Libnet.ro
UNICEF

22:47

Viorica Dancila, acuzata de liderul deputatilor PNL ca a mintit in declaratia de avere. Florin Roman: Vorbim de o colectie de ceasuri placate cu aur si argint

B1 B1,
Viorica Dancila, acuzata de liderul deputatilor PNL ca a mintit in declaratia de avere. Florin Roman: Vorbim de o colectie de ceasuri placate cu aur si argint

Florin Roman, liderul deputatilor PNL, a acuzat-o pe Viorica Dancila ca a mintit in declaratia de avere, intrucat nu a mentionat colectia de ceasuri placate cu aur si argint, a caror valoare. continuă pe B1

PNTCD a anuntat ca o sustine pe Viorica Dancila la prezidentiale

Liderul PNTCD, Aurelian Pavelescu, a mentionat luni, la Constanta, ca formatiunea politica pe care o conduce sustine candidatura social-democratei Viorica Dancila la alegerile prezidentiale, argumentand.

Viorica Dancila viseaza la motiuni impotriva ministrilor PNL: ce problema are cu Citu

Dupa ce a pus pe butuci economia Romaniei, printr-o datorie externa fara precedent si promisiuni fara acoperire legate de salariu, Viorica Dancila il ataca pe actualul ministrul al Finantelor. Viorica Dancila se afla in plina campanie electorala si nu rateaza nicio seara in fata camerelor de luat vederi de la Antena 3. Desi nu mai .

VIORICA DANCILA: Ma astept sa fiu chemata la DNA

Candidatul PSD pentru functia de presedinte al Romaniei si liderul acestui partid politic, Viorica Dancila a declarat ca se asteapta sa fie chemata la DNA. Ea a dat ca exemplu declaratiile europarlamentarului Rares Bogdan care a spus ca Viorica Dancila va avea dezbaterea cu procurorii.

VIORICA DANCILA: Padurile sunt prima mea prioritate privitoare la mediu in calitate de presedinte al Romaniei

Liderul social-democratilor, Viorica Dancila, spune ca in calitate de presedinte al Romaniei padurile sunt prima ei prioritate privitoare la mediu.

DNA neaga zvonul ca Viorica Dancila ar urma sa fie citata pentru audieri

Directia Nationala Anticoruptie a negat joi zvonul ca Viorica Dancila ar urma sa fie citata la DNA in data de 22 noiembrie. Acest zvon a venit in contextul in care Viorica Dancila a profitat de o declaratie a europarlamentarul PNL Rares Bogdan - care a scris pe Facebook ca fostul premier ar trebui sa se pregateasca de dezbatere cu procurorii - pentru a acuza ca adversarii lui Klaus Iohannis la prezidentiale s-au ales cu dosare penale, cum a fost cazul lui Victor Ponta sau al lui Dan Barna.

Sinteza zilei. Viorica Dancila: PSD, motiune impotriva ministrului de finante

Viorica Dancila a prezentat, miercuri, la Sinteza zilei, ce planuri are pentru finalul campaniei electorale pentru turul 2. in plus, liderul social-democrat a anuntat ca saptamana viitoare PSD va depune o.

Sinteza zilei. Viorica Dancila: PSD va depune o motiune impotriva ministrului de finante

Viorica Dancila a prezentat, miercuri, la Sinteza zilei, ce planuri are pentru finalul campaniei electorale pentru turul 2. in plus, liderul social-democrat a anuntat ca saptamana viitoare PSD va depune o.

Viorica Dancila anunta ca europarlamentarii PSD o vor vota pe Adina Valean pentru a deveni comisar european

Liderul PSD, Viorica Dancila, a anuntat luni seara ca europarlamentarii PSD o vor sustine pe Adina Valean in Parlamentul comunitar pentru a deveni comisar european la Transporturi. Aici este vorba despre un.

Rares Bogdan, anunt de ultima ora: Ce va face daca Viorica Dancila vine la dezbaterea lui Klaus Iohannis?

Prim - vicepresedintele si europarlamentarul PNL, Rares Bogdan, a anuntat ce va face daca Viorica Dancila, candidatul PSD la alegerile prezidentiale, va decide sa mearga neinvitata la dezbaterea lui Klaus.

Rasturnare de situatie in cazul dezbaterii lui Iohannis: Viorica Dancila poate sa participe - cu o conditie

Viorica Dancila ar putea participa la dezbaterea organizata de PNL, marti, la Biblioteca Centrala Universitara din Bucuresti.

ştiri din Politica

ştiri de la B1

actualitate, 22:47

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2115 seconds )