Libnet.ro
UNICEF

17:30

Se transforma Coalitia pentru Familie in partid politic? Raspunsul liderului CpF

Adevărul Adevărul,
Se transforma Coalitia pentru Familie in partid politic? Raspunsul liderului CpF

Liderul Coalitiei pentru Familie, Mihai Gheorghiu, a afirmat, la Adevarul Live, ca, in viitor, Coalitia pentru Familie nu se va transforma in partid politic, indiferent de rezultatul referendumului. continuă pe Adevărul

Coalitia pentru Familie, sprijinita de grupuri de interese neo-protestante din SUA: Care este istoria organizatiei ce a initiat referendumul pentru redefinirea familiei

Coalitia pentru Familie, organizatia care a cerut organizarea referendumului pentru definirea familiei este sprijinita puternic de grupuri de interese neo-protestante din SUA, iar activitatea acesteia dateaza inca.

Coalitia pentru Familie contesta decizia de ndepartare a materialelor electorale referitoare la referendum: Campania nu e politica, e facuta de cetateni, care nu se supun acelorasi norme ca partidele

Coalitia pentru Familie CpF) respinge interpretarea conform careia intreaga campanie pentru referendum ar fi politica si anunta ca a contestat la Curtea de Apel Bucuresti decizia Biroului Electoral al Municipiului Bucuresti referitoare la indepartarea materialelor publicitare pe tema scrutinului popular in care este folosit drapelul Romaniei, a declarat luni Mihai Gheorghiu, presedintele CpF.

Presedintele Coalitiei pentru Familie recunoaste ca CpF a incheiat protocoale cu partidele politice / Oana Baluta, profesor: Referendumul e profund politic. Sa nu ne ascundem... (VIDEO)

Mihai Gheorghiu, presedintele Coalitiei pentru Familie, a declarat, pentru B1 TV, ca nu exista nicio alianta politica incheiata intre Coalitie si partidele politice. Totusi, acesta admite ca au fost inchei.

Referendumul pentru familie, neagreat de UE

Marian-Jean Marinescu, vicepresedinte PPE: Rezultatul referendumului, daca va fi validat, ne va crea mari necazuri in Europa, pentru ca este vorba despre drepturile omului Mai sunt cateva zile pana la referendumul prentru definirea in art. 48 din Constitutie a notiunii de familie. Scrutinul organizat la initiativa Coalitiei pentru Familie, care a strans 3 milioane de semnaturi, nu este vazut cu ochi buni de oficialii de la Bruxelles si de membrii grupurilor politice din Parlamentul European. Europarlamentarii Catalin Ivan si Marian-Jean Marinescu sustin ca acesta nu trebuia organizat pentru ca legislatia civila era destul de clara cu privire la definirea familiei.

Netflix, mesaj cu subinteles in contextul referendumului pentru familie (FOTO)

Netflix a publicat, luni, pe Facebook, o poza in contextul referendumului pentru familie care va avea loc pe 6-7 octombrie. Astfel, Netflix transmite ca este dreptul fiecaruia sa faca ce alegere.

Sub pretextul referendumului pentru familie, Marian Munteanu vrea independenta fata de UE

Marian Munteanu, fostul lider al studentilor in 1990 si retras de PNL din cursa pentru Primaria Bucuresti in 2016 dupa ce societatea civila a dezvaluit simpatiile sale legionaroide, a fost invitat de Antena 3 luni seara in prime-time, unde a dezvoltat.

Referendumul pentru familie: Sute de presedinti de sectiilor de votare s-au retras si din judetele Dolj, Teleorman si Prahova

Peste 350 de presedinti de sectii de votare din judetele Teleorman si Dolj au anuntat, marti, Birourile Electorale Judetene la care sunt arondati ca nu vor putea participa la desfasurarea referendumului pentru definirea familiei. Si la Prahova un sfert dintre presedinti au spus ca nu vor fi prezenti.

Roexit si referendumul pentru familie. Cum au raspndit site-uri ale propagandei ruse mesajele anti-UE si traditionaliste

Propaganda rusa promoveaza, prin cel putin doua dintre site-urile avute la indemana, mesajele pro-Roexit si pentru independenta Romaniei fata de UE si spatiul euro-atlantic, mesaje transmise luni seara de personaje precum Marian Munteanu si Daniel Dragomir. Citeste cum functioneaza aceasta propaganda intr-o perioada marcata de discutiile din Parlamentul European referitoare la Romania, de legile justitiei si, mai presus de toate, de referendumul din 6-7 octombrie.

SONDAJ: Referendumul pentru familie va fi VALIDAT, cu peste 35% prezenta la vot

Potrivit primului sondaj realizat pe temea referendumului pentru familia traditionala, pragul de prezenta pentru validare va fi depasit cu usurinta. Sociopol arata ca cel putin 48% dintre romanii cu.

Controversa majora inainte de referendumul pentru familie

Weekendul viitor avem un referendum pentru articolul din Constitutie care redefineste familia. De-a lungul timpului, chiar si lideri importanti din PNL si-au schimbat discursul. Spre exemplu, Adriana Saftoiu.

ştiri din Politica

ştiri de la Adevărul

actualitate, 17:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,224 seconds )