Libnet.ro
UNICEF

01:05

Cat de bogat e Ludovic Orban. Premierul a avut o leafa de doar 3.000 de lei pe luna anul trecut

Adevărul Adevărul,
Cat de bogat e Ludovic Orban. Premierul a avut o leafa de doar 3.000 de lei pe luna anul trecut

Premierul Ludovic Orban detine, conform declaratiei de avere, o casa de vacanta in co-proprietate cu sotia, iar anul trecut a avut venituri nete de 37. 000 de lei din activitati de consultanta tehnica. Asadar, pana sa ajunga premier, Orban incasa lunar doar 3. 000 de lei pe luna. continuă pe Adevărul

Legea pe care pensionarii o asteapta cu sufletul la gura. Ce a anuntat Ludovic Orban

Premierul Romaniei a facut un nou anunt cu privire la legea care ar urma sa rezolve inechitati in legislatia cu privire la domeniul pensiilor. Ludovic Orban a declarat ca pregateste o lege in acest sens si a precizat ca ministrul Muncii construieste o echipa care sa evalueze toate lucrurile anormale care exista in legislatie. Ludovic .

Cum explica Ludovic Orban ca a trait cu doar 3.100 de lei luna, alaturi de sotia sa: Sunt un om foarte modest

Premierul Ludovic Orban a oferit explicatiidespre cum a reusit sa traiasca, asa cum arata declaratia sa de avere, cu doar 3. 100 de lei lunar, alaturi de sotia sa, care este casnica si nu are niciun.

Cum explica Ludovic Orban ca a trait cu doar 3.100 de lei lunar, alaturi de sotia sa: Sunt un om foarte modest

Premierul Ludovic Orban a oferit explicatiidespre cum a reusit sa traiasca, asa cum arata declaratia sa de avere, cu doar 3. 100 de lei lunar, alaturi de sotia sa, care este casnica si nu are niciun.

Ce se intampla cu salariul minim, in 2020. Ludovic Orban sustine cresterea acestui tip de venit

Premierul Ludovic Orban a anuntat ce se va intampla cu salariul minim pe economie, odata cu debutul anului 2020. Pentru ca au mai ramas doar cateva saptamani pana la finalizarea lui 2019, noul Executiv a luat cateva hotarari, legate de bugetul romanilor. Aici a fost inclusa si o noua propunere in ceea ce priveste acest .

LUDOVIC ORBAN: Sarbatorim in acest an Ziua Nationala a Romaniei cu implinirea faptului ca am reusit sa lasam in urma, prin vot, ceea ce a franat progresul pe care ni l-am dorit dupa caderea comunismului

Premierul Ludovic Orban a transmis duminica un mesaj de Ziua Nationala, in care afirma ca azi nu doar Ziua Nationala ci si schimbarea pe care tara noastra o dorea inca de la caderea regimului comunist.

Ludovic Orban, discutii cu sindicatele si patronatele: Salariul minim va creste

Premierul Ludovic Orban a declarat, marti, ca a avut discutii productive cusi sindicatele privind majorarea salariului minim pe economie. Liderul PNL a reiterat faptul casalariul minim pe economie va.

Premierul Ludovic Orban se spala pe maini de scandalul cursului de schimb

Ludovic Orban se spala pe maini de scandalul cursului de schimb. in vreme ce mai multi analisti au sustinut ca euro a explodat din cauza declaratiilor lui Florin Citu, premierul sustine ca de vina ar fi.

Ce spune premierul Ludovic Orban despre o criza economica in Romania

Premierul Ludovic Orban este de parere ca nu vom avea o criza economica in anul 2020, deoarece spera ca masurile Guvernului sa aduca crestere econmica.

Ludovic Orban, la Alba Iulia: Traiasca Romania Mare! Premierul asista la parada militara din orasul Unirii VIDEO

Sute de persoane au asistat duminica, pe esplanada Salii Unirii din Alba Iulia, la reconstituirea Marii Adunari Nationale si la momentul primirii soliilor din fostele cetati de scaun, la eveniment fiind prezent si premierul Ludovic Orban, alaturi de ministrul Economiei, Virgil Popescu, ministrul Agriculturii, Adrian Oros, europarlamentarii Mircea Hava si Rares Bogdan, transmite Agerpres.

Gest incredibil facut de premierul Ludovic Orban la ceremonia de 1 Decembrie de la Alba Iulia. Cei din jur au ramas masca

Premierul Ludovic Orban, aflat duminica la Alba Iulia, i-a oferit unei persoane, care l-a abordat in mai multe randuri pe traseul pe care primul ministru l-a parcurs de la Monumentul Marii Uniri la Sala Unirii,.

ştiri din Politica

ştiri de la Adevărul

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2147 seconds )