Libnet.ro
UNICEF

13:30

Ludovic Orban, sanctionat de CNCD pentru declaratia privind scroafele suite in copaci. Reactia presedintelui PNL

Adevărul Adevărul,
Ludovic Orban, sanctionat de CNCD pentru declaratia privind scroafele suite in copaci. Reactia presedintelui PNL

Presedintele PNL, Ludovic Orban, a primit doua avertismente de la Consiliul National pentru Combaterea Discriminarii CNCD) pentru o declaratie referitoare la scroafele suite in copac, cu referire la cei din administratie, si cealalta in care a spus ca Guvernul PSD este ca tiganul care omoara calul care trage ca sa-i ia potcoavele, potrivit Mediafax. continuă pe Adevărul

Doua sanctiuni de la CNCD pentru Ludovic Orban dupa ce a comparat Guvernul PSD cu tiganul ce omoara calul ca sa-i ia potcoavele

Liderul PNL, Ludovic Orban, a primit doua avertismente de la Consiliul National pentru Combaterea Discriminarii CNCD) pentru o declaratie referitoare la scroafele suite in copac si pentru o alta in care compara Guvernul PSD cu tiganul ce omoara calul care trage ca sa-i ia potcoavele.

LUDOVIC ORBAN: Salut victoria Noii Democratii in alegerile din Grecia

Presedintele PNL, Ludovic Orban, a salutat, duminica seara, victoria Noii Democratii in alegerile anticipate care au avut loc in Grecia, apreciind ca alegatorii au sanctionat discursul populist si promisiunile nesustenabile ale socialistilor.

Ludovic Orban, dupa publicarea raportului GRECO: Guvernului Romaniei sa se angajeze ca va sustine proiectul de lege pentru desfiintarea Sectiei Speciale

Liderul PNL, Ludovic Orban, reactioneaza dupa ce Minisetrul Justitiei a facut public raportul GRECO privind Romania. intr-un comunicat de presa, liberalul transmite ca PNL a luat act de publicarea raportului.

LUDOVIC ORBAN: Dancila - pilotata, in continuare, de Liviu Dragnea

Presedintele PNL, Ludovic Orban, considera ca premierul Viorica Dancila se comporta ca si cum este pilotata in continuare de Liviu Dragnea si ca aceasta are obligatia de a implementa toate recomandarile GRECO, ale Comisiei de la Venetia si ale Comisiei Europene.

Ludovic Orban, mesaj pentru Viorica Dancila pe tema justitiei: NU aveti cale de scapare in acest moment!

Presedintele PNL, Ludovic Orban, i-a transmis, joi, premierului Viorica Dancila ca Guvernul pe care il conduce nu are de ales si trebuie sa corecteze Legile Justitiei si sa puna in practica toarte.

Ludovic Orban: Discutiile cu presedintele Iohannis au vizat teme de politica interna si europeana

Liderul PNL, Ludovic Orban, a declarat marti, dupa intalnirea liberalilor cu presedintele Klaus Iohannis, ca discutiile au vizat teme de politica interna si europeana, dar s-au axat si pe campania pentru alegerile prezidentiale.

Klaus Iohannis, intalnire de taina cu Ludovic Orban

Presedintele Klaus Iohannis are programata astazi o intalnire cu liderul PNL Ludovic Orban, la Palatul Cotroceni. Cei doi pun la cale strategia pentru alegerile prezidentiale din aceasta toamna, arata surse.

LUDOVIC ORBAN: PNL pregateste o noua lege de functionare a CCR

Partidul National Liberal pregateste o noua lege de organizare si functionare a Curtii Constitutionale, a anuntat, ieri, presedintele formatiunii, Ludovic Orban.

Ludovic Orban cere desfiintarea Sectiei Speciale, dupa raportul GRECO

Liderul PNL Ludovic Orban cere Executivului Dancila sa se angajeze ca sustine desfiintarea Sectiei S.

Klaus Iohannis, intalnire de taina cu Ludovic Orban la Vila Lac 3

Presedintele Klaus Iohannis se va intalni, marti, cu liderul PNL, Ludovic Orban. Cei doi ar putea a.

ştiri din Politica

ştiri de la Adevărul

actualitate, 13:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2128 seconds )