Libnet.ro
UNICEF

15:15

MARIAN NEACSU, DESPRE PLECAREA DIN PSD: Cine se opune Liderului Maxim este ridiculizat

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
MARIAN NEACSU, DESPRE PLECAREA DIN PSD: Cine se opune Liderului Maxim este ridiculizat

Fostul secretar general al PSD, Marian Neacsu, spune ca a plecat din PSD intrucat sub actuala conducere partidul se indreapta spre disolutie. continuă pe Ziarul Bursa

MARIAN NEACSU, DUPA INSCRIEREA IN PRO ROMANIA: Cei care se opun Liderului Maxim sunt ridiculizati

Marian Neacsu, fost secretar general al PSD si recent exclus din partid, l-a catalogat, astazi, pe Liviu Dragnea, presedintele PSD, ca fiind Liderul Maxim.

Marian Neacsu, exclus din PSD, explica trecerea la partidul lui Ponta: Oricine are curajul sa se opuna ideilor Liderului Maxim este ridiculizat si calomniat

Fostul secretar general al PSD Marian Neacsu, exclus din partid, explica trecerea la Pro Romania, partidul lui Victor Ponta, spunand ca, de o buna bucata de vreme, orice dezbatere de idei in PSD a fost suprimata. El afirma ca oricine are curajul sa se opuna ideilor Liderului Maxim este minimalizat, ridiculizat, calomniat si, in cele din urma, anihilat din punct de vedere politic.

Fostul secretar general PSD Marian Neacsu va conduce campania la europarlamentare a Pro Romania

Victor Ponta a anuntat, luni, ca fostul secretar general al PSD Marian Neacsu va conduce campania pentru alegerile europarlamentare a partidului Pro Romania. Astazi, toata ziua, ne-am concentrat pe.

Exclus din PSD, Marian Neacsu s-a nscris n Pro Romnia si va coordona campania pentru europarlamentare a partidului lui Ponta

Fostul secretar general al PSD, Marian Neacsu, s-a inscris in Pro Romania si va coordona campania pentru alegerile europarlamentare.

Marian Neacsu, fost lider PSD, a intrat in partidul lui Ponta si va fi seful echipei de campanie la alegerile europarlamentare

Marian Neacsu, fostul secretar general al PSD, a trecut la Pro Romania, partidul condus de Victor Ponta. Mai mult, el chiar va conduce echipa de campanie a formatiunii la alegerile europarlamentare, informeaza.

Liviu Dragnea mai pierde un om de baza din PSD: Am anuntat DEMISIA. E o politica dominata de interese personale si de grup

Continua dezertarea din PSD! Oamenii lui Dragnea parasesc barca din cauza masurilor pe care acesta le dicteaza tot mai des in randul partidului. Ultima plecare este semnata de deputatul de Giurgiu Andrei.

Presedintele CJ Dambovita a fost EXCLUS din PSD. Adrian Tutuianu: N-a pupat inelul de Plumb. PSD s-a transformat intr-o SRL

Presedintele Consiliului Judetean Dambovita, Daniel Comanescu, a fost exclus, sambata, din PSD. Decizia a fost luata in sedinta Comitetului Executiv al organizatiei judetene a PSD, informeaza Agerpres. nbsp.

Seful CJ Dmbovita a fost exclus smbata din PSD / Tutuianu: N-a pupat inelul de Plumb

Presedintele Consiliului Judetean Dambovita, Daniel Comanescu, a fost exclus din PSD, sambata, prin decizia Comitetului Executiv al PSD Dambovita, transmite Agerpres.

Presedintele Consiliului Judetean Dambovita, Daniel Comanescu, a fost exclus din PSD si isi va pierde functia

Presedintele Consiliului Judetean Dambovita, Daniel Comanescu, a fost exclus din PSD, sambata, prin decizia Comitetului Executiv al PSD Dambovita. A fost prezentat un raport in ceea ce priveste.

Serghei Lavrov si Mike Pompeo vor discuta despre situatia din Venezuela

Ministrul rus de Externe, Serghei Lavrov, a anuntat ca va discuta despre situatia din Venezuela cu secretarul de Stat american Mike Pompeo, scrie Reuters.

ştiri din Politica

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 15:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2218 seconds )