Libnet.ro
UNICEF

09:45

Ludovic Orban, dupa atacurile liderului PSD la adresa UE si NATO: Dragnea si-a aratat fata retrograda, chipul SCHIMONOSIT. il sfatuiesc sa se apuce de DERATIZARE, daca tot vede numai SOBOLANI in jurul lui

B1 B1,
Ludovic Orban, dupa atacurile liderului PSD la adresa UE si NATO: Dragnea si-a aratat fata retrograda, chipul SCHIMONOSIT. il sfatuiesc sa se apuce de DERATIZARE, daca tot vede numai SOBOLANI in jurul lui

Liderul PNL, Ludovic Orban, reactioneaza extrem de dur dupa ce Liviu Dragnea s-a lansat intr-un sir de acuzatii la adresa partenerilor strategici ai Romaniei - UE si NATO. Presedintele PSD a afirmat,. continuă pe B1

Ludovic Orban, despre manifestatia PSD: Este un miting de intimidare, pentru a pune presiune pe judecatorii care trebuie sa ia decizia n dosarul lui Dragnea si de a pune presiune pe presedintele Romniei privind demiterea lui Kovesi

Liderul PNL, Ludovic Orban, a acuzat, sambata, peFacebook, ca mitingul PSD contra abuzurilor este un miting de intimidare, explicand ca nu poti sa faci miting contra abuzurilor atunci cand esti la putere, pentru ca abuzurile nu pot fi comise decat de cei care detin puterea. Potrivit acestuia, alegerea locului de manifestatie arata intentia clara de a confisca locul simbolic in care protesteaza de un an si jumatate cei care sunt impotriva PSD, iar scopul este de a pune presiune pe judecatorii care trebuie sa ia decizia in dosarul lui Liviu Dragnea privind angajarile fictive de la DGASPC. Acesta subliniaza si ca mitingul este organizat dupa decizia CCR privind revocarea procurorului-sef al DNA, Laura Codruta Kovesi, cu obiectivul de a pune presiune pe presedintele Romaniei.

Ludovic Orban, despre discursul impotriva statului paralel: Dragnea taia porci cu reprezentanti de seama ai serviciilor

Presedintele PNL, Ludovic Orban, a raspuns acuzatiilor aduse de Liviu Dragnea in discursul de la mitingul PSD si i-a amintit acestuia ca acum vorbeste de statul paralel dupa ce el era cel care se vedea mereu cu.

Orban, dupa vizita la Videle: Ce sa vezi? Oamenii m-au primit foarte bine, nu prea am vazut picior de lider PSD

Presedintele PNL a fost vineri la Videle, in judetul Teleorman, in contextul in care orasul sarbatoreste 50 de ani de la infiintare. Ludovic Orban a remarcat ca niciuna dintre doamnele de marca ale PSD, una.

Ludovic Orban, despre mitingul PSD: Nu este un miting impotriva abuzurilor ci unul de intimidare

Liderul PNL Ludovic Orban condamna mitingul organizat de PSD sambata in Piata Victoriei afirmand ca oamenii sunt adusi spundandu-le ca este un miting impotriva abuzurilor, dar scopul urmarit este de unul de.

Ludovic Orban: Am fost primit bine in Videle desi mi s-a spus ca este fieful lui Dragnea, Dancila si Carmen Dan

Presedintele PNL, Ludovic Orban, a povestit, intr-o postare pe contul sau de socializare, ca a fost vineri la Videle, in judetul Telorman, cu ocazia zilelor orasului si, cu toate ca multi l-au sfatuit sa nu mearga pentru ca este fieful lui Dragnea, Dancila si Carmen Dan, spune ca a fost primit foarte bine si nu prea a vazut lideri PSD acolo.

Forumul Judecatorilor si DIICOT sesizeaza CSM, dupa atacurile de la mitingul PSD

Asociatia Forumul Judecatorilor din Romania FJR) a trimis, luni, catre Consiliului Superior al Magistraturii CSM), o cerere de aparare a independentei sistemului judiciar fata de atacurile recente ale reprezentantilor de seama ai puterii.

Ludovic Orban: Modificarea Codurilor penale prin Ordonanta de Urgenta ar fi un abuz

Eventuala modificare a Codului Penal si a celui de Procedura Penala prin Ordonanta de Urgenta ar fi absurda, a declarat, luni, la RFI, liderul PNL, Ludovic Orban. El a spus ca in cazul in care va fi facut acest abuz, PNL va sesiza Avocatul Poporului, desi pana acum Victor Ciorbea a refuzat sa-si exercite competentele in privinta declansarii controlului de constitutionalitate pe aproape toate Ordonantele de Urgenta pentru care a fost sesizat.

Ludovic Orban este autorul unei minuni financiare

Ludovic Orban este autorul unei minuni financiare, scrie cotidianul Jurnalul. Desi s-a angajat cu o jumatate de norma in cadrul unei firme de constructii abia in decembrie 2017, presedintele PNL a.

Victor Ponta sare la gatul liderului PSD dupa atacurile la adresa partenerilor occidentali: Dragnea este intr-un drum PARANOIC catre o DICTATURA oligarhica

Fostul premier Victor Ponta reactioneaza extrem de dur dupa ce Liviu Dragnea s-a lansat intr-un sir de acuzatii la adresa partenerilor strategici ai Romaniei - UE si NATO. Liderul PSD a afirmat,.

Miting de intimidare

Liderul PNL, Ludovic Orban, spune ca mitingul PSD este o actiune profund nedemocratica de intimidare a opozitiei, a magistratilor, a oamenilor liberi, a functionarilor si angajatilor din sistemul public care nu raspund la comenzile politice, a jurnalistilor care isi permit sa critice PSD, a oricarui roman care nu accepta sa fie sluga vechilului sef. Nu va lasati impresionati de multimea adunata cu arcanul si pe care comunistoizii din jurul lui Dragnea incearca sa o foloseasca pe post de amenintare psihologica la adresa noastra, transmite Orban, pe Facebook.

ştiri din Politica

ştiri de la B1

actualitate, 09:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2463 seconds )