Libnet.ro
UNICEF

22:32

Ludovic Orban, mesaj pentru Viorica Dancila pe tema justitiei: NU aveti cale de scapare in acest moment!

B1 B1,
Ludovic Orban, mesaj pentru Viorica Dancila pe tema justitiei: NU aveti cale de scapare in acest moment!

Presedintele PNL, Ludovic Orban, i-a transmis, joi, premierului Viorica Dancila ca Guvernul pe care il conduce nu are de ales si trebuie sa corecteze Legile Justitiei si sa puna in practica toarte. continuă pe B1

LUDOVIC ORBAN: Dancila - pilotata, in continuare, de Liviu Dragnea

Presedintele PNL, Ludovic Orban, considera ca premierul Viorica Dancila se comporta ca si cum este pilotata in continuare de Liviu Dragnea si ca aceasta are obligatia de a implementa toate recomandarile GRECO, ale Comisiei de la Venetia si ale Comisiei Europene.

Klaus Iohannis recunoaste ca pensiile romanilor sunt prea mici. Ce a discutat cu Viorica Dancila pe aceasta tema

Klaus Iohannis a afirmat astazi ca pensiile romanilor sunt prea mici. De asemenea, a explicat de ce a promulgat legea pensiilor, dar a si marturisit ca a fost asigurat de Dancila ca sunt bani pentru majorarea indemnizatiilor. Klaus Iohannis afirma ca pensiile romanilor sunt prea mici Presedintele Romaniei a explicat astazi, 10 iulie, ca indemnizatiile .

Viorica Dancila, mesaj pentru Simona Halep dupa victoria de la Wimbledon: Felicitari campioanei noastre pentru meciul exceptional

Premierul Romaniei, Viorica Dancila, a transmis, pe pagina sa de Facebook, un mesaj pentru Simona Halep, la scurt timp dupa ce aceasta a invins-o in semifinala de la Wimbledon pe Elina Svitolina.

Viorica Dancila, schimbare de discurs pe tema mutarii ambasadei la Ierusalim: E rolul presedintelui. Trebuie sa-si asume decizia

Premierul Viorica Dancila pare ca da inapoi in chestiunea mutarii ambasadei Romaniei din Israelde la Tel Aviv la Ierusalim. Sefa Guvernului a declarat joi ca decizia trebuie sa fie luata de.

Ludovic Orban cere desfiintarea Sectiei Speciale, dupa raportul GRECO

Liderul PNL Ludovic Orban cere Executivului Dancila sa se angajeze ca sustine desfiintarea Sectiei S.

Ludovic Orban, dupa publicarea raportului GRECO: Guvernului Romaniei sa se angajeze ca va sustine proiectul de lege pentru desfiintarea Sectiei Speciale

Liderul PNL, Ludovic Orban, reactioneaza dupa ce Minisetrul Justitiei a facut public raportul GRECO privind Romania. intr-un comunicat de presa, liberalul transmite ca PNL a luat act de publicarea raportului.

KLAUS IOHANNIS, MESAJ PENTRU GUVERN: Remanierea, doar cu consultarea presedintelui

Presedintele Klaus Iohannis a declarat, ieri, ca a discutat cu premierul Viorica Dancila des-pre nominalizarea lui Ioan Mircea Pascu pentru functia de comisar european interimar pentru politica regionala. Functia respectiva a ramas vacanta, pana la 1 noiembrie 2019, cand isi va intra in atributii noua componenta a Comisiei Europene, dupa ce titulara portofoliului, Corina Cretu, a demisionat, in urma alegerii ei, in 26 mai, in functia de deputat in Parlamentul European.

Viorica Dancila, ironizata pe Facebook, dupa ce a felicitat-o pe Simona Halep. Facea parte din planul de guvernare?

Viorica Dancila a fost ironizata pe Facebook dupa ce a felicitat-o pe Simona Halep pentru calificarea in finala de la Wimbledon. Mai multi internauti au intrebat-o pe Dancila daca performanta Simonei a facut parte din programul de guvernare al PSD si daca are vreun sfat pentru ea inaintea marii finale de la Londra. Viorica Dancila .

Viorica Dancila anunta ca bugetarii ar putea fi mutati pentru eficientizarea activitatii

Premierul Viorica Dancila anunta ca in administratia publica NU vor avea loc concedieri. Dancila spune ca Guvernul are bani de pensii si salarii. Am vazut acest lucru de foarte multe ori. De fiecare.

Viorica Dancila a cerut demiterea sefului de la Compania pentru Drumuri: Conducerea CNAIR a blocat, in mod nejustificat, evolutia unor proiecte

Premierul Viorica Dancila a spus, la inceputul sedintei de Guvern de marti, ca a cerut demiterea sefului Companiei Nationala de Administrare a Infrastructurii Rutiere CNAIR), Narcis Neaga. Dancila sustine ca au fost blocate proiecte in mod nejustificat.

ştiri din Politica

ştiri de la B1

actualitate, 22:32

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,21 seconds )