Libnet.ro
UNICEF

18:00

Ludovic Orban: Zilele lui Dragnea sunt numarate in fruntea Camerei Deputatilor (VIDEO)

B1 B1,
Ludovic Orban: Zilele lui Dragnea sunt numarate in fruntea Camerei Deputatilor (VIDEO)

Liderul liberal, Ludovic Orban, a declarat joi, in cadrul emisiunii Dosar de politician, ca principalul obiectiv al PNL in aceasta sesiune parlamentara este demiterea lui Liviu Dragnea de la conducerea. continuă pe B1

Ludovic Orban: Obsesia lui Dragnea e sa puna mana pe justitie. Perspectiva ca va trebui sa fie condamnat si inchis il face sa-si piarda mintile (VIDEO)

Liderul PNL, Ludovic Orban, l-a acuzat pe Liviu Dragnea ca vrea sa puna mana pe justitie si pe toate institutiile statului, referindu-se la recenta ordonanta de urgenta, adoptata de Guvern, prin care au fost.

Orban: Propunerea lui Dragnea la AEP e o tentativa clara de a pregati fraudarea alegerilor

Presedintele PNL, Ludovic Orban, a solicitat PSD sa retraga urgent candidatura lui Mircea Draghici de la sefia Autoritatii Electorale Permanente. Liberalul sustine ca propunere facuta de Liviu Dragnea pentru.

LUDOVIC ORBAN: Am amanat un pic votul la lista candidatilor pentru europarlamentare

Presedintele PNL, Ludovic Orban, a declarat ieri ca votul in cazul listei candidatilor partidului la alegerile europarlamentare a fost amanat.

Ludovic Orban: PSD isi doreste ca un numar cat mai mare de romani sa traiasca in saracie si subdezvoltare (VIDEO)

Liderul PNL, Ludovic Orban, a vorbit, in cadrul emisiunii Dosar de politician, despre situatia de la Ministerul Transporturilor, unde premierul Dancila l-a numit, din nou, pe Razvan Cuc, fost ministru in.

Ludovic Orban: Propunerea lui Razvan Cuc la Transporturi este o ciorba reincalzita (VIDEO)

Liderul PNL, Ludovic Orban, a catalogat noua propunere a lui Razvan Cuc la Ministerul Transporturilor de catre premierul Dancila, drept o ciorba reincalzita. Prezent in cadrul emisiunii Dosar.

Ludovic Orban: Ar trebui sa-i retragem cetatenia romana reprezentantului Romaniei daca a votat contra lui Kovesi

Presedintele PNL, Ludovic Orban, a anuntat joi ca liberalii solicita sa fie facut public mandatul reprezentantului Romaniei in COREPER privind votul in cazul candidaturii Laurei Codruta Kovesi la sefia.

Ludovic Orban, atac la ministrii Melescanu si Ciamba

Presedintele PNL, Ludovic Orban, a anuntat joi ca liberalii solicita sa fie facut public mandatul reprezentantului Romaniei in COREPER privind votul in cazul candidaturii Laurei Codruta Kovesi la sefia.

PNL declara razboi total OUG 114. Ludovic Orban: Demaram o campanie pentru abrogarea ei

Partidul National Liberal declara razboi total OUG 114/2018, anunta Ludovic Orban. Liderul liberalilor a precizat, luni, ca va demara o campanie cu scopul de a-i determina pe romani sa se adreseze.

Ludovic Orban: Am amanat un pic votul la lista candidatilor pentru alegerile europarlamentare

Presedintele PNL, Ludovic Orban, a declarat luni ca votul in cazul listei candidatilor partidului la alegerile europarlamentare a fost amanat. Suntem in analiza si vom identifica obiective electorale la.

ştiri din Politica

ştiri de la B1

actualitate, 18:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2635 seconds )