Libnet.ro
UNICEF

09:30

Ludovic Orban, surprins in ipostaze inedite - VIDEO

Antena3 Antena3,
Ludovic Orban, surprins in ipostaze inedite - VIDEO

Ostenit de atatea lupte politice, presedintele liberalilor s-a relaxat la o dezbare la care era invitatul principal. A adormit in repetate randuri, sub privirile pline de intelegere ale colegilor de partid. continuă pe Antena3

Ludovic Orban, audiat la Parchetul General: Nu cred ca are legatura cu subiectul care va intereseaza pe dumneavoastra! (VIDEO)

Ludovic Orban s-a prezentat miercuri dimineata la Parchetul General pentru a discuta cu procurorii. Nu cred ca are legatura cu subiectul care va intereseaza pe dumneavoastra, a spus Orban,.

Ludovic Orban a adormit la o conferinta despre problemele din invatamant (VIDEO)

Ludovic Orban a obosit dupa agitatia cu plangerea penala impotriva Vioricai Dancila. Liderul PNL a fost suprins dormind la o conferinta, arata B1 TV. Desi imaginile sunt graitoare, Orban sustine ca, de.

Ludovic Orban isi asuma iar plangerea penala impotriva lui Dancila: Punti externe construite in zeci de ani sunt dinamitate de Dragnea (VIDEO)

Ludovic Orban a insistat din nou ca i se pare indreptatit gestul sau de a depune plangerea penala impotriva Vioricai Dancila si a lui Liviu Dragnea. Liderul PNL a sustinut ca interesele fundamentale ale.

Liberalul Viorel Catarama, atac la adresa lui Ludovic Orban: PNL este tarat intr-un scandal. Nu ne-am constituit ca partid politic ca sa facem plangeri penale (VIDEO)

Liberalul Viorel Catarama a cerut demisia lui Ludovic Orban de la conducerea PNL pe care l-a acuzat ca a dus partidul intr-o situatie limita care va fi aspru sanctionata la vot. Vicepresedintele PNL Sector 2 il.

Klaus Iohannis, prima reactie dupa plangerea penala depusa de Ludovic Orban impotriva Vioricai Dancila: Nu vreau sa apara impresia ca as vrea sa influentez ancheta (VIDEO)

Presedintele Klaus Iohannis a declarat luni seara ca, cel putin pentru o perioada, nu va comenta in niciun fel subiectul plangerii penale depuse de liderul PNL Ludovic Orban impotriva premierului Viorica.

Demisia lui Ludovic Orban, ceruta din interiorul PNL: Dupa un sir de gafe, partidul este intr-o situatie limita (VIDEO)

Liberalul Viorel Catarama a cerut demisia lui Ludovic Orban din fruntea partidului acuzandu-l ca a dus partidul intr-o situatie limita care va fi aspru sanctionata la vot. Reactia acestuia vine dupa ce pe.

Ludovic Orban avertizeaza Guvernul: Orice atentat la Pilonul II de pensii poate imbraca forma unei fapte de natura penala

Liderul PNL, Ludovic Orban, lanseaza un avertisment dur la adresa Guvernului, in contextul scandalului legat de banii din Pilonul II de pensii. Orban le atrage atentia guvernantilor ca orice atentat la.

Ludovic Orban, dupa criticile Comisiei Europene: Guvernul PSD a transformat Romania in oaia neagra a UE. Actualii guvernanti - niste ageamii

Liderul PNL, Ludovic Orban, a lansat un atac extrem de dur la adresa actualei guvernari, dupa criticile aduse Romaniei in cele doua documente ale Comisiei Europene. Potrivit lui Orban, guvernul PSD a transformat.

Ludovic Orban, despre plangerea penala impotriva Vioricai Dancila: Sunt un om care isi asuma riscurile

Presedintele PNL, Ludovic Orban, a vorbit, miercuri, despre plangerea pe care a depus-o impotriva premierului Vioricai Dancila. Orban a precizat ca demersul a fost facut din.

Ludovic Orban, la Parchetul General

Presedintele PNL Ludovic Orban s a prezentat, in aceasta dimineata, la sediul Parchetului General. intrebat de jurnalisti care este motivul pentru care a fost citat, Orban a raspuns:Nu stiu, dar nu cred ca are legatura cu subiectul care va intereseaza pe dumneavoastra.

ştiri din Politica

ştiri de la Antena3

actualitate, 09:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2204 seconds )