Libnet.ro
UNICEF

21:45

Iohannis raspunde amenintarilor lui Dragnea: Cum se trezeste un politician care mai e si infractor sa ameninte procurorii la televizor?

Adevărul Adevărul,
Iohannis raspunde amenintarilor lui Dragnea: Cum se trezeste un politician care mai e si infractor sa ameninte procurorii la televizor?

Presedintele Klaus Iohannis a vorbit, marti, dupa intalnirea cu delegatia Comisiei de la Venetia, despre actiunile sale cu privire la motivarea CCR si i-a raspuns, totodata, liderului PSD Liviu Dragnea, dupa seria de amenintari pe care acesta a lansat-o in spatiul public. Klaus Iohannis a explicat ca va analiza in continuare foarte atent motivarea pentru ca de raspunsul sau depinde arhitectura statului, condamnand graba PSD. continuă pe Adevărul

Iohannis, atac deschis la Dragnea: Cum se trezeste un politician, care este si infractor, sa mearga la televizor sa ameninte magistratii dupa ce a convocat un miting mediocru anti-justitie?

Presedintele Klaus Iohannis sustine ca este justificata revolta magistratilor dupa ce liderul PSD Liviu Dragnea i-a atacat atat la mitingul de sambata, cat si ulterior cand i-a avertizat pe procurori sa nu riste in cazul plangerii pe numele premierului Dancila. Pe buna dreptate s-au revoltat magistratii, cum se trezeste un politician care este si infractor sa mearga la televizor sa ameninte, dupa ce a convocat un miting mediocru anti-justitie?, a spus Iohannis.

ştiri din Politica

ştiri de la Adevărul

actualitate, 21:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2993 seconds )