Libnet.ro
UNICEF

07:15

Orban anunta ca au fost pregatite elementele pentru o noua ordonanta militara

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
Orban anunta ca au fost pregatite elementele pentru o noua ordonanta militara

Premierul Ludovic Orban a anuntat, sambata, dupa o intalnire de lucru cu ministrul de Interne, Marcel Vela, si cu cel al Sanatatii, Nelu Tataru, ca este pregatita o noua ordonanta militara, aceasta fiind aproape in forma finala si urmand a fi prezentata in cursul zilei. continuă pe Ziarul Bursa

Orban: Am pregatit o noua ordonanta militara. Este aproape in forma finala

Premierul a anuntat, sambata, dupa o intalnire de lucru cu ministrul de Interne si cu cel al Sanatatii, ca este pregatita o noua ordonanta militara, aceasta fiind aproape in forma finala si urmand a fi prezentata in cursul zilei.

Ludovic Orban: Am pregatit o noua ordonanta militara. O vom prezenta sambata

Premierul Ludovic Orban a declarat sambata ca a fost pregatita o noua ordonanta militara, care va fi prezentata in cursul zilei.

Guvernul va da astazi o noua ordonanta militara Orban: Se vor lua masuri speciale, cel putin pentru Tandarei Conferinta la MAI la ora 14.00

Guvernul va prezenta in cursul zilei de astazi o noua ordonanta militara, a declarat premierul Ludovic Orban dupa sedinta cu ministrii Marcel Vela si Nelu Tataru ce a avut loc la sediul MAI. Vela, Arafat si Despescu vor tine o conferinta de presa la ora 14. 00, potrivit Ministerului Afacerilor Interne.

Ludovic Orban: Azi prezentam masurile din noua Ordonanta Militara

Premierul Ludovic Orban, a declarat, dupa sedinta cu Marcel Vela de la MAI, ca in aceasta seara vor fi prezentate masurile din noua Ordonanta Militara.

O noua ordonanta militara. Masuri suplimentare anuntate de MAI: carantina in Tandarei, mai multe zboruri suspendate VIDEO

Ministrul de Interne, Marcel Vela, a anuntat sambata o noua ordonanta militara, cea de-a saptea, care impune noi restrictii in contextul pandemiei de coronavirus.

Orban anunta o noua ordonanta

Prim-ministrul Ludovic Orban a declarat, la finalul unei sedinte operative la care au participat min.

CORONAVIRUS |Ludovic Orban: Cine vine de Paste in Romania va intra in carantina (VIDEO)

Premierul Ludovic Orban a anuntat, dupa sedinta cu conducerea Ministerului Afacerilor Interne, ca o noua Ordonanta militara va fi prezentata in cursul zilei de sambata. Am evaluat situatia.

Orban anunta ca Romania va primi in perioada urmatoare peste doua milioane de masti si 100.000 de combinezoane

Premierul Ludovic Orban a anuntat, joi seara, ca Romania urmeaza sa primeasca in perioada urmatoare peste doua milioane de masti de protectie si 100. 000 de combinezoane.

CORONAVIRUS. Ludovic Orban anunta repatrierea mai multor romani din Spania (VIDEO)

De la inceputul pandemiei de coronavirus, peste 200. 000 de romani s-au intors acasa, si mai sunt asteptati sa vina si alti conationali. Premierul Ludovic Orban a explicat, joi, in sedinta de guvern,.

ştiri din Politica

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 07:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,1985 seconds )