Libnet.ro
UNICEF

10:15

LUDOVIC ORBAN: Klaus Iohannis este cu inima si cu sufletul alaturi de PNL, alaturi de Romania

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
LUDOVIC ORBAN: Klaus Iohannis este cu inima si cu sufletul alaturi de PNL, alaturi de Romania

Presedintele Partidului National Liberal, Ludovic Orban, a spus, in discursul sau de la Summit-ul liderilor locali si regionali ai Partidului Popular European, ca presedintele Romaniei, Klaus Iohannis, este alaturi de PNL si alaturi de Romania cu inima si sufletul, in fiecare zi, in fiecare saptamana. continuă pe Ziarul Bursa

Lovitura devastatoare in instanta pentru Klaus Iohannis

Presedintele Klaus Iohannis este dat in judecata de judecatoarea Camelia Bogdan. A fost publicata motivarea deciziei Curtii de Apel Bucuresti cu privire la decretul privind seful Statului Major al Armate.

Ludovic Orban: Rares Bogdan, profil de luptator impotriva abuzurilor / Sunt convins ca Iohannis priveste cu ochi buni candidatura acestuia la europarlamentare

Liderul PNL, Ludovic Orban, spune ca are consultari periodice cu presedintele Klaus Iohannis si se declara convins ca acesta priveste cu ochi buni candidatura lui Rares Bogdan din partea liberalilor la alegerile pentru Parlamentul European.

Ludovic Orban: PNL e pe o traictorie ascendenta, in timp ce PSD se duce in cap pentru ca si-a batut joc de tara / impreuna cu Iohannis, sa aratam ce putem face pentru Romania! (VIDEO)

PNL e pe o traictorie ascendenta, in timp ce PSD se duce in cap pentru ca si-a batut joc de Romania, a declarat liderul liberalilor, Ludovic Orban, la summit-ul liderilor locali si regionali ai Partidului.

Fake-news marca PSD. Social-democratii distribuie o poza in care sustin, in mod fals, ca ar aparea Stefan Mandachi alaturi de Klaus Iohannis

Deputatul PSD Aida Caruceru, fidela lui Liviu Dragnea, a distribuit pe Facebook o poza in care Klaus Iohannis apare alaturi de mai multi turisti, printre care si un barbat cu barba, facand aluzie care ar fi Stefan Mandachi. SiEi,a scris Aida Caruceru pe Facebook. in realitate, barbatul nu e Stefan Mandachi. Pe cel din poza il cunosc. Este instructor de fitness in Pitesti, a comentat un internaut.

Ludovic Orban: PNL a depasit PSD si suntem pe o traiectorie ascendenta, in timp ce ei se duc in cap

Presedintele liberal Ludovic Orban a afirmat la Summitul PPE de sambata ca partidul sau a depasit PSD in sondaje si este pe o traiectorie ascendenta, in timp ce PSD se duce in cap pentru ca si-au batut joc de Romania, transmite Mediafax.

Ludovic Orban avertizeaza: Daca mai fac o porcarie in domeniul justitiei e un pericol din ce in ce mai serios sa fie initiata procedura contra Romaniei in baza articolului 7

Ludovic Orban avertizeaza ca Romania este la un pas de activarea articolului 7 din Tratatul Uniunii Europene. Liderul PNL sustine ca acest lucru s-ar putea intampla daca se vor face in continuare.

Ludovic Orban, despre Calin Popescu Tariceanu: Sufera de amnezie. ALDE este astazi un milog la poarta PSD-ului

Liderul PNL, Ludovic Orban, a reactionat la criticile tot mai dese ale lui Calin Popescu Tariceanu la adresa liberalilor. Prezent, joi seara, intr-o emisiune televizata, Orban a declarat ca ALDE a ajuns un.

Ludovic Orban: Rares Bogdan e un adevarat campion al luptei impotriva minciunii

Presedintele PNL Ludovic Orban a declarat joi ca liberalii au cea mai puternica lista pentru PE, numindu-l pe Rares Bogdan, primul pe lista, un campion al luptei impotriva minciunii, pe Mircea Hava - campionul absorbtiei de fonduri UE, iar pe Gheorghe Falca - un primar de succes. Conform liderului PNL, Vasile Blaga se va bate pentru admiterea Romaniei in Schengen.

SONDAJ de ULTIM MOMENT: PSD a cazut pe locul 2, dupa PNL. Ludovic Orban: Romania in primul rand

Ludovic Orban a prezentat, joi, in ziua discutarii listei candidatilor la alegerile europarlamentare, un sondaj de opinie cu privire la vorul romanilor in data de 26 mai. Va propun analiza stadiului campaniei.

Klaus Iohannis le cere romanilor sa voteze lista PNL la euroalegeri: PSD a imbracat haina falsa a patriotismului. E cinic/ Ce ne trebuie? Votul romanilor

Presedintele Klaus Iohannis a participat la Summitul PPE de la Bucuresti, prilej cu care seful statului a cerut romanilor sa voteze lista PNL la urmatoarele alegeri. De asemmenea, seful statului a lansat un atac la PSD.

ştiri din Politica

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 10:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,221 seconds )