Libnet.ro
UNICEF

11:17

Ludovic Orban: PNL e pe o traictorie ascendenta, in timp ce PSD se duce in cap pentru ca si-a batut joc de tara / impreuna cu Iohannis, sa aratam ce putem face pentru Romania! (VIDEO)

B1 B1,
Ludovic Orban: PNL e pe o traictorie ascendenta, in timp ce PSD se duce in cap pentru ca si-a batut joc de tara / impreuna cu Iohannis, sa aratam ce putem face pentru Romania! (VIDEO)

PNL e pe o traictorie ascendenta, in timp ce PSD se duce in cap pentru ca si-a batut joc de Romania, a declarat liderul liberalilor, Ludovic Orban, la summit-ul liderilor locali si regionali ai Partidului. continuă pe B1

Ludovic Orban: PNL a depasit PSD si suntem pe o traiectorie ascendenta, in timp ce ei se duc in cap

Presedintele liberal Ludovic Orban a afirmat la Summitul PPE de sambata ca partidul sau a depasit PSD in sondaje si este pe o traiectorie ascendenta, in timp ce PSD se duce in cap pentru ca si-au batut joc de Romania, transmite Mediafax.

Ludovic Orban anunta summit-ul Partidului Popular European, cel mai important eveniment gazduit de PNL: Vor participa peste 150 de primari si presedinti de regiuni din statele UE (VIDEO)

Sambata va avea loc cel mai important eveniment gazduit de PNL - reuniunea Partidului Popular European, la care vor participa peste 150 de primari, presedinti de regiuni din statele UE si peste 3. 000 de alesi.

SONDAJ de ULTIM MOMENT: PSD a cazut pe locul 2, dupa PNL. Ludovic Orban: Romania in primul rand

Ludovic Orban a prezentat, joi, in ziua discutarii listei candidatilor la alegerile europarlamentare, un sondaj de opinie cu privire la vorul romanilor in data de 26 mai. Va propun analiza stadiului campaniei.

Ludovic Orban, despre Calin Popescu Tariceanu: Sufera de amnezie. ALDE este astazi un milog la poarta PSD-ului

Liderul PNL, Ludovic Orban, a reactionat la criticile tot mai dese ale lui Calin Popescu Tariceanu la adresa liberalilor. Prezent, joi seara, intr-o emisiune televizata, Orban a declarat ca ALDE a ajuns un.

Ludovic Orban: Rares Bogdan e un adevarat campion al luptei impotriva minciunii

Presedintele PNL Ludovic Orban a declarat joi ca liberalii au cea mai puternica lista pentru PE, numindu-l pe Rares Bogdan, primul pe lista, un campion al luptei impotriva minciunii, pe Mircea Hava - campionul absorbtiei de fonduri UE, iar pe Gheorghe Falca - un primar de succes. Conform liderului PNL, Vasile Blaga se va bate pentru admiterea Romaniei in Schengen.

Ludovic Orban avertizeaza: Daca mai fac o porcarie in domeniul justitiei e un pericol din ce in ce mai serios sa fie initiata procedura contra Romaniei in baza articolului 7

Ludovic Orban avertizeaza ca Romania este la un pas de activarea articolului 7 din Tratatul Uniunii Europene. Liderul PNL sustine ca acest lucru s-ar putea intampla daca se vor face in continuare.

Ludovic Orban: Rares Bogdan, profil de luptator impotriva abuzurilor / Sunt convins ca Iohannis priveste cu ochi buni candidatura acestuia la europarlamentare

Liderul PNL, Ludovic Orban, spune ca are consultari periodice cu presedintele Klaus Iohannis si se declara convins ca acesta priveste cu ochi buni candidatura lui Rares Bogdan din partea liberalilor la alegerile pentru Parlamentul European.

Citu, dupa dezbaterea Legii bugetului in comisii: Teodorovici a venit nervos. PSD duce Romania in criza economica

Ulterior respingerii cererii de reexaminare a legii bugetului de stat de catre comisiile parlamentare, senatorul libera, Florin Citu, a spus ca Teodorovici nu a vrut sa semneze o declaratie pe proprie raspundere cadatele prezentate in buget sunt reale, desi OUG 114 prevede expres acest lucru. A venit nervios la dezbateri. Programul de guvernare al PSD duce Romania in criza economica, inflatie si dobanzi mari, a spus Citu.

Sondajul pe care Orban l-a prezentat liberalilor sa-i mobilizeze inainte de alegeri: PNL, cu trei procente in fata PSD. Care e cota aliantei USR-PLUS

Inainte ca in conducerea PNL sa se valideze lista pentru europarlamentare, Ludovic Orban le-a prezentat liberalilor un sondaj care ar fi fost realizat la finalul lui februarie si inceputul lui martie si in care PNL este cu trei procente in fata PSD.

ştiri din Politica

ştiri de la B1

actualitate, 11:17

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2256 seconds )