Libnet.ro
UNICEF

21:17

Orban, dupa ce Kovesi a ramas singura in cursa pentru Parchetul Europen: Pesedisti, va ganditi cumva la seppuku?

Adevărul Adevărul,
Orban, dupa ce Kovesi a ramas singura in cursa pentru Parchetul Europen: Pesedisti, va ganditi cumva la seppuku?

Liderul PNL Ludovic Orban afirma, dupa informatiile conform carora Laura Codruta Kovesi ar putea ramane unic candidat la sefia Parchetului european prin retragerea francezului Bohnert, ca de Ziua Nationala a Frantei Romania a primit un cadou de la francezi. El a criticat anuntul premierului Viorica Dancila la receptia de la Ambasada Frantei, conform caruia Guvernul nu o sustine pe Kovesi. continuă pe Adevărul

Kovesi ramane singura in cursa pentru postul de procuror-sef european. Candidatul francez, audiat pentru o alta functie

Procurorul francez Jean-Francois Bohnert, rivalul Laurei Codruta Kovesi pentru sefia Parchetului European, va fi numit in fruntea Parchetului financiar francez, post pentru care a fost audiat joi, 11 iulie, arata RFI. Practic, fosta sefa DNA a ramas singura in cursa pentru functia de procuror-sef european.

Kovesi ar putea ramane singura in cursa pentru sefia Parchetului European (RFI) Candidatul Frantei va fi numit la sefia Parchetului financiar national

Procurorul francez Jean-Francois Bohnert va fi numit la sefia Parchetului financiar national DNA-ul Frantei), post pentru care a fost audiat joi 11 iulie. Jean-Francois Bohnert este practic retras din cursa de Franta, scrie RFI.

RFI: Laura Codruta Kovesi, singura in cursa pentru postul de procuror-sef european: Contracandidatul fracez va fi numit conducerea Parchetului financiar european

Laura Codruta Kovesi a ramas singura in cursa pentru postul de procuror-sef european. Asta dupa ce procurorul francez Jean-Francois Bohnert va fi numit la conducerea Parchetului financiar european, informeaza.

Laura Codruta Kovesi, singura in cursa pentru functia de procuror-sef european. Ce s-a intamplat cu candidatul francez

Laura Codruta Kovesi ramane singura in cursa pentru functia de procuror-sef european. Candidatul francez Jean-Francois Bohnert urmeaza sa fie numit la sefia Parchetului financiar francez, dupa audierea din 11 iulie, astfel ca fosta sefa a DNA este tot mai aproape de Bruxelles. Laura Codruta Kovesi, singura in cursa pentru sefia Parchetului European Jean-Francois Bohnert a .

Kovesi ar putea ramane singura in cursa pentru postul de procuror-sef european

Laura Codruta Kovesi ramane singura in cursa pentru postul de procuror-sef european, contracandidatu.

RFI: Kovesi ar putea ramane singura in cursa pentru Bruxelles

Procurorul francez Jean-Francois Bohnert va fi numit la sefia Parchetului financiar european, post pentru care a fost audiat joi 11 iulie. Jean-Francois Bohnert este practic retras din cursa de Franta.

RFI: Kovesi ar putea ramane singura in cursa pentru Bruxelles

Procurorul francez Jean-Francois Bohnert va fi numit la sefia Parchetului financiar european, post pentru care a fost audiat joi 11 iulie. Jean-Francois Bohnert este practic retras din cursa de Franta.

S-a retras din cursa pentru procuror european. Motivele care au dus la aceasta decizie

Ana Birchall a anuntat, in cursul zilei de marti, ca unul dintre candicatii pentru functia de procuror european a decis sa se retraga din competitie. Cine este si de ce a ales sa incheie lupta prematur? S-a retras din cursa pentru procuror european. Care este adevaratul motiv? Ana Birchall a anuntat retragerea unui procuror din .

Ludovic Orban, dupa retragerea contracandidatului lui Kovesi pentru sefia Parchetului European: Pesedisti, va ganditi cumva la seppuku?

Laura Codruta Kovesi a ramas singura in cursa pentru postul de procuror-sef european. Asta dupa ce procurorul francez Jean-Francois Bohnert va fi numit la conducerea Parchetului financiar european, a anuntat.

Orban, despre Kovesi: Romania a primit un cadou de la francezi. Dancila e plina de venin

Liderul PNL Ludovic Orban afirma, dupa informatiile conform carora Laura Codruta Kovesi ar putea ram.

ştiri din Politica

ştiri de la Adevărul

actualitate, 21:17

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2224 seconds )