Libnet.ro
UNICEF

01:05

Orban: Bugetul nu-si mai poate permite nicio crestere a cheltuielilor in momentul de fata

Adevărul Adevărul,
Orban: Bugetul nu-si mai poate permite nicio crestere a cheltuielilor in momentul de fata

Premierul Ludovic Orban a afirmat, luni, ca bugetul nu-si mai poate permite nicio crestere a cheltuielilor in momentul de fata si a facut apel la toate fortele politice sa nu sprijine in Parlament rapotul adoptat de Comisia de buget-finante pentru ca asta va atrage consecinte nefaste pentru economia romaneasca. continuă pe Adevărul

Orban, intrebat despre stimulentul de 500 de euro pentru profesori: Bugetul nu isi mai poate permite nicio crestere a cheltuielilor Atacam la CCR modificarile la rectificarea bugetara

Premierul Ludovic Orban afirma ca bugetul nu isi mai poate permite nicio crestere a cheltuielilor in momentul de fata si face apel la fortele politice sa nu sprijine in Parlament raportul comisiilor de specialitate privind rectificarea bugetara. El a spus ca Guvernul ia in calcul sesizarea Curtii Constitutionale in cazul modificarilor la rectificarea bugetara.

Ludovic Orban: Prin aceasta modificare a rectificarii, PSD a transmis ca vrea sa nu se mai poata plati salariile si pensiile. Bugetul nu isi mai poate permite nicio crestere a cheltuielilor in momentul de fata (VIDEO)

Premierul Ludovic Orban a criticat PSD, luni, pentru modificarile propuse cu privire la rectificarea bugetara si a amintit ca restul fomatiunilor politice nu au fost prezente la aceasta masacrare a bugetului.

Ludovic Orban anunta ca mai multe zile cursurile se vor derula online, pentru a permite pregatirea sectiilor de votare

Premierul Ludovic Orban anunta ca mai mai multe zile cursurile se vor desfasura online pentru a permite pregatirea sectiilor de votare si dezinfectarea ulterioara a claselor.

ştiri din Politica

ştiri de la Adevărul

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,218 seconds )