Libnet.ro
UNICEF

11:30

Surpriza uriasa in PSD: Mihai Fifor a semnat scrisoarea anti-Dragnea. Surse: Ar putea fi dat afara din guvern

Adevărul Adevărul,
Surpriza uriasa in PSD: Mihai Fifor a semnat scrisoarea anti-Dragnea. Surse: Ar putea fi dat afara din guvern

Ministrul Apararii, Mihai Fifor, unul dintre apropiatii liderului PSD, se numara printre semnatarii scrisorii anti-Dragnea, au declarat surse politice pentru Adevarul. Drept raspuns, Dragnea vrea sa-l lase fara minister. Fifor nu a fost prezent in CEx-ul PSD de saptamana trecuta, fiind plecat intr-un turneu in SUA, unde a avut mai multe intalniri organizate de George Maior, pe care Dragea vrea sa-l mazileasca. continuă pe Adevărul

Surse: Fifor ar urma sa fie schimbat din Guvern pentru ca a semnat scrisoarea anti-Dragnea

Ministrul Apararii, Mihai Fifor, ar fi semnat si el scrisoarea anti-Dragnea, motiv pentru care seful PSD ar vrea sa-l lase fara minister, informeaza Adevarul, care citeaza mai multe surse politice. Fifor nu.

Mihai Fifor, intalnire cu guvernatorul Statului Alabama. A propus afilierea unei companii a Garzii Nationale din Alabama la Brigada Multinationala de la Craiova

Ministrul Apararii, Mihai Fifor, aflat in vizita oficiala in Statele Unite ale Americii, s-a intalnit, joi, cu guvernatorul Statului Alabama, Kay Ivey, si a discutat despre cooperarea in cadrul Parteneriatului Statal dintre Romania si Alabama. Mihai Fifor a propus afilierea unei companii de sprijin a Garzii Nationale din Alabama la Brigada Multinationala de la Craiova.

Mihai Fifor: Romania vrea achizitionarea unui sistem de rachete pentru litoralul Marii Negre

Romania intentioneaza sa achizitioneze un sistem de rachete pentru protejarea coastelor Marii Negre, licitatia urmand sa fie lansata luni, a declarat ministrul roman al Apararii, Mihai Fifor, cu ocazia vizitei in Statele Unite, informeaza publicatia Politico.

Ministrul Mihai Fifor s-a intalnit cu secretarul american al Apararii, James Mattis

Ministrul Apararii Nationale, Mihai Fifor, s-a intalnit miercuri, la Pentagon, cu secretarul Apararii al SUA, James Mattis, oficialul roman aratand ca Guvernul Romaniei acorda o importanta deosebita consolidarii legaturii transatlantice si ca, in contextul BREXIT, Romania nu crede in crearea unei Europe a Apararii fara o puternica relatie transatlantica.

ştiri din Politica

ştiri de la Adevărul

actualitate, 11:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2043 seconds )