Libnet.ro
UNICEF

18:30

Ludovic Orban: Nu poti sa pui premier un om care nu intelege ce citeste, care e analfabet functional / Probabil unii ministri PSD nu vor sa faca proiecte cu bani europeni pentru ca nu pot sa-i fure (VIDEO)

B1 B1,
Ludovic Orban: Nu poti sa pui premier un om care nu intelege ce citeste, care e analfabet functional / Probabil unii ministri PSD nu vor sa faca proiecte cu bani europeni pentru ca nu pot sa-i fure (VIDEO)

Nu poti sa pui prim-ministru un om care nu stie sa citeasca, analfabet functional, a declarat presedintele PNL, Ludovic Orban, referindu-se la social-democrata Viorica Dancila. Liderul liberal a mai spus, pen. continuă pe B1

Revolta in PNL. Ludovic Orban riposteaza: As fi preferat sa-si concentreze energia pentru a scapa Romania de aceasta guvernare

Liderul liberal Ludovic Orban este atacat din toate directiile de colegii sai, care ii reproseaza, printre altele, performantele partidului. Presedintele PNL, Ludovic Orban, a afirmat luni ca ar fi preferat.

REZULTATE REFERENDUM FAMILIE 2018. Ludovic Orban, atac dur la adresa lui Liviu Dragnea: Nu a existat niciun fel de campanie pe tema referendumului

Liderul PNL, Ludovic Orban, a sustinut, duminica, o declaratie de presa in care a vorbit despre rezultatele referendumului pentru redefinirea familiei in Constitutie. Orban.

Cum propune Adriana Saftoiu sa se mpace cu Ludovic Orban: PNL sa nceapa demersurile pentru punerea n aplicare a referendumului pentru 300 de parlamentari

Deputatul Adriana Saftoiu, unul dintre criticii lui Ludovic Orban pentru pozitia privind referendumul pentru familie, a scris luni ca liderul PNL ar putea face un prim gest etic si sa inceapa demersurile pentru punerea in aplicare a referendumului consultativ din 2009 pentru 300 de parlamentari si parlament unicameral. Potrivit lui Saftoiu, Orban a catagolat atunci referendumul drept unui inutil, desi la acela au participat 9 milioane de cetateni.

Catalin Predoiu, atac virulent la adresa lui Ludovic Orban: Nu poate sterge cu buretele palmaresul sau pentru PNL: Zero!

Atac virulent la adresa lui Ludovic Orban, din partea lui Catalin Predoiu. Fostul ministru al Justitiei acuza actuala conducere a PNL de lipsa de clarvixiune si considera ca Ludovic Orban are zero.

Scandal in PNL. Ludovic Orban raspunde atacurilor interne: As fi preferat ca pozitiile colegilor mei sa arate esecul PSD

Presedintele PNL, Ludovic Orban, le-a raspuns colegilor din partid care l-au atacat duminica seara, dupa esecul de la referendumul pentru familia traditionala.

Ludovic Orban: O tema care a beneficiat de o sustinere de 80% din populatia Romaniei nu a intrunit pragul. Liviu Dragnea a furat cei 3 milioane de romani(VIDEO)

Liderul PNL, Ludovic Orban, a reactionat, duminica seara, imediat dupa inchiderea urnelor, in conditiile in care datele partiale indica faptul ca referendumul privind redefinirea familiei toate sansele de a.

Ludovic Orban: Pe tot ce pune mana Dragnea, se ofileste. Daca nu se va aduna cvorumul este vina exclusiva a lui Dragnea(VIDEO)

Liderul PNL, Ludovic Orban, a votat duminica la refrendumul privind redefinirea familiei, la o sectie din localitatea ilfoveana Dobroiesti. Orban a declarat, din punctul sau de vedere, participarea la.

Ludovic Orban, dupa referendum: Dragnea si PSD-ul au furat literalmente un proiect. Pe tot ce pune mana Dragnea se ofileste, se usuca, e compromis, e distrus (VIDEO)

Presedintele PNL, Ludovic Orban, a declarat, pentru B1 TV, ca referendumul privind familia a picat si pentru ca PSD a confiscat aceasta initiativa, iar pe tot ce pune mana Dragnea se ofileste, se usuca, e.

Ludovic Orban: in materie de absorbtie a fondurilor europene, Romania e la genunchiul broastei. E si prostie, e si incompetenta, e si rea-intentie... (VIDEO)

In ceea ce priveste absorbtia fondurilor europene, Romania se afla la genunchiul broastei, sustine presedintele PNL, Ludovic Orban, pentru B1 TV. Iar cauzele sunt mai multe: prostie, incompetenta,.

Ludovic Orban intervine in scandalul dintre comisarul european Corina Cretu si Guvern: PSD condamna romanii la izolare si saracie

Presedintele PNL, Ludovic Orban, intervine in scandalul dintre Guvernul PSD si comisarul european Corina Cretu, dupa ce oficialul de la Bruxelles s-a lansat, luni, intr-un atac extrem de dur la adresa Executivului.

ştiri din Politica

ştiri de la B1

actualitate, 18:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2171 seconds )