Libnet.ro
UNICEF

16:30

Dragnea: Iohannis a tipat la Viorica Dancila la telefon

Antena3 Antena3,
Dragnea: Iohannis a tipat la Viorica Dancila la telefon

Liviu Dragnea a dezvaluit, duminica, la Sinteza zilei, ca presedintele Klaus Iohannis a tipat de nenumarate ori la premierul Viorica Dancila la telefon. Chiar premierul i-a marturisit acest fapt liderului. continuă pe Antena3

Dragnea il acuza pe Klaus Iohannis ca ar fi TIPAT la Viorica Dancila, la telefon, pe tema rectificarii bugetare

Liviu Dragnea sustine ca premierul Viorica Dancila i-a spus ce a discutat la telefon cu presedintele Klaus Iohannis. Premierul i-ar fi relatat liderului PSD ca seful statului a tipat de nenumarate ori la ea.

Liviu Dragnea: Iohannis a atins apogeul ridicolului cu sesizarea la CCR. Este disperat, a tipat la doamna premier

Liderul PSD Liviu Dragnea a declarat ca presedintele Romaniei Klaus Iohannis este disperat si a atins apogeul ridicolului cand a sesizat Curtea Constitutionala privind concediul premierului Viorica Dancila. in ceea ce priveste atacul la adresa coalitiei de guvernare, seful Camerei Deputatilor a afirmat ca reprezinta o serie intreaga de minciuni. Dragnea sustine ca seful statului a tipat la prim-ministru nemultumit de rectificarea bugetara.

Klaus Iohannis, dezvaluire-soc despre conversatia telefonica cu Viorica Dancila

Presedintele a dezvaluit la Consiliul National al PNL ce a vorbit cu premierul Viorica Dancila, la telefon. Ieri am avut o discutie dupa care m-am intrebat daca nu avem un guvern ireal. Doamna prim-ministru.

Ce se intampla cu PENSIILE dupa rectificarea bugetara: Viorica Dancila a facut anuntul! (FOTO)

Premierul Viorica Dancila a anuntat joi seara prima rectificare bugetara efectuata in acest an de catre Guvern. in urma acesteia vor fi alocate 852 de milioane de lei in plus pentru bugetul de.

Premierul Viorica Dancila a anuntat prima rectificare bugetara. Cine primeste bani in plus si de unde se taie fonduri (FOTO)

Premierul Viorica Dancila a anuntat prima rectificare bugetara efectuata de Guvern in acest an. Guvernul a facut public proiectul rectificarii bugetare potrivit caruia rectificarea este pozitiva.

Viorica Dancila, mesaj pentru cei care `s-au grabit sa faca scenarii ingrijoratoare cu privire la deficitul bugetar`: Suntem un Guvern responsabil. Ne vom incadra in limita de deficit bugetar de 3% din PIB

Prim-ministrul Viorica Dancila a dat asigurari in sedinta de guvern de joi ca Guvernul se va incadra in deficitul bugetar de 3% din Produsul Intern Brut PIB). Am vazut cum, imediat dupa.

Viorica Dancila, informatii de ULTIMA ORA despre rectificarea bugetara: Decizia a fost luata

Premierul Viorica Dancila a declarat joi, in debutul sedintei de Guvern ca prima rectificre bugetara din acest an va fi una pozitiva. Avem venituri in plus la bugetul general consolidat de aproape 6.

Viorica Dancila, acuzatii la adresa opozitiei: incearca sa foloseasca in scop politic subiectul inundatiilor

Premierul Viorica Dancila acuza opozitia ca foloseste in scop politic subiectul inundatiilor. Asta dupa ce lliberalii au sustinut ca Executivul a alocat ajutoare in functie de culoarea politica pentru.

Dragnea: Viorica Dancila mi-a spus ca Iohannis a tipat de nenumarate ori la ea la telefon

Presedintele PSD, Liviu Dragnea, a declarat, duminica, ca premierul Viorica Dancila i-a relatat ca presedintele Klaus Iohannis a tipat de nenumarate ori la ea la telefon, fiind nemultumit de rectificarea bugetara, dar si de vizita in Israel, relateaza Mediafax.

PSD-istii lui Dragnea pregatesc o noua OUG. Viorica Dancila a facut anuntul OFICIAL!

PSD-ul lui Liviu Dragnea anunta o noua OUG. Este vorba despre garantarea pachetelor de servicii turistice, astfel incat romanii sa nu mai piarda banii economisiti pentru concediu. Anuntul a fost facut de.

ştiri din Politica

ştiri de la Antena3

actualitate, 16:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2139 seconds )