Libnet.ro
UNICEF

19:00

Presedintele PNL, Ludovic Orban, intrevedere cu reprezentantii Consiliului Investitorilor Straini

B1 B1,
Presedintele PNL, Ludovic Orban, intrevedere cu reprezentantii Consiliului Investitorilor Straini

Presedintele PNL, Ludovic Orban, a avut miercuri o intrevedere cu presedintele FIC Consiliul Investitorilor Straini, Franz Weiler, pe tema conditiilor propice dezvoltarii mediului de afaceri din. continuă pe B1

Ludovic Orban demasca planul PSD: Amnistia si gratierea, o CRIMA!

Presedintele PNL,Ludovic Orban, critica intentia Guvernului Dancila de a adopta o OUG pentru articolele declarate constitutionale din Codul Penal si Codul de Procedura Penala. Liderul liberalilor.

ORBAN, DESPRE OUG PE CODURILE PENALE: Cand PSD are initiativa, trebuie sa fim cu ochii in patru

Presedintele PNL, Ludovic Orban, critica intentia Guvernului de a adopta o OUG pentru articolele declarate constitutionale din Codul Penal si Codul de Procedura Penala.

Orban, despre propunerea USR ca Iohannis sa participe la toate sedintele de Guvern: Este o prostie fara margini

Presedintele PNL, Ludovic Orban, critica, la RFI, intentia Guvernului de a adopta o OUG pentru articolele declarate constitutionale din Codul Penal si Codul de Procedura Penala. Liberalul spune pe de alta parte ca propunerea USR ca presedintele Klaus Iohannis sa participe la toate sedintele de Guvern pana la sfarsitul anului este o prostie fara margini.

Hunor: Motiunea de cenzura nu are nicio sansa sa treaca. Mai lipsesc 52 de voturi. De unde le aduni? Cine este premier? Cu Ludovic Orban n-am discutat

Liderul UDMR Kelemen Hunor sustine ca motiunea de cenzura pregatita de Opozitie nu are cum sa treaca in acest moment, in conditiile in care mai lipsesc 52 de voturi. Opozitia vrea sa guverneze cu adevarat? N-am avut o disucstie cu Ludovic Orban. Cu colegii din PNL am discutat pe holuri, spune liderul UDMR.

Hunor: Motiunea de cenzura nu are nicio sansa sa treaca, lipsesc 52 de voturi. De unde le aduni? Cu Ludovic Orban n-am discutat

Liderul UDMR Kelemen Hunor sustine ca motiunea de cenzura pregatita de Opozitie nu are cum sa treaca in acest moment, in conditiile in care mai lipsesc 52 de voturi. Opozitia vrea sa guverneze cu adevarat? N-am avut o disucstie cu Ludovic Orban.

ştiri din Politica

ştiri de la B1

actualitate, 19:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2159 seconds )