Libnet.ro
UNICEF

00:07

Liberalii comenteaza excluderea lui Mihai Chirica din PSD

Antena3 Antena3,
Liberalii comenteaza excluderea lui Mihai Chirica din PSD

Presedintele PNL, Ludovic Orban, a comentat vineri excluderea din PSD a primarului Iasiului, Mihai Chirica, aratand ca in acest partid exista o forma de sultanat, iar cine nu il urmeaza orbeste pe Liviu Dr. continuă pe Antena3

Excluderea lui Mihai Chirica din PSD, respinsa la Iasi

Membrii Organizatiei Municipale Iasi a Partidului Social Democrat au votat, miercuri, impotriva excluderii din partid a primarului Mihai Chirica si viceprimarului Gabriel Harabagiu. O decizie similara a.

UPDATE Comisia de etica PSD Iasi propune excluderea lui Mihai Chirica din partid

Membrii Comisiei de Etica din cadrul PSD Iasi au propus marti Biroului Permanent Judetean al filialei excluderea primarului Mihai Chirica din partid, pentru atacurile repetate ale edilului iesean la adresa conducerii PSD, informeaza News. ro.

Comisia de etica PSD Iasi propune excluderea lui Mihai Chirica din partid,dupa atacurile la adresa lui Dragnea

Membrii Comisiei de Etica din cadrul PSD Iasi au propus marti Biroului Permanent Judetean al filialei excluderea primarului Mihai Chirica din partid, pentru atacurile repetate ale edilului iesean la adresa conducerii PSD.

Liviu Plesoianu, despre excluderea lui Mihai Chirica: Nu mai are nicio legatura cu acest partid de foarte multa vreme

Liviu Plesoianu a comentat in emisiunea Esential excluderea primarului Iasului, Mihai Chirica. Deputatul PSD sustine ca edilul nu mai avea de mult de-a face cu partidul si ca este mult mai bine reprezent.

Motivatia excluderii lui Mihai Chirica din PSD. Ce scrie in sentinta organizatiei judetene din Iasi a partidului

Unul dintre cei mai vocali membri PSD, primarul Iasiului Mihai Chirica, a fost exclus vineri, 9 februarie, din partid. Alaturi de acesta, au mai fost dati afara din partid viceprimarul Gabriel Harabagiu si fostul deputat Sorin Iacoban.

Conducerea PSD Iasi cere OFICIAL excluderea din partid a primarului Iasiului, Mihai Chirica

Veste proasta pentru primarul psd-ist al Iasiului. Membrii Comisiei de Etica din cadrul PSD Iasi au propus marti Biroului Permanent Judetean al filialei excluderea primarului Mihai Chirica din partid, pentru.

Conducerea PSD Iasi cere OFICIAL excluderea din partid a primarului Mihai Chirica

Veste proasta pentru primarul psd-ist al Iasiului. Membrii Comisiei de Etica din cadrul PSD Iasi au propus marti Biroului Permanent Judetean al filialei excluderea primarului Mihai Chirica din partid, pentru.

UPDATE Mihai Chirica a fost exclus din PSD de organizatia judeteana Iasi. Decizia finala, saptamana viitoare

Primarul municipiului Iasi, Mihai Chirica, a fost exclus din PSD de catre filiala judeteana PSD Iasi, anunta Ziarul de Iasi. Potrivit primarului Ion Vatamanu Targu Frumos), 18 din cei 23 de membri ai Biroului Judetean au votat pentru excluderea lui Chirica din PSD. Decizia finala va fi luata in Comitetul Executiv National saptamana viitoare. Mihai Chirica a castigat alegerile in 2016 cu 46% din voturi.

Mihai Chirica a fost exclus din PSD

Primarul municipiului Iasi, Mihai Chirica, a fost exclus din PSD de catre filiala judeteana PSD Iasi, anunta Ziarul de Iasi. Potrivit primarului Ion Vatamanu Targu Frumos), 18 din cei 23 de membri ai BEJ au votat pentru excluderea lui Chirica din PSD.

Dragnea pierde Iasiul! Mihai Chirica, exclus din PSD dupa ce l-a criticat pe Daddy! PRIMA REACTIE a primarului

Declaratiile impotriva liderului PSD l-au costat scump! Majoritatea membrilor Biroului Permanent Judetean Iasi au votat, vineri, excluderea din PSD a primarului Mihai Chirica. Din cei 23 de membri.

ştiri din Politica

ştiri de la Antena3

actualitate, 00:07

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2234 seconds )