Libnet.ro
UNICEF

12:30

Basescu, dupa declaratia lui Orban privind impozitarea IT-istilor: Ludovice, te rog nu-l inlocui pe Dragnea!

Hotnews Hotnews,
 Basescu, dupa declaratia lui Orban privind impozitarea IT-istilor: Ludovice, te rog nu-l inlocui pe Dragnea!

Traian Basescu a reactionat sambata seara fata de declaratia lui Ludovic Orban referitoare la IT-isti si scutirile de impozit de care acestia beneficiaza, cerandu-i liderului liberal sa nu devina inca un Dragnea, care le stia pe toate. continuă pe Hotnews

Basescu, dupa afirmatiile lui Orban privind salariile din IT: Ludovice, te rog nu-l inlocui pe Dragnea!

Fostul presedinte Traian Basescu il ironizeaza pe liderul PNL pentru afirmatiile referitoare la impozitarea veniturilor angajatilor din IT, adresandu-i-se in repetate randuri cu Ludovice, rugandu-l sa nu se substituie lui Liviu Dragnea, pentru ca tara nu mai suporta inca unul si recomandandu-i sa nu se lase ametit de aburii victoriei la europarlamentare ca risca sa-si piarda permisul de conducere.

Olguta Vasilescu, despre declaratia lui Orban privind renuntarea la scutire de impozit a IT-istilor: Pai, au castigat alegerile pe mana lor! Sa o faca, zic!

Fostul ministru al Muncii Lia Olguta Vasilescu comenteaza ironic pe Facebook declaratia lui Ludovic Orban conform careia nu i se pare normal ca IT-istii sa fie scutiti de plata impozitului pe venit.

ştiri din Politica

ştiri de la Hotnews

actualitate, 12:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2216 seconds )