Libnet.ro
UNICEF

19:00

Victor Ponta, despre strategia liderului PSD privind suspendarea presedintelui: Domnul Iohannis sta pasiv, domnul Dragnea nu va sta pasiv, ii va lua jucaria

B1 B1,
Victor Ponta, despre strategia liderului PSD privind suspendarea presedintelui: Domnul Iohannis sta pasiv, domnul Dragnea nu va sta pasiv, ii va lua jucaria

Fostul premier Victor Ponta sustine ca liderul PSD, Liviu Dragnea, are doua scenarii in privinta eventualei suspendari a presedintelui Klaus Iohannis, pe fondul scandalului privind refuzul revocarii sefei DNA,. continuă pe B1

Victor Ponta desfiinteaza OBSESIA liderului PSD: Asta e o PROSTIE cu statul paralel. Puterea toata este la domnul Dragnea. Cine nu il lasa?

Fostul premier Victor Ponta critica in termeni extremi de dur tema statului paralel lansata de liderul PSD, Liviu Dragnea, afirmand ca povestea asta i se pare o prostie. Asta e o prostie cu.

Mihai Sora ii da o PALMA lui Liviu Dragnea, dupa fanteziile liderului PSD privind deratizarea: Jesuissobolan

Scriitorul si filozoful Mihai Sora reactioneaza dupa declaratiile din ultima vreme ale liderului PSD, Liviu Dragnea, despre sobolani. Ultima astfel de iesire a avut loc chiar in timpul mitingului de.

Victor Ponta, despre implicarea politica a Curtii Constitutionale: CCR a trecut dintr-o parte in alta

Fostul premier Victor Ponta a vorbit, miercuri seara, despre modul in care Curtea Constitutionala a Romaniei CCR) a devenit un jucator politic in ultimii ani. CCR a trecut dintr-o parte in alta. Pe vremea lu.

Victor Ponta sare la gatul liderului PSD dupa atacurile la adresa partenerilor occidentali: Dragnea este intr-un drum PARANOIC catre o DICTATURA oligarhica

Fostul premier Victor Ponta reactioneaza extrem de dur dupa ce Liviu Dragnea s-a lansat intr-un sir de acuzatii la adresa partenerilor strategici ai Romaniei - UE si NATO. Liderul PSD a afirmat,.

Ponta, noi acuzatii la adresa liderului PSD: Am fost sanctionat de Dragnea, fiind mutat la Comisia pentru abuzuri

Victor Ponta a anuntat miercuri ca a fost sanctionat de presedintele Camerei Deputatilor Liviu Dragnea, fiind mutat de la Comisia pentru afaceri europene si cea pentru politica externa, la Comisia pentru.

Victor Ponta sustine ca mesajele din care ar rezulta ca Halep a fost de fapt huiduita pe Arena Nationala sunt postate de la sediul central al PSD de un personaj dubios adus de Liviu Dragnea de la Neamt

Fostul lider PSD Victor Ponta sustine ca mesajele din care ar rezulta ca Simona Halep a fost de fapt huiduita pe Arena Nationala sunt postate de la sediul central al PSD pe paginile de Facebook ale filialelor de un personaj dubios adus de Liviu Dragnea de la Neamt si face apel la fostii sai colegi de partid sa styearga postarea de pe conturole organizatiilor lor.

Victor Ponta, primul mesaj dupa mitingul PSD: Punem la bataie soarta si viitorul Romaniei pentru Dragnea si Dancila? Merita? (FOTO)

Fostul premier Victor Ponta a reactionat duminica in urma mitingului PSD de sambata seara la care au participat aproximativ 150. 000 de persoane. Ponta s-a intrebat daca merita pusa la bataie soarta si.

Victor Ponta sustine ca mesajele din care ar rezulta ca Halep a fost de fapt huiduita pe Arena Nationala sunt postate de un personaj dubios adus de Dragnea

Fostul lider PSD Victor Ponta sustine ca mesajele din care ar rezulta ca Simona Halep a fost de fapt huiduita pe Arena Nationala sunt postate de la sediul central al PSD pe paginile de Facebook ale filialelor de un personaj dubios adus de Liviu Dragnea de la Neamt si face apel la fostii sai colegi de partid sa stearga postarea de pe conturile organizatiilor lor.

Ce sanse are Victor Ponta n batalia cu Liviu Dragnea? Fostul premier, invitat luni, de la ora 11.30, n studioul HotNews

Liderul Pro Romania, Victor Ponta, este invitat luni, de la ora 11. 30, in studioul HotNews. Ce sanse are fostul premier si lider al PSD in batalia politica cu Liviu Dragnea, care sunt planurile pentru noul sau partid si care sunt negocierile pe care le poarta inaintea motiunii de cenzura, sunt cateva dintre intrebarile la care va raspunde. Cititorii HotNews pot pune intrebari folosind formularul de la finalul articolului.

VIDEO Ce sanse are Victor Ponta n batalia cu Liviu Dragnea? Ponta: Asistam la instalarea unei dictaturi populare / Eu am reusit sa-l tin pe Dragnea unde i era locul, seful baronilor

Liderul Pro Romania, Victor Ponta, este invitat luni in studioul HotNews. Ce sanse are fostul premier si lider al PSD in batalia politica cu Liviu Dragnea, care sunt planurile pentru noul sau partid si care sunt negocierile pe care le poarta inaintea motiunii de cenzura, sunt cateva dintre intrebarile la care va raspunde. Cititorii HotNews pot pune intrebari folosind formularul de la finalul articolului / intalnirea s-a incheiat.

ştiri din Politica

ştiri de la B1

actualitate, 19:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2099 seconds )