Libnet.ro
UNICEF

11:45

Iohannis si Weber, la summitul PPE ce are loc sambata la Bucuresti

Hotnews Hotnews,
 Iohannis si Weber, la summitul PPE ce are loc sambata la Bucuresti

PNL organizeaza sambata, la Bucuresti, la Romexpo, Summit-ul liderilor locali si regionali ai Partidului Popular European, eveniment la care va participa si presedintele Klaus Iohannis. continuă pe Hotnews

LIVEVIDEO Iohannis si Weber, la summitul PPE ce are loc sambata la Bucuresti

PNL organizeaza sambata, la Bucuresti, la Romexpo, Summit-ul liderilor locali si regionali ai Partidului Popular European, eveniment la care va participa si presedintele Klaus Iohannis.

Klaus Iohannis, la summitul PPE de la Bucuresti: Actuala guvernare e un esec

Presedintele Klaus Iohannis participa la summitul PPE de la Bucuresti, eveniment in cadrul caruia se lanseaza candidatii PNL la alegerile europarlamentare. Ma bucur nespus de mult si sunt emotionat sa.

VIDEO Iohannis: PSD a imbracat haina falsului patriotism, are un mod cinic si iresponsabil de a face politica / Votul e cea mai buna forma de sanctiune la discursul populist si demagogic

Presedintele Klaus Iohannis a lansat un nou atac la adresa PSD, in discursul sustinut la summitul PPE de la Bucuresti, eveniment in cadrul caruia se lanseaza candidatii PNL la alegerile europarlamentare. PSD a imbracat haina falsului patriotism, are un mod cinic si iresponsabil de a face politica, a spus seful statului, acuzandu-i pe social-democrati ca induc oamenilor teama in Uniunea Europeana.

Protest anuntat pentru vineri in fata Universitatatii Cuza din Iasi. Profesorii fac apel la implicare: Are loc un asalt continuu asupra statului de drept

Un protest fara precedent este anuntat pentru astazi in fata Universitatatii Alexandru Ioan Cuza din Iasi. O petitie in sprijinul manifestatiei semnata de sase cunoscute cadre didactice a strans in final sute de adeziuni. De peste doi ani are loc un asalt continuu asupra statului de drept. in loc sa abandoneze un demers profund toxic, coalitia actuala de guvernare a trecut la modificarea brutala a legislatiei referitoare la combaterea coruptiei, spun semnatarii.

Protest anuntat pentru vineri in fata Universitatii Cuza din Iasi. Profesorii fac apel la implicare: Are loc un asalt continuu asupra statului de drept

Un protest fara precedent este anuntat pentru astazi in fata Universitatii Alexandru Ioan Cuza din Iasi. O petitie in sprijinul manifestatiei semnata de sase cunoscute cadre didactice a strans in final sute de adeziuni. De peste doi ani are loc un asalt continuu asupra statului de drept. in loc sa abandoneze un demers profund toxic, coalitia actuala de guvernare a trecut la modificarea brutala a legislatiei referitoare la combaterea coruptiei, spun semnatarii.

Summit-ul Partidului Popular European, la Bucuresti. Ce lideri vor lua cuvantul la evenimentul organizat de PNL (VIDEO)

Summit-ul liderilor locali si regionali ai Partidului Popular European, organizat de Partidul National Liberal, are loc sambata, la Bucuresti. Peste 150 de primari si lideri regionali, precum si aproximativ.

Summit-ul Partidului Popular European, la Bucuresti. Ce lideri iau cuvantul la evenimentul organizat de PNL (VIDEO)

Summit-ul liderilor locali si regionali ai Partidului Popular European, organizat de Partidul National Liberal, are loc sambata, la Bucuresti. Peste 150 de primari si lideri regionali, precum si aproximativ.

Lider liberal, la summitul PPE: Batalia la europarlamentare va fi foarte dura, ne luptam cu cel mai primitiv si toxic socialism din UE

Secretarul general al Partidului National Liberal, Robert Sighiartau, a declarat sambata ca batalia, la alegerile europarlamentare din luna mai, va fi foarte dura, deoarece se va da cu cel mai primitiv si toxic socialism din Uniunea Europeana.

PREMIERA! Tragerea la sorti pentru grupele de la EURO 2020 va avea loc la BUCURESTI

Tragerea la sorti a grupelor de la EURO 2020 va avea loc la Bucuresti, pe 30 noiembrie 2019, a anuntat fostul international francez Christian Karembeu, ambasadorul turneului final de peste un an, potrivit.

ştiri din Politica

ştiri de la Hotnews

actualitate, 11:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2102 seconds )