Libnet.ro
UNICEF

15:01

Iohannis, fata n fata cu Dragnea si Tariceanu, la sedinta dedicata Marii Uniri

Hotnews Hotnews,
 Iohannis, fata n fata cu Dragnea si Tariceanu, la sedinta dedicata Marii Uniri

Presedintele Klaus Iohannis va merge miercuri in plenul reunit al celor doua Camere ale Parlamentului, la sedinta dedicata Marii Uniri. Este pentru prima oara cand seful statului se va intalni cu presedintii Camerei Deputatilor si Senatului, Liviu Dragnea si Calin Popescu Tariceanu, dupa declaratiile dure pe care Iohannis le-a lansat ala adresa liderului PSD, vorbind despre infractori care s-au cocotat in fruntea statului. continuă pe Hotnews

IN PARLAMENT: Iohannis va participa la sedinta dedicata Centenarului

Parlamentul se reuneste, astazi, intr-o sedinta solemna dedicata celebrarii Centenarului Marii Uniri, la care va participa si presedintele Klaus Iohannis.

Klaus Iohannis si Viorica Dancila, fata in fata la sedinta solemna dedicata celebrarii Centenarului Marii Uniri

Parlamentul se reuneste miercuri intr-o sedinta solemna dedicata celebrarii Centenarului Marii Uniri, la care va participa si presedintele Klaus Iohannis.

Sedinta solemna la Parlament pentru celebrarea Centenarului Marii Uniri. Ion Iliescu lipseste de la eveniment (VIDEO)

Parlamentul s-a reunit intr-o sedinta solemna consacrata celebrarii Centenarului Marii Uniri, la care participa presedintele Klaus Iohannis, premierul Viorica Dancila si principesa Margareta, sefii celor.

Parada militara de la Alba Iulia dedicata Centenarului Marii Uniri, condusa de un general decorat de doua ori cu Ordinul Virtutea Militara si de Armata SUA

Parada militara de la Alba Iulia dedicata Centenarului Marii Uniri va fi condusa de un general decorat de doua ori cu Ordinul Virtutea Militara si de Armata SUA. Generalul de brigada dr. Virgil-Ovidiu.

Programul de vizitare a muzeelor in perioada 30 noiembrie - 1 decembrie.Expozitie speciala dedicata Centenarului Marii Uniri

Complexul National Muzeal Curtea Domneasca Targoviste a anuntat un program special de vizitare a muzeelor componente, pentru zilele de 30 noiembrie si 1 decembrie 2018. Totodata, in sala Auditorium a Muzeului de Istorie, vizitatorii vor avea ocazia sa fie martorii unei expozitii dedicate Centenarului Marii Uniri.

UDMR, un mesaj DUR cu ocazia Centenarul Marii Uniri: Secolul trecut a insemnat una dintre cele mai dramatice perioade ale istoriei maghiarilor

UDMR-istii continua atacul la adresa Romaniei cu ocazia sarbatoririi Centenarului Marii Uniri. Senatorul Novak Csaba-Zoltan a afirmat, miercuri, la sedinta solemna a Parlamentului, ca pentru maghiari va.

SLATINA pe drumul Marii Uniri, noul film documentar semnat Aurelia Grosu. Colaborator: I-am simtit iubirea fata de acest oras

Dupa Varstele Slatinei, lansat anul trecut, un nou film-documentar realizat de Asociatia Amprente a fost prezentat publicului, in 57 de minute acesta deruland importanta istorica a municipiului, sub titlul Slatina pe drumul Marii Uniri.

VIDEO SLATINA pe drumul Marii Uniri, noul film documentar semnat Aurelia Grosu. Colaborator: I-am simtit iubirea fata de acest oras

Dupa Varstele Slatinei, lansat anul trecut, un nou film-documentar realizat de Asociatia Amprente a fost prezentat publicului, in 57 de minute acesta deruland importanta istorica a municipiului, sub titlul Slatina pe drumul Marii Uniri.

CENTENARUL MARII UNIRI Usor cu suta pe scarile istoriei

Centenarul Marii Uniri este evenimentul care anul acesta a consumat mari energii la nivel national. Conferinte serioase sustinute de istorici avizati, manifestari populare, emisiuni televizate in care s-au exprimat si personaje mai putin pregatite, serbari campenesti, fara foarte multe legaturi intre ele, au tinut sa marcheze momentul. in absenta unei gandiri unitare, multe dintre manifestari nu au facut decat sa induca o stare de confuzie si sa lanseze piste false pentru istoricii amatori de aici si de aiurea.

MINISTRUL CULTURII, LA MONUMENTUL MARII UNIRI DE LA ALBA IULIA: Lucrarea sculptorului Mihai Buculei arata impresionant

Ministrul Culturii si Identitatii Nationale, Valer-Daniel Breaz, a facut, ieri, o vizita de lucru la Monumentul Marii Uniri de la Alba Iulia si a spus ca lucrarea sculptorului Mihai Buculei arata impresionant.

ştiri din Politica

actualitate, 15:01

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,203 seconds )