Libnet.ro
UNICEF

15:46

Ludovic Orban, dupa publicarea raportului GRECO: Guvernului Romaniei sa se angajeze ca va sustine proiectul de lege pentru desfiintarea Sectiei Speciale

B1 B1,
Ludovic Orban, dupa publicarea raportului GRECO: Guvernului Romaniei sa se angajeze ca va sustine proiectul de lege pentru desfiintarea Sectiei Speciale

Liderul PNL, Ludovic Orban, reactioneaza dupa ce Minisetrul Justitiei a facut public raportul GRECO privind Romania. intr-un comunicat de presa, liberalul transmite ca PNL a luat act de publicarea raportului. continuă pe B1

Tariceanu, reactie DURA dupa publicarea Raportului GRECO: Parerea unor experti. Aceiasi care nu au avut nimic de comentat despre protocoalele secrete, dosare facute la comanda, sentinte venite din padurile patriei...

Calin Popescu Tariceanu reactioneaza prompt dupa publicarea Raportului GRECO. Seful Senatului este de parere ca expertii straini exagereaza in privinta coruptiei din tara naostra.

Ana Birchall, dupa publicarea raportului GRECO: Vom face propria analiza. Fiecare institutie mentionata in raport trebuie sa faca propria analiza (VIDEO)

Ministrul Justitiei, Ana Birchall, a declarat marti ca institutia pe care o conduce va face o analiza in urma publicarii raportului GRECO privind Romania si a recomandat fiecarie institutii vizate de.

PNL cere Guvernului sa se angajeze ca desfiinteaza Sectia speciala de anchetare a magistratilor: Deciziile PSD-ALDE au avut scopul de a compromite lupta anticoruptie

Liberalii cer Guvernului Dancila sa se angajeze ca sustine desfiintarea Sectiei Speciale, dupa publicarea raportului GRECO, iar Consiliului Superior al Magistraturii sa abandoneze procedura de instalare in functie a noului sef al Sectiei Speciale.

ANI, despre Raportul GRECO: Cele doua recomandari care ne vizeaza, ridicate la stadiul de implementate satisfacator

Agentia Nationala de Integritate remarca, dupa publicarea Raportului GRECO, ca cele doua recomandari care vizeaza sfera de competenta a ANI au fost ridicate de la stadiul de partial implementate la cel de implementate satisfacator.

Ludovic Orban cere desfiintarea Sectiei Speciale, dupa raportul GRECO

Liderul PNL Ludovic Orban cere Executivului Dancila sa se angajeze ca sustine desfiintarea Sectiei S.

Ludovic Orban: Discutiile cu presedintele Iohannis au vizat teme de politica interna si europeana

Liderul PNL, Ludovic Orban, a declarat marti, dupa intalnirea liberalilor cu presedintele Klaus Iohannis, ca discutiile au vizat teme de politica interna si europeana, dar s-au axat si pe campania pentru alegerile prezidentiale.

LUDOVIC ORBAN: PNL pregateste o noua lege de functionare a CCR

Partidul National Liberal pregateste o noua lege de organizare si functionare a Curtii Constitutionale, a anuntat, ieri, presedintele formatiunii, Ludovic Orban.

LUDOVIC ORBAN: Salut victoria Noii Democratii in alegerile din Grecia

Presedintele PNL, Ludovic Orban, a salutat, duminica seara, victoria Noii Democratii in alegerile anticipate care au avut loc in Grecia, apreciind ca alegatorii au sanctionat discursul populist si promisiunile nesustenabile ale socialistilor.

Ludovic Orban: Salut victoria Noii Democratii in Grecia. Oamenii au inteles ca stanga nu are de unde sa dea, daca nu exista dreapta care sa genereze bunastare

Presedintele PNL, Ludovic Orban, a salutat, duminica seara, victoria Noii Democratii in alegerile anticipate care au avut loc in Grecia, apreciind ca alegatorii au sanctionat discursul populist si promisiunile nesustenabile ale socialistilor. Oamenii au inteles ca stanga nu are de unde sa dea, daca nu exista dreapta care sa genereze bunastare, sustine Orban.

LUDOVIC ORBAN: Bucuresti este foarte departe de ce inseamna o administratie inteligenta

Presedintele PNL, Ludovic Orban, a declarat sambata ca municipiul Bucuresti este foarte departe de ce inseamna o administratie inteligenta, o administratie in serviciul cetateanului care sa asigure servicii de calitate si solutii inovative.

ştiri din Politica

actualitate, 15:46

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2067 seconds )