Libnet.ro
UNICEF

15:17

Orban, catre romanii care vor sa vina in tara de Pasti: Sfatul meu sincer e sa nu vina, decat daca au motive extrem de serioase

Adevărul Adevărul,
Orban, catre romanii care vor sa vina in tara de Pasti: Sfatul meu sincer e sa nu vina, decat daca au motive extrem de serioase

Premierul Ludovic Orban le-a transmis romanilor care doresc sa vina in tara in perioada sarbatorilor de Pasti, sa vina doar daca au motive extrem de serioase si a atras atentia ca cei care vor veni in Romania fie vor intra in carantina, fie in izolare la domiciliu, timp de 14 zile. continuă pe Adevărul

Ludovic Orban, catre romanii care vor dori sa vina in tara de Pasti: Sfatul meu sincer e sa nu vina, decat daca au motive extrem de serioase

Premierul Ludovic Orban transmite romanilor care vor sa vina in tara in perioada sarbatorilor de Pasti, sa vina doar daca au motive extrem de serioase.

Coronavirus: Amenzi mai mari, incepand de joi, pentru romanii care nu respecta restrictiile impuse prin ordonantele militare

Romanii care nu respecta restrictiile impuse prin ordonantele militare, ca urmare a starii de urgenta din cauza coronavirusului, vor plati amenzi mai mari incepand de joi. Sanctiunile vor ajunge pana la 20. 000 de lei.

AEP: Romanii din strainatate care vor sa voteze la parlamentare prin corespondenta se pot inscrie online, din 1 aprilie

Autoritatea Electorala Permanenta AEP) anunta ca, incepand din 1 aprilie, cetatenii romani cu drept de vot din strainatate care vor sa isi exercite dreptul de vot la alegerile parlamentare din acest an prin corespondenta sau la o sectie de votare mai aproape de casa se pot inscrie online, pe portalul www. votstrainatate. ro.

Care sunt spitalele din tara care vor trata numai bolnavi infectati cu noul virus. Lista de la Ministerul Sanatatii

Din momentul declansarii pandemiei cu COVID-19 autoritatile romane au incercat sa limiteze efectele si raspandirea virusului, instaurand starea de urgenta dar si prin modificare profilului unor spitale, la nivel national. Care sunt spitalele din tara care vor trata numai bolnavi infectati cu noul virus Prin noile Ordonante Militare emise de autoritati, o parte din spitalele .

Care sunt noile amenzi pentru romanii care nu respecta restrictiile. Sunt si de 20 de ori mai mari

Amenzi de 20 de ori mai mari pentru romanii care nu respecta restrictiile ordonantelor militare. A fost deja elaborat un proiect de ordonanta, pus in procedura de transparenta decizionala. Noile amenzi pentru romanii care nu respecta restrictiile Secretarul de stat in Ministerul Afacerilor Interne MAI) Bogdan Despescu a anuntat, duminica seara, ca a fost elaborat .

Care este singura tara din Europa care nu are cazuri de coronavirus. Cum au reusit si ce masuri au luat locuitorii

Muntenegru este singura tara din Europa fara niciun caz confirmat de coronavirus, pandemia care a afectat peste 170. 000 de oameni in intreaga lume si a dus la decesul a 6000 de oameni, scrie Mediafax. Care este singura tara din Europa care nu are cazuri de coronavirus Muntenegru este situata la numai 300 de kilometri din .

Lista spitalelor care vor trata pacienti cu coronavirus in Scenariul 4 si lista spitalelor suport

Lista spitalelor care vor prelua pacienti infectati cu coronavirus s-a extins cu alte unitati medicale, dupa intrarea in Scenariul 4 al epidemiei, declarat aseara, odata cu depasirea pragului de 2. 000 de cazuri 2. 245 in prezent). Lista noilor unitati Covid-19 a fost publicata astazi in Monitorul Oficial. Pe lista apar spitalele care vor prelua pacieti cu forme grave de infectie cu coronavirus. De asemenea, a fost aprobata si o lista a spitalelor suport pentru cele de pe lista initiala.

Ministerul Educatiei anunta un prim set de resurse de antrenament pentru elevii care vor sustine examenele nationale

Ministerul Educatiei anunta ca a publicat un prim set de resurse de antrenament pentru elevii care vor sustine examenele nationale. Scopul acestora este acela de a exersa in vederea obtinerii unor rezultate bune la viitoarele examene.

Top 5 melodii inspirationale cu care vor fi dotate masinile de Politie de catre DJ Marcel Vela!

Sambata dupa-amiaza, si pe seara, agentii de Politia din toata tara au luat drepti pe scaunul mortul.

COVID-19, scenariul 4. Lista spitalelor din intreaga tara care vor trata pacienti cu coronavirus

Mai multespitale din intreaga tara vor fi destinate tratarii pacientilor cu Covid-19. Decizia a fost luata de Ministerul Sanatatii, dupa ce Romania a intrat, luni seara, in scenariul 4, adica a.

ştiri din Politica

actualitate, 15:17

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2157 seconds )