Libnet.ro
UNICEF

17:30

Joseph Daul, liderul PPE: Romania se afla pe cele mai bune maini cu presedintele Klaus Iohannis si prim-ministrul Ludovic Orban la conducere

B1 B1,
Joseph Daul, liderul PPE: Romania se afla pe cele mai bune maini cu presedintele Klaus Iohannis si prim-ministrul Ludovic Orban la conducere

Joseph Daul, presedinte PPE la final de mandat, considera ca Romania se afla pe cele mai bune maini cu presedintele Klaus Iohannis si prim-ministrul Ludovic Orban la conducerea tarii, potrivit. continuă pe B1

Lista cu cele mai sigure masini din lume, in care nu a murit niciun om in accidente. Pe ce loc se afla Audi

Numarul deceselor rutiere inregistrate in ultimii ani a crescut considerabil. O buna parte din autovehicule sunt predispuse la accidente de acest tip, insa studiile arata ca exista, totusi si masini sigure. Orice posesor de permis auto si-ar dori sa stie care sunt masinile cel mai putin predispuse catre accidente, daca nu, chiar autovehiculele in care .

Cele mai intinse si cele mai mici orase din Romania. Cati oameni traiesc in localitati de sute de kilometri patrati

Orase mici din Romania ca numar al populatiei sunt, in schimb, printre cele mai mari din punct de vedere a suprafetei. Cea mai intinsa localitate urbana are doar ceva mai mult de 5. 000 de locuitori.

Cele mai cautate meserii din Romania. Ce cauta angajatorii si ce locuri de munca sunt disponibile

Platforma meserii. ro a stabilit ce scriu cei mai multi elevi din invatamand in dreptul fiselor de calificare. Ce procent le revine celor care studiaza in invatamantul profesional, ce job-uri cauta si care sunt cele mai cautate meserii? Care sunt cele mai cautate meserii din Romania? invatamatul are un numar de 281. 383 de elevi in cadrul .

FOTO Una dintre cele mai bogate comune din Romania anunta deschiderea unui magazin Ikea pe teritoriul ei

Deschiderea unui nou magazin Ikea in Romania este data ca sigura de primaria uneia din cele mai bogate comune din tara. Anuntul a fost facut pe Facebook.

INFOGRAFIC Targul de Turism 2019: care au fost cele mai scumpe vacante vandute

La finalul Targului de Turism 2019, reprezentantii unora dintre cele mai mari retele de agentii din Romania, Dertour si Karpaten Tourism, dezvaluie cati bani au scos din buzunar romanii pentru vacante, dar si care au fost destinatiile preferate.

Cele mai utile trucuri din Excel, ca sa lucrezi mai eficient

Cand vine vorba de tabele, Microsoft Excel este unul dintre cele mai folosite programe pentru asa ceva, insa munca poate deveni foarte obositoare. Daca ai lucrat in acest program, cu.

Premiile Grammy 2020: cine sunt artistii cu cele mai multe nominalizari VIDEO

Artistii Lizzo 31 de ani), Billie Eilish 17 ani) si Lil Nas X 20 de ani) au primit cele mai multe nominalizari pentru a 62-a editie a galei de decernare a premiilor Grammy, acordate de Recording Academy.

Atena urmeaza sa inlocuiasca cele mai mari trei tabere de migranti cu structuri inchise

Atena a anuntat ca urmeaza sa inchida cele mai mari trei centre de migranti situate pe insulele de la Marea Egee Lesbos, Samos si Chios si sa le inlocuiasca cu structuri inchise care sa le tripleze capacitatea de primire, dar care ramane in continuare insuficienta, relateaza AFP.

Doinita Oancea si Lora au fost cele mai bune prietene. Cum au ajuns la un scandal de proportii

Doinita Oancea si Lora au fost prietene la catarama, dar ceva a intervenit in relatia lor. Acestea au ajuns rapid la un scandal de proportii care abia daca s-a dezlipit de tabloidele mondene. Ce s-a petrecut intre ele? Doinita Oancea si Lora, de la prietenie la scandal Poate nu multi isi mai aduc aminte imprejurarile .

Meghan Markle, dezvaluiri despre cele mai importante momente din viata sa. Cum combate zvonurile din presa

Meghan Markle continua sa abordeze cu o transparenta iesita din comun, pentru titulatura sa, toate interviurile. Acest lucru o pozitioneaza din nou ca principal inamic in razboiul cu presa britanica si cu familia regala a Marii Britanii. Markle, dezvaluiri fara perdea Meghan Markle este din nou in atentia presei. Ducesa de Sussex a dorit sa .

ştiri din Politica

ştiri de la B1

actualitate, 17:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,207 seconds )