Libnet.ro
UNICEF

01:05

PAUL STANESCU (PSD), DESPRE CONDAMNAREA LUI DRAGNEA: Sunt sub stare de soc

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
PAUL STANESCU (PSD), DESPRE CONDAMNAREA LUI DRAGNEA: Sunt sub stare de soc

Presedintele organizatiei PSD Olt, Paul Stanescu, a afirmat, ieri, ca este in stare de soc dupa condamnarea liderului partidului, Liviu Dragnea, precizand ca regreta ceea ce i se intampla acestuia. continuă pe Ziarul Bursa

Paul Stanescu, reactie dupa condamnarea lui Dragnea: Sunt sub stare de soc!

Presedintele organizatiei PSD Olt, Paul Stanescu, a afirmat luni ca este in stare de soc dupa condamnarea liderului partidului, Liviu Dragnea, precizand ca regreta ceea ce i se intampla acestuia.

CTP, despre condamnarea lui Dragnea: Sunt sigur ca nu isi va baga unghia in gat

Cristian Tudor Popescu s-a simtit in largul sau atunci cand a fost invitat sa comenteze despre condamnarea la inchisoare a lui Liviu Dragnea. Jurnalistul a vorbit inainte ca seful PSD sa fie saltat de politie si, cumva, a intuit ca seful Camerei Deputatilor nu avea sa faca un circ din aceasta intamplare nefericita pentru el.

Paul Stanescu, despre condamnarea lui Dragnea: Sunt sub stare de soc

Presedintele organizatiei PSD Olt, Paul Stanescu, a afirmat luni ca este in stare de soc dupa condamnarea liderului partidului, Liviu Dragnea, precizand ca regreta ceea ce i se intampla acestuia, scrie Agerpres.

Catalin Radulescu (PSD), despre condamnarea lui Liviu Dragnea: Este a doua executie publica dupa Adrian Nastase(VIDEO)

Deputatul PSD Catalin Radulescu a calificat drept o executie publica faptul ca Liviu Dragnea a fost condamnat luni la trei ani si jumatate de inchisoare cu executare in dosarul angajarilor fictive de la.

Ion Cristoiu, dezvaluire-bomba despre condamnarea lui Dragnea: Viorica Dancila stia de doua saptamani ca liderul PSD va fi condamnat

Ion Cristoiu sustine ca Viorica Dancila stia marele secret al condamnarii lui Dragnea de acum doua saptamani. Conform scenariului dezvaluit de jurnalist, Klaus Iohannis isi doreste un guvern de uniune.

Prima reactie din varful PSD dupa condamnarea lui Dragnea. Ce urmeaza pentru partid

Presedintele grupului PSD din Senat, Serban Nicolae, a declarat luni, pentru STIRIPESURSE. RO, dupa condamnarea la 3 ani si 6 luni de inchisoare cu executare a liderului formatiunii, ca din punct de vedere.

Ce scrie presa internationala despre condamnarea lui Dragnea: Cel mai puternic politician, in inchisoare

Condamnarea lui Liviu Dragnea la 3 ani si 6 luni de inchisoare cu executare a starnit reactii si in presa internationala, dupa cum era de asteptat. Euronews titreaza cum cum cel mai put ernic politician roman merge la inchisore, in timp ce.

Tariceanu, despre condamnarea lui Dragnea: Mi se pare nedreapta, dar asta este decizia inaltei Curti

Calin Popescu Tariceanu a fost destul de prudent in declaratii, marti, cand a fost intrebat de condamnarea definitiva a partenerului de coalitie Liviu Dragnea la 3 ani si 6 luni de inchisoare. Mi se pare n.

DAN BARNA, DESPRE CONDAMNAREA LUI DRAGNEA: Decizia ICCJ - o dovada a independentei magistratilor

Decizia iCCJ in cazul Liviu Dragnea reprezinta o dovada a independentei magistratilor, s afirmat, astazi, presedintele USR, Dan Barna.

Gabriela Firea, despre condamnarea lui Dragnea: Nu va ganditi ca m-am bucurat. Ce fel de om poti sa fii sa te bucuri cand un om isi pierde libertatea?

Primarul general al Capitalei, Gabriela Firea, a declarat ca urmeaza sa aiba o intalnire cu premierul Dancila,dupa sedinta Biroului Permament National si inainte CEx, pentru a discuta despre.

ştiri din Politica

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2233 seconds )