Libnet.ro
UNICEF

23:30

GABRIELA FIREA: Domnul Orban ar vrea ca and pesedistii and sa se ascunda in munti, probabil de frica celor din PNL

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
GABRIELA FIREA: Domnul Orban ar vrea ca and pesedistii and sa se ascunda in munti, probabil de frica celor din PNL

Primarul general, Gabriela Firea, i-a recomandat mai multa atentia la exprimare prim-ministrului Ludovic Orban, dupa ce a acesta a declarat ca social-democratii ar trebui sa se ascunda in munti, transmite Agerpres. continuă pe Ziarul Bursa

Gabriela Firea organizeaza cel mai scump targ de Craciun din ultimii ani!. Suma uriasa la care se ridica pregatirile

Targul de Craciun organizat de Primaria Municipiului Bucuresti in acest an va fi cel mai scump din ultimii patru ani, anunta USR Bucuresti intr-o postare pe Facebook. Achizitiile pe care le deruleaza municipalitatea se ridica la 5,6 milioane de lei, dar suma va creste pe masura ce ne apropiem de luna decembrie. USR Bucuresti: Gabriela .

GABRIELA FIREA DESPRE TARGUL DE CRACIUN: Este nedemn sa transformi o astfel de manifestare intr-o tema politica

Primarul general Gabriela Firea a transmis dupa ce a fost acuzata ca organizeaza cel mai scump targ de Craciun, ca este nedemn sa transformi o astfel de manifestare intr-o tema politica si anunta ca toate cheltuielile legate de organizarea evenimentelor vor fi facute publice.

Ministerul Sanatatii solicita Primariei Capitalei rezolvarea de urgenta a lipsei apei calde si caldurii la spitalele Marie Curie si Robanescu: Gabriela Firea a oferit promisiuni solide ca dupa 15 noiembrie nu vor mai fi probleme

Ministerul Sanatatii solicita Primariei Capitalei rezolvarea de urgenta a lipsei apei calde si a caldurii la Spitalul Marie Curie si la Centrul de Recuperare Neuropsihomotorie Dr. Nicolae Robanescu, mai ales ca vineri, 15 noiembrie, printr-un comunicat de presa, doamna Gabriela Firea, primarul general al Capitalei, oferea promisiuni si garantii solide ca incepand cu acea data, la cele doua unitati spitalicesti nu vor mai fi astfel de probleme, arata institutia condusa de Victor Costache. Spitalele de copii Marie Curie si Robanescu, care au peste 400 de copii internati, raman din nou 48 de ore fara apa calda si caldura, dupa ce saptamana trecuta au stat 3 zile fara apa si caldura.

Gabriela Firea, dupa intalnirea cu managerii spitalelor din subordinea Primariei: Estimam ca in prima parte a anului viitor sa fie demarate lucrarile la Spitalul Metropolitan

Primarul general al Capitalei, Gabriela Firea, a anuntat, pe Facebook, ca s-a intalnit cu managerii spitalelor pe care le administreaza, carora le-a transmis ca investitiile vor continua. Am avut azi o.

USR: Gabriela Firea organizeaza probabil cel mai scump Targ de Craciun din istoria Bucurestiului

USR Bucuresti o acuza pe Gabriela Firea ca organizeaza cel mai scump Targ de Craciun din ultimii patru ani si, foarte probabil, cel mai scump din istoria Bucurestiul, fiind in derulare achizitii in valoare de 1,2 milioane de lei la care se adauga onorariile artistilor.

USR o acuza pe Gabriela Firea ca organizeaza cel mai scump Targ de Craciun din ultimii 4 ani

USR Bucuresti o acuza pe Gabriela Firea ca organizeaza cel mai scump Targ de Craciun din ultimii patru ani si, foarte probabil, cel mai scump din istoria Bucurestiul, fiind in derulare achizitii in valoare de 1,2 milioane de lei la care se adauga onorariile artistilor.

Gabriela Firea, acuzata de USR ca organizeaza probabil cel mai scump Targ de Craciun din istoria Bucurestiului Achizitii de milioane de euro si contracte tinute in mod ilegal la secret

Gabriela Firea, primarul general al Capitalei, este acuzata de USR Bucuresti ca organizeaza cel mai scump Targ de Craciun din ultimii patru ani si, foarte probabil, cel mai scump din istoria Bucurestiului, fiind.

Firea, in razboi cu Orban: Barbat de stat, cica! Si democrat, pe deasupra! Luna de miere a guvernarii mediocre trece repede

Primarul general al Capitalei, Gabriela Firea, cea care a distribuit recent un fake news marca PSD legat de presedintele Klaus Iohannis, a sustinut marti ca premierul liberal Ludovic Orban dezinformeaza cand vorbeste despre dezastrul guvernarii PSD. Ea mai spune ca cei care ar trebui sa se ascunda in munti sunt liberalii care au inceput o guvernare mediocra a carei luna de miere trece repede.

ştiri din Politica

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 23:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2241 seconds )