Libnet.ro
UNICEF

14:00

Calin Popescu Tariceanu, atac dur la adresa liderului PPE care a criticat Romania din cauza coruptiei: Manfred Weber e un ipocrit

B1 B1,
Calin Popescu Tariceanu, atac dur la adresa liderului PPE care a criticat Romania din cauza coruptiei: Manfred Weber e un ipocrit

Liderul ALDE, Calin Popescu Tariceanu, l-a acuzat de ipocrizie pe liderul popularilor europeni din Parlamentul European, precizand ca in urma cu trei luni acesta a mers la Budapesta unde s-a afisat alaturi de. continuă pe B1

Liviu Dragnea si Calin Popescu Tariceanu, intalnire de ultima ora

E fierbere mare in coalitia de guvernare. Calin Popescu Tariceanu a mers miercuri seara in biroul presedintelui Camerei Deputatilor, Liviu Dragnea, dupa ce in urma cu cateva ore a facut anunturi.

Calin Popescu Tariceanu: in Romania nu exista nici un caz de mare coruptie. in Olanda, care ne da sfaturi, o banca a fost amendata cu 900 milioane de euro pentru spalare de bani (VIDEO)

Liderul ALDE, Calin Popescu Tariceanu, a declarat miercuri ca in Romania nu exista cazuri de mare coruptie, precizand ca statele care critica tara noastra din cauza acestu fenomen nu pot fi date drept.

Calin Popescu Tariceanu, anunt de ultima ora despre referendum: ALDE nu se va implica in campanie

Calin Popescu Tariceanu, presedintele ALDE, a avut un punct de vedere vizavi de referendumul pentru redefinirea familiei. ALDE nu se va implica in campania pentru referendum. Vom recomanda votantilor sa.

Daniel Dragomir, dezvaluire-soc: Calin Popescu Tariceanu a fost interceptat pe mandate de siguranta nationala la solicitarea SRI

Fostul ofiter SRI Daniel Dragomir a venit cu noi precizari despre spionarea lui Calin Popescu Tariceanu, pe atunci premier si vicepresedinte CSAT. in luna decembrie 2017, am facut o conferinta de presa.

Microfoane in casa lui Calin Popescu Tariceanu, timp de sapte ani

Dezvaluiri bomba in dosarul lui Calin Popescu Tariceanu. in casa actualului presedinte al Senatului au fost plantate microfoane, iar timp de sapte ani, acesta a fost urmarit pas cu pas de DNA. Anuntul soc.

Tariceanu, atac la Manfred Weber: Nu cunoaste deloc situatia din Romania! Cineva i-a scris discursul

Presedintele Senatului, Calin Popescu-Tariceanu, sustine ca liderul PPE, Manfred Weber, nu cunoaste situatia din Romania. Nu suntem in niciun fel in aceasta situatie si cei care au vanturat ideea.

ALDE nu se va implica in campania pentru referendum

Presedintele ALDE, Calin Popescu Tariceanu, a declarat, astazi, ca ALDE nu se va implica in campania pentru referendumul privind redefinirea familiei, precizand ca le va recomanda simpatizantilor sa voteze conform propriei constiinte.

Clotilde Armand il contrazice pe seful Senatului aratandu-i indicii internationali privind coruptia din Romania: Poate vede si domnul Tariceanu!

Clotilde Armand USR) reactioneaza extrem de dur dupa ce presedintele ALDE si al Senatului, Calin Popescu-Tariceanu, a sustinut miercuri ca in Romania nu exista cazuri de mare coruptie. Calin Popescu.

O noua LOVITURA la adresa lui Dragnea. Tariceanu NU e de acord cu remanierea ministrului Justitiei: Tudorel Toader a pus lucrurile la punct!

Noi tensiuni in cadrul coalitiei de guvernare. Liderul ALDE, Calin Popescu-Tariceanu, a lasat sa se inteleaga ca se opune remanierii ministrului Justitiei, Tudorel Toader, aratand ca acesta este unul.

Victor Ponta, atac dur la adresa PSD. Urmeaza 10 ani negri

PSD va fi timp de cel putin 10 ani partidul care a batut Diaspora in Piata Victoriei si a gazat oameni, a declarat marti, la Buzau, presedintele Pro Romania, Victor Ponta, care a sustinut ca primul lucru pe ca.

ştiri din Politica

ştiri de la B1

actualitate, 14:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,218 seconds )