Libnet.ro
UNICEF

15:00

Orban, dupa ce Kovesi a fost votata procuror-sef european: Este o victorie imensa, cu atat mai mult cu cat guvernul si PSD au dus o campanie toxica impotriva ei

Hotnews Hotnews,
 Orban, dupa ce Kovesi a fost votata procuror-sef european: Este o victorie imensa, cu atat mai mult cu cat guvernul si PSD au dus o campanie toxica impotriva ei

Presedintele PNL Ludovic Orban a precizat ca votul din COREPER pentru numirea Laurei Codruta Kovesi in functia de procuror-sef european este o mare victorie pentru Romania cu atat mai mult cu cat guvernul si PSD s-au opus. continuă pe Hotnews

Kovesi a fost votata in COREPER pentru functia de procuror-sef european

Laura Codruta Kovesi a fost votata joi pentru functia de procuror european sef in COREPER. Decizia a fost luata cu 17 voturi din 22. Guvernul Romaniei a dat insa mandat reprezentantei tarii noatre in COREPER sa voteze impotriva fostei sefe DNA. Ce urmeaza pentru Kovesi dupa votul din COREPER.

Kovesi a fost votata de Consiliul UE pentru sefia Parchetului European

ACTUALIZARE - Laura Codruta Kovesi a fost votata de Consiliul UE pentru functia de procuror-sef european. ----------- *ACTUALIZARE - Sedinta Consiliului Uniunii Europene in care se discuta desemnarea procurorului sef european a inceput, anunta europarlamentul PNL Siegfried Muresan, pe pagina sa de Facebook. ---------- Prima negociere intre reprezentantii Parlamentului European si ai Consiliului Uniunii Europene pe tema desemnarii procurorului-sef european a avut loc, marti, iar joi este programata urmatoarea discutie in cadrul Consiliului UE, fiind asteptata o decizie in favoarea Laurei Codruta Kovesi. Premierul Viorica Dancila a anuntat ca ambasadorul Romaniei la UE, Luminita Odobescu, va vota impotriva desemnarii Laurei Codruta Kovesi.

Ultima ora! Laura Codruta Kovesi a fost votata procuror-sef european

Consiliul Uniunii Europene a votat-o pe Laura Codruta Kovesi pentru functia de procuror-sef european. Fosta sefa a Directiei Nationale Anticoruptie DNA) a primit 17 din cele 22 de voturi si va fi prima persoana care ocupa functia nou infiintata. PNL si USR PLUS au confirmat informatia prin comunicate de presa. Laura Codruta Kovesi a fost .

Orban, dupa ce Kovesi a fost validata de Consiliul UE pentru functia de procuror-sef european: Victorie imensa la care a contribuit si Iohannis

Ludovic Orban a transmis un mesaj dupa ce Laura Codruta Kovesia castigat votul pentru pozitia de procuror sef european in Consiliul Uniunii European. Presedintele PNL sustine ca este o victorie imensa pe.

Viorica Dancila, mesaj special pentru Laura Codruta Kovesi dupa ce a fost votata ca procuror-sef european

Viorica Dancila a reactionat dupa ce Consiliul Uniunii Europene a votat-o pe Laura Codruta Kovesi pentru functia de procuror-sef al Parchetului European. Premierul spera ca dosarele care sunt acum in spatiul public sa nu se concretizeze, intrucat ar insemna ca Romania va primi o lovitura dura. Viorica Dancila, mesaj special pentru Laura Codruta Kovesi Sper .

Calin Popescu Tariceanu: Kovesi a fost votata procuror-sef al Parchetului European printr-un proces strict politic, nu are de-a face cu performanta

Calin Popescu Tariceanu, liderul ALDE si fostul sef al Senatului, a declarat ca Laura Codruta Kovesi a fost aleasa procuror-sef al Parchetului European printr-un vot politic si ca acest lucru nu are legatura.

Laura Codruta Kovesi, prima reactie dupa ce a fost votata: A castigat statul de drept din Romania

Laura Codruta Kovesi a avut prima reactie vizavi de reusita acesteia. Fosta sefa DNA a intervenit telefonic la Digi24 unde a multumit tuturor romanilor care au incurajat-o si i-au fost alaturi. Ce comentarii a facut la adresa acuzelor insirate de Viorica Dancila? Kovesi, prima reactie dupa ce a fost votata! Kovesi a avut o sustinere .

SONDAJ Cum credeti ca au evoluat sansele lui Kovesi pentru sefia Parchetului european?

Chestiunea primului sef al Parchetului european se afla joi pe masa Consiliului COREPER. Candidata Laura Codruta Kovesi este creditata cu prima sansa, dar Guvernul PSD de la Bucuresti, prin vocea premierului Dancila, si-a reafirmat opozitia si a spus ca reprezentantul tarii in COREPER va vota impotriva. Pe de alta parte, din primavara pana acum mai multe tari si-au schimbat pozitia in privinta lui Kovesi, in frunte cu Franta, al carei propriu candidat a fost nominalizat pentru alta functie. Sondaj HotNews. ro: Cum credeti ca au evoluat sansele lui Kovesi pentru sefia Parchetului european?.

Dancila confirma: Romania nu o sustine pe Kovesi pentru sefia Parchetului European. Ambasadorul Odobescu va vota impotriva

Premierul Viorica Dancila a anuntat, dupa CEX-ul PSD, ca Guvernul nu o va sustine pe Laura Codruta Kovesi pentru sefia Parchetului European. Luminita Odobescu, ambasadorul la UE, va vota maine impotriva Romaniei. in ciuda piedicilor puse de PSD, fosta sefa DNA are sanse mari sa ajunga procuror-sef european.

IPJ Olt are un nou sef, dupa destituirile din cazul Caracal! Cine este Alin-Nicolae Stan

Inspectoratul de Politie Judetean IPJ) Olt are un nou sef. Alin-Nicolae Stan este al patrulea sef al institutuiei din acest an. Stan a condus pana acum Biroul Arme, Explozivi si Substante Periculoase din.

ştiri din Politica

ştiri de la Hotnews

actualitate, 15:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2152 seconds )