Libnet.ro
UNICEF

13:45

Ludovic Orban, dupa criticile Comisiei Europene: Guvernul PSD a transformat Romania in oaia neagra a UE. Actualii guvernanti - niste ageamii

B1 B1,
Ludovic Orban, dupa criticile Comisiei Europene: Guvernul PSD a transformat Romania in oaia neagra a UE. Actualii guvernanti - niste ageamii

Liderul PNL, Ludovic Orban, a lansat un atac extrem de dur la adresa actualei guvernari, dupa criticile aduse Romaniei in cele doua documente ale Comisiei Europene. Potrivit lui Orban, guvernul PSD a transformat. continuă pe B1

Ludovic Orban, dupa audierea de la Parchetul General. Este vorba despre o sesizare depusa impotriva unui procuror

Update:Este o sesizare care nu ma priveste pe mine, am avut optiunea de a fi parte vatamata. Este vorba despre o sesizare depusa impotriva unui procuror. Decizia mea a fost sa nu fiu parte vatamata.

Ludovic Orban, atac dur la adresa Guvernului: A transformat Romania in oaia neagra a Uniunii Europene

- Guvernul PSD a transformat Romania in oaia neagra a Uniunii Europene, a afirmat, miercuri, presedintele PNL, Ludovic Orban. Sfidarea sistematica a institutiilor UE nu face decat sa ne plaseze intr-.

Ludovic Orban, mesaj pentru ministrul Finantelor: ii atrag atentia lui Teodorovici ca bugetul Romaniei nu este circul Orlando

Liderul PNL, Ludovic Orban, l-a criticat, miercuri, extrem de dur pe ministrul de Finante, Eugen Teodorovici, dupa criticile aduse Romaniei in cele doua documente ale Comisiei Europene. Vorbind despre Raportul.

Tariceanu, despre criticile de la Bruxelles privind justitia: in Romania cand apare raportul Comisiei Europene e ca si cand ar fi coborat Dumnezeu pe Pamant (VIDEO)

Presedintele Senatului si al ALDE, Calin Popescu-Tariceanu, a reactionat extrem de dur, miercuri, dupa criticile aduse de Comisia Europeana, in special in domeniul justitiei. in Romania, cand apare.

Ludovic Orban avertizeaza Guvernul: Orice atentat la Pilonul II de pensii poate imbraca forma unei fapte de natura penala

Liderul PNL, Ludovic Orban, lanseaza un avertisment dur la adresa Guvernului, in contextul scandalului legat de banii din Pilonul II de pensii. Orban le atrage atentia guvernantilor ca orice atentat la.

Ludovic Orban, acuzatii grave la adresa PSD: Dragnea minte cu nerusinare

Presedintele PNL,Ludovic Orban, a vorbit, luni, despre sesizarea penala depusa pe numele premierului. Orban a spus ca nu va face niciun pas inapoi in privinta plangerii penalesi l-a somat pe.

Ludovic Orban, gafa diplomatica de proportii

Vicepresedintele PSD Gabriela Firea a reactionat, astazi, la ultimele afirmatii ale presedintelui PNL, Ludovic Orban, care a incercat sa-si prezinte sesizarea penala impotriva premierului si a presedintelui PSD, ca un act civic al unui simplu cetatean, conform comunicatului de presa remis catre redactie.

Ludovic Orban: Dragnea minte cu nerusinare spunand ca nu atenteaza la Pilonul II de pensii

Liderul PNL, Ludovic Orban, a afirmat luni, intr-o conferinta de presa, ca liderul PSD, Liviu Dragnea, minte cu nerusinare cand sustine ca in Guvern, in coalitie sau in partid nu s-a discutat si nu se va discuta despre desfiintarea Pilonului II de pensii sau inlocuirea contributiilor la acesta.

Liviu Dragnea, atac la adresa lui Ludovic Orban: Abordarea lui este KGB-ista, ceausista

Liderul PSD, Liviu Dragnea, a criticat dur demersul lui Ludovic Orban, care a depus o plangere penala impotriva Vioricai Dancila. in legatura cu plangerea penala depusa de Ludoivic Orban, se poate.

Ludovic Orban a adormit la o conferinta despre problemele din invatamant (VIDEO)

Ludovic Orban a obosit dupa agitatia cu plangerea penala impotriva Vioricai Dancila. Liderul PNL a fost suprins dormind la o conferinta, arata B1 TV. Desi imaginile sunt graitoare, Orban sustine ca, de.

ştiri din Politica

ştiri de la B1

actualitate, 13:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2257 seconds )