guvernul va avea doar atributii limitate, atunci se va ajunge la aproape 6 luni de blocaj in Romania.

Victor Ponta: Pro Romania depune un amendament privind alegerea presedintilor de CJ dintre consilieri

Presedintele Pro Romania, Victor Ponta, a declarat, luni seara, ca Pro Romania va depune in zilele urmatoare un amendament in legatura cu alegerea presedintilor de consilii judetene din randul consilierilor judeteni la proiectul privind alegerea primarilor in doua tururi de scrutin.

Victor Ponta: Daca PSD va fi condus de oameni normali si rationali, putem sa avem proiecte comune. Cu oameni care isi faceau selfie cu Dragnea si apoi cu Dancila nu putem sta la aceeasi masa (VIDEO)

Victor Ponta sustine ca nu va exista o alianta electorala intre Pro Romania si PSD in vederea alegerilor locale din acest an. intr-o interventie telefonica in cadrul emisiunii Dosar de politician,.

Viorica Dancila profeteste disparitia lui Victor Ponta de pe scena politica

Viorica Dancila profeteste disparitia lui Victor Ponta de pe scena politica si spune ca singura preocupare a liderului Pro Romania este parazitismul politic.

Victor Ponta, mesaj cu talc pentru Grindeanu: Daca victima se pupa cu calaii, nu va aprecia nimeni

Presedintele Pro Romania, Victor Ponta, a declarat sambata, ca si-ar dori ca Sorin Grindeanu sa intre in PSD si sa faca curatenie, dar spera sa nu se duca si sa stea la masa cu cei care l-au dat afara, acest lucru insemnand ca victima sa se pupe cu calaii.

ştiri din Politica

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 20:02

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2303 seconds )