Libnet.ro
UNICEF

10:30

Hunor: Motiunea de cenzura nu are nicio sansa sa treaca, lipsesc 52 de voturi. De unde le aduni? Cu Ludovic Orban n-am discutat

Adevărul Adevărul,
Hunor: Motiunea de cenzura nu are nicio sansa sa treaca, lipsesc 52 de voturi. De unde le aduni? Cu Ludovic Orban n-am discutat

Liderul UDMR Kelemen Hunor sustine ca motiunea de cenzura pregatita de Opozitie nu are cum sa treaca in acest moment, in conditiile in care mai lipsesc 52 de voturi. Opozitia vrea sa guverneze cu adevarat? N-am avut o disucstie cu Ludovic Orban. continuă pe Adevărul

Hunor: Motiunea de cenzura nu are nicio sansa sa treaca. Mai lipsesc 52 de voturi. De unde le aduni? Cine este premier? Cu Ludovic Orban n-am discutat

Liderul UDMR Kelemen Hunor sustine ca motiunea de cenzura pregatita de Opozitie nu are cum sa treaca in acest moment, in conditiile in care mai lipsesc 52 de voturi. Opozitia vrea sa guverneze cu adevarat? N-am avut o disucstie cu Ludovic Orban. Cu colegii din PNL am discutat pe holuri, spune liderul UDMR.

Calin Popescu Tariceanu: De ce motiunea de cenzura nu are nicio sansa

Presedintele Senatului, Calin Popescu-Tariceanu, a declarat, duminica seara, ca o motiune de cenzura nu are nicio sansa sa treaca prin Parlament in acest moment, deoarece opozitiei ii lipsesc cel putin 50 de voturi.

Li s-a spus ca nu mai are nicio sansa de supravietuire, asa ca medicii l-au deconectat pe bebelus de la aparate. Ce a urmat insa, i-a lasat pe toti fara cuvinte. Micutul si-a luat mama de deget si a privit-o direct in ochi. E un miracol! (FOTO)

Medicii nu ii mai dadeau nicio sansa de supravietuire bebelusului. Le-a spus parinitilor ca micutul are creierul afectat, iar acest lucru este incompatibil cu viata. Asa ca au decis sa-l deconecteze de.

Tariceanu se umfla in pene cu privire la motiunea de cenzura: Nu are nicio sansa sa treaca!

Calin Popescu-Tariceanu nu da nicio sansa motiunii de cenzura impotriva Guvernului Dancila pe care liderii opozitiei o pregatesc. Presedintele ALDE si al Senatului sustine ca la acest moment opozitiei.

Tariceanu, adevarul despre motiunea de cenzura a Opozitiei

Presedintele Senatului, Calin Popescu-Tariceanu, a declarat, duminica seara, ca o motiune de cenzura nu are nicio sansa sa treaca prin Parlament in acest moment, deoarece opozitiei ii lipsesc cel putin.

Tariceanu: Motiunea de cenzura nu are sanse sa treaca

Presedintele Senatului, Calin Popescu Tariceanu, lider al ALDE, considera ca majoritatea in Parlament nu se poate schimba astfel incat o motiune de cenzura sa aiba sanse sa treaca, chiar daca patru deputati au plecat de la PSD, iar senatorul Adrian Tutuianu anunta formarea unui nou grup parlamentar.

Kelemen Hunor, despre motiunea de cenzura: Nu am vazut nicio propunere de premier, niciun program de guvernare, nu exista alternativa

In acest moment nu exista majoritatea necesara pentru a trece o motiune de cenzura, cu sau fara voturile UDMR, a declarat, miercuri, presedintele Uniunii, Kelemen Hunor. in plus, el le-a reprosat liberalilor ca nu exista nicio propunere de premier, niciun program de guvernare, practic nicio alternativa.

ştiri din Politica

ştiri de la Adevărul

actualitate, 10:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2067 seconds )