Libnet.ro
UNICEF

22:15

MARCEL CIOLACU: Nu dublati alocatiile, va maturam guvernarea

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
MARCEL CIOLACU: Nu dublati alocatiile, va maturam guvernarea

Presedintele interimar al PSD, Marcel Ciolacu, a transmis un mesaj presedintelui Klaus Iohannis si premierului Ludovic Orban, dupa ce CCR a respins obiectia de neconstitutionalitate a Guvernului privind amanarea dublarii alocatiilor. Nu dublati alocatiile, va maturam guvernarea, afirma liderul social-democratilor, care precizeaza ca ca, daca la 1 august alocatiile nu vor fi dublate, PSD va depune motiunea de cenzura. continuă pe Ziarul Bursa

Ciolacu, dupa decizia CCR privind amanarea dublarii alocatiilor: Nu dublati alocatiile, va maturam guvernarea

Presedintele interimar al PSD, Marcel Ciolacu, a transmis un mesaj presedintelui Klaus Iohannis si premierului Ludovic Orban, dupa ce CCR a respins obiectia de neconstitutionalitate a Guvernului privind amanarea dublarii alocatiilor. Nu dublati alocatiile, va maturam guvernarea, afirma liderul social-democratilor, care precizeaza ca ca, daca la 1 august alocatiile nu vor fi dublate, PSD va depune motiunea de cenzura.

Marcel Ciolacu, un singur mesaj pentru Iohannis si Orban: Nu dublati alocatiile, va maturam guvernarea

Liderul PSD, Marcel Ciolacu, ameninta din nou Guvernul cu motiunea de cenzura si are un singur mesaj pentru Klaus Iohannis si Ludovic Orban: Nu dublati alocatiile, va maturam guvernarea.

Marcel Ciolacu anunta ca PSD va depune motiune de cenzura daca alocatiile nu vor fi majorate la 1 august: Nu dublati alocatiile, va maturam guvernarea

Presedintele interimar al PSD, Marcel Ciolacu, a anuntat ca social-democratii vor depune o motiune de cenzura, indiferent daca este prelungita starea de alerta, daca alocatiile nu vor fi majorate de la 1.

Marcel Ciolacu, replica acida pentru presedintele Klaus Iohannis: Nu ne santajati cu pandemia ca sa omorati democratia

Presedintele interimar al PSD, Marcel Ciolacu, a oferit o replica acida, dupa declaratiile sustinute de presedintele Klaus Iohannis. Ciolacu a scris pe pagina de Facebook, ca seful statului vrea sa ascunda.

Cum a aparut Marcel Ciolacu la receptia de Ziua Frantei. Ceilalti oameni de stat s-au uitat furiosi la el

Marcel Ciolacu, presedintele interimar al PSD a fost invitat marti, la Ambasada Frantei. La discursurile sustinute cu ocazia Zilei Nationale a Republicii Franceze, persoanele prezente au stat la o distanta de cativa metri una de cealalta. Cum a aparut Marcel Ciolacu la receptia de Ziua Frantei. Ceilalti oameni de stat s-au uitat furiosi la el .

MARCEL CIOLACU: Ma bucur ca domnul Eugen Teodorovici e contracandidatul meu

Presedintele interimar al PSD, Marcel Ciolacu, a afirmat, azi, ca se bucura ca are un contracandidat pentru functia de presedinte al formatiunii, in persoana lui Eugen Teodorovici.

Marcel Ciolacu, nou atac la adresa Guvernului: Carantina lui Orban e o aberatie

Presedintele interimar al PSD, Marcel Ciolacu, a afirmat, luni, ca senatorii social-democrati vor vota legea privind carantina si izolarea dupa ce premierul Ludovic Orban si ministrul Sanatatii vin in Parlament, pentru a explica prevederile proiectului legislativ.

Guvernul il contrazice cu documente pe Marcel Ciolacu: Legea privind carantina si izolarea are aviz favorabil de la Ministerul Justitiei

Marcel Ciolacu, lider interimar al PSD si presedintele Camerei Deputatilor, a declarat, luni, ca legea privind carantina si izolarea, in contextul epidemiei de coronavirus, nu va fi votata si de Senat pana.

FLORIN CITU: Marcel Ciolacu, din functia de presedinte al Camerei Deputatilor, santajeaza Guvernul

Florin Citu a afirmat ca Marcel Ciolacu, din functia de presedinte al Camerei Deputatilor, santajeaza Guvernul si ameninta Executivul ca il matura daca nu dubleaza alocatiile pentru copii.

Marcel Ciolacu: Legea carantinei si izolarii nu va fi votata in Senat pana cand premierul si ministrul Sanatatii nu vor veni in Parlament sa lamureasca toate aspectele Replica Guvernului (VIDEO)

Liderul interimar al PSD, Marcel Ciolacu, a declarat luni, la finalul sedintei Comitetului Executiv al partidului, ca legea carantinei si izolarii este o lege proasta si nu va fi votata de Senat pana.

ştiri din Politica

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 22:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2227 seconds )