Libnet.ro
UNICEF

15:00

Tudorel Toader, covocat in sedinta de Liviu Dragnea in mijlocul controverselor privind remanierea: Cine s-a mai aflat in biroul liderului PSD

B1 B1,
Tudorel Toader, covocat in sedinta de Liviu Dragnea in mijlocul controverselor privind remanierea: Cine s-a mai aflat in biroul liderului PSD

UPDATE: Si premierul Viorica Dancila s-ar fi aflat joi seara la discutia din biroul lui Liviu Dragnea, potrivit HotNews. ro. Ministrul Justitiei Tudorel Toader s-a intalnit joi seara cu liderul PSD Liviu. continuă pe B1

Tudorel Toader, covocat in sedinta de Liviu Dragnea in mijlocul controverselor privind remanierea

Ministrul Justitiei Tudorel Toader s-a intalnit joi seara cu liderul PSD Liviu Dragnea in biroul acestuia in pline controverse legate de remanierea guvernului, informeaza Stiripesurse. ro. La discutii ar fi.

Liviu Dragnea, cerere de ULTIMA ORA pentru Tudorel Toader: Cum vrea liderul PSD sa modifice completele de la ICCJ pentru a scapa de PUSCARIE (VIDEO)

Presedintele PSD, Liviu Dragnea, a declarat, luni, ca a vorbit cu ministrul Justitiei, Tudorel Toader, si l-a rugat sa faca demersuri in legatura cu desemnarea completelor de 5 judecatori de la inalta Curte de.

Cresc tensiunile in coalitie. Dragnea si Tariceanu se cearta pe tema schimbarii lui Tudorel Toader. Seful PSD: Decizia e la CEx!

Cresc tensiunile in coalitia de guvernare in contextul viitoarei remanieri guvernamentale. Liviu Dragnea e decis sa-l schimbe pe Tudorel Toader, ALDE nici nu vrea sa auda de asta. Dragnea insista ca Toader.

Tariceanu sustine ca nu a discutat cu Dragnea despre schimbarea ministrului Justitiei: Tudorel Toader este pe un post care apartine PSD, deci chestiunea este clara

Presedintele ALDE si al Senatului, Calin Popescu-Tariceanu, neaga faptul ca ar fi discutat cu ldierul PSD, Liviu Dragnea, despre remanierea ministrului Justitiei, si spune ca Tudorel Toader detine un.

S-a dat de gol. Dragnea a recunoscut ca se foloseste de Tudorel Toader pentru a interveni in Justitie

Liviu Dragnea a declarat ca a vorbit cu ministrul Justitiei, Tudorel Toader, sa faca demersuri in legatura cu desemnarea completelor de 5 judecatori de la Curtea Suprema. I-am transmis domnului ministru.

Dragnea il ameninta voalat pe Tudorel Toader: Ce spune liderul PSD despre evaluarea activitatii ministrului Justitiei (VIDEO)

Presedintele PSD si al Camerei Deputatilor, Liviu Dragnea, a vorbit, luni, despre evaluarea activitatii ministrului Justitiei, Tudorel Toader, despre care presa a scris in repetate randuri ca ar refuza sa-si.

Dragnea spune ca a vorbit cu Tudorel Toader sa faca demersuri in legatura cu desemnarea completelor de 5 judecatori de la ICCJ

Presedintele PSD, Liviu Dragnea, a declarat, luni, ca a vorbit cu ministrul Justitiei, Tudorel Toader, sa faca demersuri in legatura cu desemnarea completelor de 5 judecatori de la ICCJ.

Documente exclusive: Romnia risca rusinea de a fi condamnata la CJUE n timp ce detine Presedintia Consiliului UE. Tudorel Toader, prt la Dragnea, de catre alt ministru, pentru ntrzierea legii mpotriva spalarii banilor

Romania risca sa i se aplice amenzi de milioane de euro printr-o condamnare la Curtea de Justitie a Uniunii Europene CJUE), in timp ce va detine Presedintia Consiliului UE in prima jumatate a anului 2019 - l-a avertizat recent ministrul delegat pentru Afaceri Europene, Victor Negrescu PSD), pe presedintele PSD si al Camerei Deputatilor, Liviu Dragnea, in doua scrisori intrate in posesia HotNews. ro. Motivul unei eventuale condamnari a Romaniei il constituie neadoptarea legii de prevenire si combatere a spalarii banilor de catre Romania, pentru intarzierea careia social-democratul Negrescu a indicat printre responsabili Ministerul Justitiei, condus de Tudorel Toader, sustinut de ALDE. Si premierului Vicorica Dancila i-a transmis MAE note de informare privind necesitatea promovarii rapide a proiectului legii impotriva spalarii banilor.

Liviu Dragnea, despre remanierea ministrului Justitiei: Am vorbit cu domnul Tariceanu

Liviu Dragnea a vorbit, joi,posibila remaniere aministruluiJustitiei. Precizarea a fost facuta dupa ce liderul ALDE a spus ca este foarte multumit de Tudorel Toader. De ce a.

Culise. Dragnea cere alta ordonanta de urgenta ca sa-si schimbe completul de judecata ostil. Tariceanu si Tudorel Toader se opun. Care e solutia salvatoare

Liderul PSD pune presiune pe Tudorel Toader sa modifice prin ordonanta de urgenta una dintre legile Justitiei, cu speranta ca va nimeri la un complet de judecata mai favorabil, sustin surse politice pentru Adevarul. Pe scurt, Dragnea vrea o ordonanta de urgenta pentru propria urgenta penala. Si Parlamentul s-a activat in favoarea lui Dragnea. Iata cum se impart judecatorii care vor decide soarta liderului PSD.

ştiri din Politica

ştiri de la B1

actualitate, 15:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2106 seconds )