Libnet.ro
UNICEF

07:15

Ludovic Orban, la finalul intalnirii cu Klaus Iohannis: Presedintele ne-a cerut mobilizare, seriozitate si sustinerea evidenta a tuturor mesajelor

B1 B1,
Ludovic Orban, la finalul intalnirii cu Klaus Iohannis: Presedintele ne-a cerut mobilizare, seriozitate si sustinerea evidenta a tuturor mesajelor

Presedintele Klaus Iohannis si liderul PNL Ludovic Orban au avut mai multe discutii la Vila Lac 3. La finalul acestora, Orban a anuntat ca au fost discutate mai multe teme de politica interna sau europeana, dar. continuă pe B1

Klaus Iohannis se intalneste cu liberalii. Rares Bogdan: Castigam! Alaturi de presedintele Klaus Iohannis, acest popor poate sta cu fruntea sus

Presedintele Klaus Iohannis se intalneste marti dupa-amiaza cu liderii liberali, pentru discutii pe tema strategiei pentru perioada urmatoare. Cu cateva ore inaintea intalnirii, europarlamentarul PNL Rares Bogdan a scris pe Facebook: Castigam! Alaturi de presedintele Klaus Iohannis, acest popor poate sta cu fruntea sus. Din delegatia PNL ar urma sa faca parte Ludovic Orban, Rares Bogdan si alti lideri ai partidului.

Klaus Iohannis, intalnire de taina cu Ludovic Orban la Vila Lac 3

Presedintele Klaus Iohannis se va intalni, marti, cu liderul PNL, Ludovic Orban. Cei doi ar putea a.

Klaus Iohannis, intalnire de taina cu Ludovic Orban

Presedintele Klaus Iohannis are programata astazi o intalnire cu liderul PNL Ludovic Orban, la Palatul Cotroceni. Cei doi pun la cale strategia pentru alegerile prezidentiale din aceasta toamna, arata surse.

Ludovic Orban: Discutiile cu presedintele Iohannis au vizat teme de politica interna si europeana

Liderul PNL, Ludovic Orban, a declarat marti, dupa intalnirea liberalilor cu presedintele Klaus Iohannis, ca discutiile au vizat teme de politica interna si europeana, dar s-au axat si pe campania pentru alegerile prezidentiale.

LUDOVIC ORBAN: PNL pregateste o noua lege de functionare a CCR

Partidul National Liberal pregateste o noua lege de organizare si functionare a Curtii Constitutionale, a anuntat, ieri, presedintele formatiunii, Ludovic Orban.

LUDOVIC ORBAN: Salut victoria Noii Democratii in alegerile din Grecia

Presedintele PNL, Ludovic Orban, a salutat, duminica seara, victoria Noii Democratii in alegerile anticipate care au avut loc in Grecia, apreciind ca alegatorii au sanctionat discursul populist si promisiunile nesustenabile ale socialistilor.

Ludovic Orban: Salut victoria Noii Democratii in Grecia. Oamenii au inteles ca stanga nu are de unde sa dea, daca nu exista dreapta care sa genereze bunastare

Presedintele PNL, Ludovic Orban, a salutat, duminica seara, victoria Noii Democratii in alegerile anticipate care au avut loc in Grecia, apreciind ca alegatorii au sanctionat discursul populist si promisiunile nesustenabile ale socialistilor. Oamenii au inteles ca stanga nu are de unde sa dea, daca nu exista dreapta care sa genereze bunastare, sustine Orban.

LUDOVIC ORBAN: Bucuresti este foarte departe de ce inseamna o administratie inteligenta

Presedintele PNL, Ludovic Orban, a declarat sambata ca municipiul Bucuresti este foarte departe de ce inseamna o administratie inteligenta, o administratie in serviciul cetateanului care sa asigure servicii de calitate si solutii inovative.

Ludovic Orban propune ca mecanismul de crestere a pensiilor sa fie anual, iar majorarea sa fie compensata cu cresterea inflatiei si marirea salariului mediu brut

Presedintele PNL, Ludovic Orban, propune ca mecanismul de crestere a pensiilor sa fie anual, iar cresterea sa fie compensata cu inflatia, dar si cu marirea salariului mediu brut pe economie.

Ludovic Orban: Bucurestiul este foarte departe de ce inseamna o administratie inteligenta

Presedintele PNL, Ludovic Orban, a declaratca Bucurestiul este foarte departe de ce inseamna o administratie inteligenta. Potrivit liderului liberal, Capitala are cel mai inapoiat sistem de.

ştiri din Politica

ştiri de la B1

actualitate, 07:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2158 seconds )