Libnet.ro
UNICEF

21:15

Presedintele nu are de ce sa o suspende pe Viorica Dancila

Adevărul Adevărul,
Presedintele nu are de ce sa o suspende pe Viorica Dancila

Sesizarea penala pe care Ludovic Orban a facut-o cu privire la mutarea ambasadei din Israel a avut, pana acum, un singur efect palpabil: o reactie total disproportionata a celor din PSD-ALDE, mergand chiar pana la aluzii privind suspendarea presedintelui. Pai, daca sesizarea este o tampenie, asa cum zic Drangea si Tariceanu, de ce sa te sperii atat?. continuă pe Adevărul

Liviu Avram: Presedintele nu are de ce sa o suspende pe Viorica Dancila

Sesizarea penala pe care Ludovic Orban a facut-o cu privire la mutarea ambasadei din Israel a avut, pana acum, un singur efect palpabil: o reactie total disproportionata a celor din PSD-ALDE, mergand chiar pana la aluzii privind suspendarea presedintelui. Pai, daca sesizarea este o tampenie, asa cum zic Drangea si Tariceanu, de ce sa te sperii atat?.

Viorica Dancila ii raspunde presedintelui Iohannis: Avem bani de salarii si pensii

Viorica Dancila a declarat, miercuri, ca raspuns la afirmatiile facute ieri de presedintele Klaus Iohannis, ca Guvernul are bani de salarii si pensii. Premierul a vorbit in acest context si de Pilonul II de pensii: Uitati de el, scrie.

Viorica Dancila ii RASPUNDE lui Klaus Iohannis: Avem intotdeauna...

Premierul Viorica Dancila ii da replica lui Klaus Iohannis, dupa ce presedintele a intrebat public Guvernul daca mai are bani de pensii si salarii. Bani de pensii si salarii vom avea.

Radu Banciu: Viorica Dancila nu stie sa gaseasca pe harta nicio tara. Stiti care ar fi primul vecin al Romaniei pe care l-ar spune? (VIDEO)

Radu Banciu a vorbit in editia de marti a emisiunii Lumea lui Banciu despre plecarea Elenei Udrea in Costa Rica, facand o comparatie si cu premierul Viorica Dancila. Elena Udrea nu avea nicio.

Mesajul de condoleante al premierului Viorica Dancila dupa moartea academicianului Mircea Malitia

Prim-ministrul Viorica Dancila a transmis un mesaj de condoleante in urma mortii academicianului Mircea Malita, aratand ca acesta a fost un om care a iubit adevarul si si-a slujit tara cu cel mai inalt.

SCANDAL la Bacau: Ce a facut comisarul european la conferinta de presa la care au participat Viorica Dancila si Corina Cretu (VIDEO)

Comisarul european pentru Politica Regionala, Corina Cretu, s-a ridicat si a plecat in timpul unei conferinta de presa de la Bacau, unde a participat si premierul Viorica Dancila. Corina Cretu si Viorica.

Premierul Viorica Dancila se intalneste cu comisarul european Corina Cretu, care avertiza asupra intarzierii proiectelor cu fonduri UE

Premierul Viorica Dancila va avea, luni, o intrevedere cu comisarul european pentru Politica Regionala, Corina Cretu, alaturi de care va face o vizita in judetul Bacau.

Viorica Dancila, gafa dupa gafa: in mod sigur exista SALARII pentru pensii si salarii (VIDEO)

Viorica Dancila gafeaza din nou, de aceasta data intr-un raspuns datpresedintelui Klaus Iohannis cu privire la Pilonul II de pensii. in mod sigur exista SALARII pentru pensii si salarii, ne asigura.

Viorica Dancila a gafat pana si in mesajele de condoleante. I-a gresit numele academicianului Mircea Malita

Premierul Viorica Dancila a facut o noua gafa, de data aceasta intr-un mesaj de condoleante. Liderul de la Palatul Victoria i-a gresit numele academicianului Mircea Malita, decedat luni seara.

Viorica Dancila a gafat pana si in mesajele de condoleante. Numele academicianului Mircea Malita apare scris gresit

Viorica Dancila a facut o noua gafa, de data aceasta intr-un mesaj de condoleante remis de Guvern si asumat de premier. Numele academicianului Mircea Malita, decedat luni seara, apare scris gresit: Malitia cu un i in plus).

ştiri din Politica

ştiri de la Adevărul

actualitate, 21:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2071 seconds )