Libnet.ro
UNICEF

19:15

Premierul Ludovic Orban, la 161 de ani de la mareata Mica Unire: Istoria ne-a demonstrat ca putem fi puternici ca natiune atunci cand ne uneste un obiectiv comun

B1 B1,
Premierul Ludovic Orban, la 161 de ani de la mareata Mica Unire: Istoria ne-a demonstrat ca putem fi puternici ca natiune atunci cand ne uneste un obiectiv comun

Ce poate fi mai frumos pentru o natiune decat consensul in jurul unui obiectiv vizionar a carui implinire avea sa deschida calea catre un stat modern, suveran si independent, a intrebat retoric premierul. continuă pe B1

VIDEO Premierul Ludovic Orban, luat la rost pentru pensiile speciale: De ce nu ati spus asta de dinainte de alegeri?

O pensionara din Iasi l-a luat la intrebari pe premierul Ludovic Orban imediat dupa ce acesta si ceilalti lideri politici au rostit discursuri pe scena din Piata Unirii din Iasi, cu ocazia Zilei Unirii Principatelor Romane.

Premierul Ludovic Orban: Dezvoltarea trebuie sa traverseze Carpatii, dar trebuie sa traverseze si Prutul. Nu trebuie sa ii uitam niciodata pe fratii nostri

Dezvoltarea trebuie sa traverseze atat Carpatii, cat si Prutul, a afirmat premierul Ludovic Orban, vineri, 24 ianuarie, de Ziua Unirii Principatelor Romane, precizand ca nu trebuie sa ii uitam niciodata pe.

Presedintele Klaus Iohannis si premierul Ludovic Orban participa la manifestarile Zilei Unirii

Presedintele Klaus Iohannis si premierul Ludovic Orban participa, vineri, la manifestarile dedicate .

Premierul Ludovic Orban: Nu sunt de acord cu taierea pensiilor viagere pentru sportivi si a indemnizatiilor de merit pentru oamenii de cultura (VIDEO)

Premierul Ludovic Orban a declarat, joi, ca nu este de acord cu taierea pensiilor viagere pentru sportivii care au obtinut medalii la competitiile internationale si a indemnizatiilor de merit pentru oamenii de.

Cum au aparut Klaus Iohannis si sotia sa la Iasi, de Mica Unire. Ce i-au strigat romanii

Presedintele Klaus Iohannis a ajuns la Iasi impreuna cu sotia sa, pentru a participa la manifestarile dedicate Micii Uniri, 24 noiembrie. La acest eveniment participa atat premierul Ludovic Orban, cat si ambasadorul SUA, Adrian Zuckerman, relateaza news. ro. Cum au aparut Klaus Iohannis si sotia sa la Iasi, de Mica Unire Klaus Iohannis si sotia sa .

Ludovic Orban, la Iasi: Moldova a fost nedreptatita in ultimii 20-25 de ani Premierul explica metoda prin care PSD a intarziat constructia Autostrazii Unirii (VIDEO)

Moldova a fost nedreptatita in ultimele doua decenii, pentru ca resursele alocate pentru aceasta regiune a Romaniei din bugetul central nu au fost niciodata suficiente, a declarat premierul Ludovic.

LUDOVIC ORBAN: Sarbatoarea Unirii este un bun prilej de reflectie pentru ceea ce ne dorim ca popor

Premierul Ludovic Orban afirma, in mesajul transmis cu ocazia zilei de 24 Ianuarie, ca sarbatoarea Unirii Principatelor Romane este un bun prilej de reflectie pentru ceea ce ne dorim ca popor pentru viitor, lasand deoparte diferentele de opinie sau rivalitatile politice.

LUDOVIC ORBAN: Guvernul va stabili conditiile pentru programul Prima Casa

Premierul Ludovic Orban a anuntat, miercuri, ca Guvernul urmeaza sa emita o hotarare prin care sunt stabilite conditiile, pentru acest an, ale programului Prima casa, pentru care au fost alocati 2 miliarde de lei, si a dezmintit categoric minciuna gogonata lansata de PSD ca acest program nu va mai fi finantat.

LUDOVIC ORBAN: Candidatul PNL pentru presedintia Senatului este Alina Gorghiu

Liderul PNL, premierul Ludovic Orban, a declarat miercuri, dupa ce alegerea lui Teodor Melescanu la conducerea Senatului a fost declarata neconstitutionala, ca Alina Gorghiu este candidatul PNL pentru aceasta functie, transmite News. ro.

Premierul Ludovic Orban: Societatea romaneasca sa devina o societate a informatiei, a cunoasterii Avem ca obiectiv prioritar un accent pus pe stimularea cercetarii, indiferent unde se realizeaza

Societatea romaneasca trebuie sa devina una a informatiei a cunoasterii, iar Guvernul PNL are clar ca obiectiv prioritar un accent pus pe stimularea cercetarii, indiferent unde se realizeaza ea, a afirmat.

ştiri din Politica

ştiri de la B1

actualitate, 19:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2364 seconds )