Libnet.ro
UNICEF

17:00

SONDAJ Credeti ca va iesi PSD de la guvernare?

Hotnews Hotnews,
 SONDAJ Credeti ca va iesi PSD de la guvernare?

Rezultatul alegerilor europarlamentare si condamnarea liderului Liviu Dragnea au produs un soc la PSD, unde a inceput lupta pentru conducere si se discuta strategia partidului de acum inainte. Unii lideri vor iesirea de la guvernare, premierul exclude anticipatele. Sondaj HotNews. ro: Credeti ca va iesi PSD de la guvernare?. continuă pe Hotnews

Primar PSD, dupa rezultatul alegerilor: Le faci piata, le faci pod, le faci SPA si iti baga cutitul in spate - VIDEO

Primarul PSD din orasul timisean Lugoj, Francisc Boldea, sustine ca a resimtit rezultatul alegerilor europarlamentare ca pe un cutit infipt in spate. Le faci piata n. r. in jurul careia strazile sunt.

ALEGERI EUROPARLAMENTARE 2019. Lia Olguta Vasilescu: Rezultatul alegerilor e neasteptat. Dar era de asteptat ca Iohannis sa ceara demisia Guvernului

Vicepresedintele PSD, Lia Olguta Vasilescu, a marturisit ca rezultatul exit-poll al alegerilor europarlamentare a luat-o prin surprindere, dar nu si solicitarea lui Klaus Iohannis ca G.

Scandal la conferinta PSD, dupa rezultatele alegerilor. Liviu Dragnea si-a iesit din minti

Conferinta PSD, dupa aflarea primelor rezultate ale alegerilor europarlamentare, s-a lasat cu intrebari jenante si cu situatii nervoase, la sediul Partidului Social Democrat. Liderul social-democrat a anuntat cp nu va participa la alegerile prezidentiale drept candidat din partea PSD sau a aliantei PSD-ALDE. Scandal la sediul PSD. Dragnea s-a enervat pe reporteri Devina pentru aceasta [] .

Antena 3, lider de audienta in ziua alegerilor europarlamentare

Antena 3 a fost, duminica seara, in ziua alegerilor europarlamentare, cel mai urmarit post de televiziune. Cei mai multi romani au ales editia speciala Sinteza zilei prezentata de Mihai Gadea si Razvan.

VIDEO Confruntari intre politie si Vestele Galbene la Bruxelles, in ultima zi a alegerilor europarlamentare / Fortele de ordine au intervenit cu gaze lacrimogene

Politia belgiana a folosit gaze lacrimogene si bastoane pentru a reprima un protest al miscarii Vestelor Galbene, care s-a desfasurat duminica in zona Gare du Nord din Bruxelles, in ultima zi a alegerilor europarlamentare.

Serviciul Public Comunitar de Evidenta a Persoanelor Targoviste, program special de lucru in ziua Alegerilor Europarlamentare

Serviciul Public Comunitar de Evidenta a Persoanelor S. ) Targoviste va asigura in ziua votului pentru Alegerilor Europarlamentare, 26 mai 2019, un program de lucru special pentru eliberarea actelor de identitate cetatenilor cu drept de vot, care nu au act de identitate valabil.

SONDAJ. Credeti ca guvernul Dancila o sa cada?

Dupa esecul PSD la alegerile europarlamentare si dupa condamnarea lui Liviu Dragnea, social-democratii sunt in deriva. Voci importante dintre liderii partidlui cer demisia Guvernului Dancila si trecerea in.

ALDE discuta despre posibilitatea iesirii de la guvernare

Grupurile reunite ale deputatilor si senatorilor ALDE analizeaza marti rezultatul alegerilor europarlamentare, ministrul Afacerilor Externe, senatorul Teodor Melescanu, precizand ca in cadrul sedintei va fi.

VIDEO Primar PSD, dupa infrangerea suferita in alegeri: Le faci piata, le faci pod, le faci SPA si iti baga cutitul in spate

Primarul PSD din orasul timisean Lugoj, Francisc Boldea, sustine ca a resimtit rezultatul alegerilor europarlamentare ca pe un cutit infipt in spate. Edilul, care a inaugurat in campania electorala din 2016 un SPA nefunctional, a declarat ca este dezamagit ca, dupa ce le-a facut lugojenilor un SPA, acestia i-au infipt un cutit in spate.

VICTOR NEGRESCU, CONSILIER: Trebuie sa pornim reconstructia in PSD

Victor Negrescu, consilier onorific al premierului, a declarat, astazi, ca este important ca PSD sa invete din rezultatul alegerilor europarlamentare si a adaugat ca este nevoie de o reconstructie in partid.

ştiri din Politica

ştiri de la Hotnews

actualitate, 17:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2052 seconds )