Libnet.ro
UNICEF

17:30

VIDEO Korodi: Comunitatea maghiara nu-l simpatizeaza pe Liviu Dragnea / Ce spune liderul UDMR despre Ludovic Orban si Rares Bogdan

Hotnews Hotnews,
 VIDEO Korodi: Comunitatea maghiara nu-l simpatizeaza pe Liviu Dragnea / Ce spune liderul UDMR despre Ludovic Orban si Rares Bogdan

Liderul deputatilor UDMR, Attila Korodi, a declarat la HotNews. ro LIVE ca, in pondere semnificativa, comunitatea maghiara vede ca negativa colaborarea cu PSD. insa, spune el, in acelasi timp maghiarii spun ca trebuie sa fii pe langa decizii. continuă pe Hotnews

VIDEO Liviu Dragnea, asteptat de cativa protestatari la Dolj: Infractorule, du-te dupa Mazare s-ai grija de el!

Presedintele PSD Liviu Dragnea a participat miercuri, 22 mai, la inaugurarea lucrarilor drumului expres Craiova - Pitesti. Seful PSD a fost asteptat pe santier de mai multi protestatari.

Radu Banciu: Liviu Dragnea este seful partidului. Sigur ca va candida la Presedintia Romaniei. Doar justitia il poate opri (VIDEO)

Radu Banciu a vorbit in editia de miercuri a emisiunii Lumea lui Banciu despre faptul ca Liviu Dragnea a declarat ca duminica seara, dupa alegerile europarlamentare, va anunta ce decizie a luat in.

Codrin Stefanescu, despre declaratiile lui Liviu Dragnea: Nu s-a referit la Viorica Dancila, ci la intregul Guvern. Niciun ministru nu trebuie sa uite de ce a fost pus(VIDEO)

Secretarul general al PSD Codrin Stefanescu a declarat miercuri, intr-o interventie telefonica in cadrul emisiunii Dosar de politician, ca Liviu Dragnea s-a referit la intregul Guvern atunci cand i-a.

Victor Ponta: Liviu Dragnea nu are oameni ai lui. Am inteles ca Marian Oprisan vrea sa fie presedintele PSD (VIDEO)

Liderul Pro Romania, Victor Ponta, a vorbit marti, in cadrul emisiunii Dosar de politician, despre situatia din PSD, precizand ca Liviu Dragnea nu are oameni care sa-i fie fideli in.

Victor Ponta, despre situatia lui Liviu Dragnea: Chiar dai foc ca Nero la toata Roma? (VIDEO)

Liderul Pro Romania, Victor Ponta, a comentat marti, in cadrul emisiunii Dosar de politician, faptul ca Liviu Dragnea a spus ca va anunta duminica, dupa alegerile europarlamentare, daca va candida la.

Liviu Dragnea: Si elevii au inceput sa fie violenti in limbaj. Unul din principalii vinovati e Iohannis, care a inceput cu constructia acestei industrii a urii (VIDEO)

Liviu Dragnea a declarat ca oamenii incep sa devina tot mai violenti in limbaj, inclusiv in scoli elevii isi adreseaza injurii, iar de vina este. Klaus Iohannis. El l-a acuzat pe seful statului ca a.

Liviu Dragnea: Am oprit 15.000 de sustinatori ai mei sa mearga la Curtea Suprema (VIDEO)

Liviu Dragnea a declarat ca a oprit circa 15. 000 de sustinatori ai lui sa mearga luni la Curtea Suprema, acolo unde s-a desfasurat ultimul termen in procesul in care prima instanta la condamnat la 3 ani si.

Liviu Dragnea, despre verdictul Curtii Supreme: Nu am emotii. Sunt complet nevinovat (VIDEO)

Liviu Dragnea a declarat ca nu are emotii in privinta deciziei finale pe care urmeaza sa o dea Curtea Suprema, pe 27 mai, in dosarul in care prima instanta l-a condamnat la 3 ani si jumatate de inchsioare.

Subiectele zilei: Baronii PSD il contrazic pe Liviu Dragnea: Candidatul la prezidentiale se alege in Congres; Augustin Zegrean, fost presedinte CCR: Iohannis nu e obligat sa accepte restructurarea Guvernului; Email de la Ceausescu pentru mai tanarul sau

Liviu Avram: Dragnea a incercat sa creeze o lebada neagra. Azi a constatat ca a produs un pui de cioara. Liviu Avram explica care este principalul motiv din spatele anuntului lui Liviu Dragnea pe tema candidaturii la prezidentiale. Ponta jongleaza cu aliantele, dar neaga discutiile cu grupul Conservatorilor. Fostul premier roman Victor Ponta nu intentioneaza sa incheie o alianta cu grupul Conservatorilor si Reformistilor.

Liviu Dragnea, atac direct la Viorica Dancila: Sa nu uite de ce a fost pusa acolo

Pe toata durata campaniei electorale, au existat zvonuri potrivit carora relatia dintre Liviu Dragnea si Viorica Dancila s-ar fi racit. Acum, liderul PSD face declaratii care lasa loc de multe interpretari. Liviu Dragnea sustine ca activitatea premierului Viorica Dancila va fi analizata dupa alegeri. Nu doar sefa Guvernului ar fi vizata, ci toti ministrii care, [] .

ştiri din Politica

actualitate, 17:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2097 seconds )