Libnet.ro
UNICEF

14:15

Ludovic Orban, invitat sa-i adreseze o intrebare lui Klaus Iohannis in timpul dezbaterii de marti seara: Ce a vrut sa afle premierul de la prezidentiabilul PNL(VIDEO)

B1 B1,
Ludovic Orban, invitat sa-i adreseze o intrebare lui Klaus Iohannis in timpul dezbaterii de marti seara: Ce a vrut sa afle premierul de la prezidentiabilul PNL(VIDEO)

Premierul Ludovic Orban i-a adresat o intrebare presedintelui Klaus Iohannis la dezbaterea care a avut loc, marti seara, dupa ce a primit aceasta provocare de la jurnalistul Radu Tudor. Liderul guvernului l-a. continuă pe B1

Momentul inedit provocat de Radu Tudor la dezbaterea lui Iohannis. A apelat la Ludovic Orban ca sa-i adreseze o intrebare incomoda lui Klaus Iohannis

Radu Tudor a provocat un moment inedit in timpul dezbaterii organizate,marti, de PNL si Klaus Iohannis la Biblioteca Centrala Universitara. Realizatorul emisiunii Punctul de intalnire de la Antena 3 a apelat .

Ludovic Orban, despre PSD: Baietii astia nu au inteles ca nu mai sunt la putere.Ar trebui sa se ascunda prin munti si sa isi faca mea-culpa

Ludovic Orban ii taxeaza pe PSD-isti pentru tupeul de care dau dovada dupa ce au pierdut guvernarea. Premierul l-a ironizat pe fostul ministru al Dezvoltarii, Daniel Suciu, care l-a invitat la o dezbatere.

LUDOVIC ORBAN: Pe analizele noastre, in turul doi prezenta la vot este cel putin egala cu cea din turul unu

Presedintele PNL, Ludovic Orban, spune ca, din analizele sociologice facute de partid, prezenta la vot in turul al doilea al alegerilor prezidentiale va fi cel putin egala cu cea din turul intai, iar Klaus Iohannis este preferat chiar si de catre cei care nu s-au decis inca daca vor vota in turul al doilea.

REZULTATE ALEGERI 2019 REZULTATE PARTIALE EXIT POLL ALEGERI PREZIDENTIALE 2019. Unde a trimis-o Ludovic Orban pe Viorica Dancila

Unde a trimis-o Orban pe Dancila? in publicul de la dezbaterea lui Klaus Iohannis. Ludovic Orban spune ca, daca Viorica.

Ludovic Orban, anunt de ultima ora pentru romani! Cu cat ar putea creste salariul minim pe economie

Premierul Ludovic Orban a anuntat ce se va intampla cu salariul minim pe economie. Vestea este una de o importanta deosebita pentru romani, mai ales ca ar putea urma si cresteri la nivel salarial. Guvernul va lua o decizie cu privire la aceste schimbari, pana la finele saptamanii in curs. Ludovic Orban, anunt de ultima .

LUDOVIC ORBAN: I-am solicitat ministrului Bode sa faca o analiza rapida a situatiei CFR Marfa

Prim-ministrul Ludovic Orban a declarat luni ca i-a cerut ministrul Transporturilor, Lucian Bode, sa faca o analiza rapida a situatiei CFR Marfa, pentru a putea fi identificate cele mai bune solutii, dupa ce Comisia Europeana a decis ca ajutorul de stat acordat companiei in 2013 a fost ilegal, iar statul roman va trebui sa recupereze circa 400 de milioane de euro, informeaza Agerpres.

LUDOVIC ORBAN: Guvernul are ca obiectiv cresterea pensiilor

Guvernul PNL va respecta legea pensiilor cu privire la cresterea acestora, a declarat, ieri, premierul Ludovic Orban, la finalul sedintei Biroului Executiv al formatiunii liberale.

LUDOVIC ORBAN: La Congresul PPE sustinem candidatura lui Tusk la functia de presedinte si a lui Muresan la cea de vicepresedinte

Presedintele PNL, premierul Ludovic Orban, a declarat luni ca liberalii ii sustin la Congresul Partidului Popular European PPE) pe Donald Tusk pentru functia de presedinte si pe Siegfried Muresan pentru functia de vicepresedinte.

LUDOVIC ORBAN: Constatam ca PSD si-a pierdut complet uzul ratiunii

Premierul Ludovic Orban spune ca Partidul Social Democrat si-a pierdut uzul ratiunii si a devenit o sursa de minciuni, constatand ca singurele lucruri ramase la dispozitia social-democratilor pentru a mai castiga voturi sunt calomnia, manipularea si dezinformarea.

LUDOVIC ORBAN: Obiectivul e sa finalizam cat mai rapid bugetul pe 2020

Premierul Ludovic Orban a declarat ca obiectivul Guvernului este sa finalizeze cat mai rapid proiectul de buget pe anul 2020, pentru a fi adoptat, daca este posibil, pana la sfarsitul acestui an, dar a subliniat ca sunt de recuperat intarzieri provocate de vechiul Executiv privind fazele de elaborare a acestuia.

ştiri din Politica

ştiri de la B1

actualitate, 14:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2053 seconds )