Libnet.ro
UNICEF

10:30

Coronavirus. Presedintele Iohannis are sedinta cu premierul Orban

Adevărul Adevărul,
Coronavirus. Presedintele Iohannis are sedinta cu premierul Orban

Presedintele Klaus Iohannis si premierul Ludovic Orban se vor intalni astazi pentru o noua sedinta de evaluare si prezentare in contextul epidemiei deCOVID-19. continuă pe Adevărul

Iohannis, o noua sedinta de criza la Cotroceni

Presedintele Klaus Iohannis are, marti la Cotroceni, o noua sedinta de evaluare si prezentare a masurilor cu privire la gestionarea epidemiei COVID-19, la care participa premierul Ludovic Orban si mai multi ministri.

Presedintele Iohannis va avea luni o sedinta de evaluare cu premierul si mai multi ministri pe tema COVID-19

Presedintele Klasu Iohannis i-a convocat luni la Cotrocenit pe premierul Ludovic Orban si pe ministrii Finantelor, Economiei, Apararii, Fondurilor Europene si pe cel al Transporturilor intr-o sedinta de evaluare a masurilor de gestionare a epidemiei de coronavirus.

Iohannis, o noua sedinta de criza la Cotroceni cu premierul si ministrii Apararii si Internelor

Presedintele Klaus Iohannis are, miercuri, la ora 12. 00, o sedinta de evaluare a masurilor de siguranta si ordine publica in contextul crizei COVID-19, anunta Administratia Prezidentiala.

Klaus Iohannis, dupa sedinta de la Cotroceni: Am gasit producatori romani care fac materiale de protectie

Klaus Iohannis a facut o serie de declaratii dupa sedinta pe care a avut-o cu premierul si cu ministrii din Guvernul Orban la Palatul Cotroceni.

Orban: Am discutat cu presedintele Iohannis sustinerea initiativelor de producere a tuturor echipamentelor necesare in batalia cu coronavirusul (VIDEO)

Premierul Ludovic Orban a spus, in debutul sedintei de luni, ca a discutat cu presedintele Klaus Iohannis masuri pentru ca Romania sa poata produce echipamentele necesare in lupta cu coronavirusul. Liderul.

Presedintele Iohannis a discutat cu omologul israelian despre criza generata de coronavirus

Presedintele Klaus Iohannis a discutat marti la telefon cu omologul sau israelian, Reuven Rivlin, la solicitarea partii israeliene, cu aceasta ocazie fiind abordate criza epidemiologica generata de noul coronavirus, precum si modalitatile de cooperare pentru contracararea raspandirii acestuia, a informat Administratia Prezidentiala.

Presedintele Iohannis a discutat cu omologul sau israelian despre modalitatile de cooperare pentru contracararea raspandirii coronavirusului

Presedintele Klaus Iohannis a discutat, marti, cu omologul israelian, Reuven Rivlin despre pandemia de coronavirus. Potrivit Administratiei Prezidentiale, cei doi oficiali si-au prezentat masurile luate in.

Presedintele Iohannis retrage decoratia oferita Spitalului de Urgenta din Suceava

Presedintele Klaus Iohannis a semnat miercuri decretul privind retragerea decoratiei conferite Spita.

Sfidator cu pericolul reprezentat de noul coronavirus, presedintele Braziliei isi schimba discursul si isi anunta noua misiune

Presedintele brazilian Jair Bolsonaro a admis marti ca epidemia covid-19, pe care o cataloga pana acum drept o gripa usoara, constituie cea mai mare provocare pentru generatia sa.

ştiri din Politica

ştiri de la Adevărul

actualitate, 10:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2626 seconds )