Libnet.ro
UNICEF

14:15

Dragnea il acuza pe Klaus Iohannis ca ar fi TIPAT la Viorica Dancila, la telefon, pe tema rectificarii bugetare

B1 B1,
Dragnea il acuza pe Klaus Iohannis ca ar fi TIPAT la Viorica Dancila, la telefon, pe tema rectificarii bugetare

Liviu Dragnea sustine ca premierul Viorica Dancila i-a spus ce a discutat la telefon cu presedintele Klaus Iohannis. Premierul i-ar fi relatat liderului PSD ca seful statului a tipat de nenumarate ori la ea. continuă pe B1

Dragnea: Iohannis a tipat la Viorica Dancila la telefon

Liviu Dragnea a dezvaluit, duminica, la Sinteza zilei, ca presedintele Klaus Iohannis a tipat de nenumarate ori la premierul Viorica Dancila la telefon. Chiar premierul i-a marturisit acest fapt liderului.

Guvernul i-a taiat bugetul lui Klaus Iohannis

Premierul Viorica Dancila a precizat joi, la Palatul Victoria, ca exista reduceri ale bugetelor unor institutii, dar reducerea s-a facut doar acolo unde a existat un grad scazut de utilizare a banilor.

PSD-istii lui Dragnea pregatesc o noua OUG. Viorica Dancila a facut anuntul OFICIAL!

PSD-ul lui Liviu Dragnea anunta o noua OUG. Este vorba despre garantarea pachetelor de servicii turistice, astfel incat romanii sa nu mai piarda banii economisiti pentru concediu. Anuntul a fost facut de.

Liviu Dragnea: Exista un document, pregatit de unii colegi din PSD, ce l-ar putea acuza pe Klaus Iohannis de inalta tradare

Presedintele PSD Liviu Dragnea a declarat duminica seara ca un document pentru punerea sub acuzare a presedintelui Klaus Iohannis pentru inalta tradare a fost finalizat, dar ca in cadrul coalitiei nu s-a luat.

Klaus Iohannis da de pamant cu Executivul Dancila: Avem un guvern irational, ireal. Daca nu ar fi trist, ar fi de ras (VIDEO)

Presedintele Klaus Iohannis a calificat Guvernul Dancila drept unul irational si ireal si a explicat de ce a luta decizia de a contesta la Curtea Constitutionala interimatul lui Paul Stanescu la.

Klaus Iohannis, dezvaluire-soc despre conversatia telefonica cu Viorica Dancila

Presedintele a dezvaluit la Consiliul National al PNL ce a vorbit cu premierul Viorica Dancila, la telefon. Ieri am avut o discutie dupa care m-am intrebat daca nu avem un guvern ireal. Doamna prim-ministru.

Liviu Dragnea explica de ce a fost redus, de fapt, bugetul lui Klaus Iohannis

Liviu Dragnea a prezentat, duminica, la Sinteza zilei, cum arata bugetele taiate ale Administratiei Prezidentiale, SRI, SPP si STS dupa rectificarea anuntata de premierul Viorica Dancila. Din datele.

Viorica Dancila l-a sunat vineri dimineata pe Klaus Iohannis pentru a discuta despre concediul sau- Surse

Premierul Viorica Dancila l-a contactat vineri dimineata de presedintele Klaus Iohannis, pentru a discuta despre plecarea sa in concediu si despre delegarea atributiilor catre vicepremierul Paul Stanescu, au declarat pentru HotNews. ro surse guvernamentale. Premierul a vorbit cu presedintele despre delegarea atributiilor vineri, 3 august, la patru zile dupa publicarea deciziei in Monitorul Oficial. Decizia privind delegarea atributiilor catre Paul Stanescu in perioada 6-13 august a fost publicata in Monitorul Oficial pe 31 iulie. Reamintim ca presedintele Klaus Iohannis a cerut vineri Curtii Constitutionale solutionarea unui conflict juridic de natura constitutionala cu premierul Viorica Dancila.

Klaus Iohannis atacala CCR concediul Vioricai Dancila

Presedintele Klaus Iohannis ataca la Curtea Constitutionala concediul Vioricai Dancila. Presedintele reclama un conflict institutional pe motiv ca Viorica Dancila si-a luat concediu si nu l-a.

S-a aflat! Ce il doare, de fapt, cel mai tare pe Klaus Iohannis! Nu este concediul premierului Dancila!

Am aflat ce il doare cel mai tare pe presedintele Klaus Iohannis si de la ce i se trage supararea pe concediul premierul Viorica Dancila. De la bani! Guvernul a taoat din fondurile Administratiei.

ştiri din Politica

ştiri de la B1

actualitate, 14:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2236 seconds )