Libnet.ro
UNICEF

01:05

Cum explica Ludovic Orban ca a trait cu doar 3.100 de lei luna, alaturi de sotia sa: Sunt un om foarte modest

Antena3 Antena3,
Cum explica Ludovic Orban ca a trait cu doar 3.100 de lei luna, alaturi de sotia sa: Sunt un om foarte modest

Premierul Ludovic Orban a oferit explicatiidespre cum a reusit sa traiasca, asa cum arata declaratia sa de avere, cu doar 3. 100 de lei lunar, alaturi de sotia sa, care este casnica si nu are niciun. continuă pe Antena3

Cum explica Ludovic Orban ca a trait cu doar 3.100 de lei lunar, alaturi de sotia sa: Sunt un om foarte modest

Premierul Ludovic Orban a oferit explicatiidespre cum a reusit sa traiasca, asa cum arata declaratia sa de avere, cu doar 3. 100 de lei lunar, alaturi de sotia sa, care este casnica si nu are niciun.

Ludovic Orban a trait in saracie in ultimul an. Prin declaratia de avere a premierului bate vantul

Premierul Ludovic Orban si-a depus declaratia de avere si candideaza cu succes la titlul decel mai sarac sef al Guvernului din 1990 incoace. Potrivit documentului, presedintele PNL nu are terenuri, nu are.

Cat de bogat e Ludovic Orban. Premierul a avut o leafa de doar 3.000 de lei pe luna anul trecut

Premierul Ludovic Orban detine, conform declaratiei de avere, o casa de vacanta in co-proprietate cu sotia, iar anul trecut a avut venituri nete de 37. 000 de lei din activitati de consultanta tehnica. Asadar, pana sa ajunga premier, Orban incasa lunar doar 3. 000 de lei pe luna.

Ce se intampla cu salariul minim, in 2020. Ludovic Orban sustine cresterea acestui tip de venit

Premierul Ludovic Orban a anuntat ce se va intampla cu salariul minim pe economie, odata cu debutul anului 2020. Pentru ca au mai ramas doar cateva saptamani pana la finalizarea lui 2019, noul Executiv a luat cateva hotarari, legate de bugetul romanilor. Aici a fost inclusa si o noua propunere in ceea ce priveste acest .

LUDOVIC ORBAN: Sarbatorim in acest an Ziua Nationala a Romaniei cu implinirea faptului ca am reusit sa lasam in urma, prin vot, ceea ce a franat progresul pe care ni l-am dorit dupa caderea comunismului

Premierul Ludovic Orban a transmis duminica un mesaj de Ziua Nationala, in care afirma ca azi nu doar Ziua Nationala ci si schimbarea pe care tara noastra o dorea inca de la caderea regimului comunist.

Ludovic Orban vrea o noua lege a pensiilor. Ce vrea sa elimine din sistemul de pensii

Ludovic Orban nu este de multa vreme premier al Romaniei, dar vrea sa treaca imediat la treaba pentru a le demonstra romanilor ca nu a fost o alegere deloc rea. Acesta vrea sa exluda ceva din sistemul actual de pensii. Despre ce este vorba? Ludovic Orban vrea sa elimine ceva din sistemul actual de pensii .

Va fi sau nu o criza economica in Romania, in 2020? Ce spune Ludovic Orban despre pensii

Premierul Ludovic Orban nu crede ca va exista o criza economica. El ii asigura pe romani ca nu exista motive reale de ingrjorare intrucat spera chiar ca masurile Guvernului sa contribuie la o crestere economica. Ludovic Orban da asigurari ca romanii nu vor traversa o noua criza economica si i-a asigurat pe varstinci ca pensiile .

Legea pe care pensionarii o asteapta cu sufletul la gura. Ce a anuntat Ludovic Orban

Premierul Romaniei a facut un nou anunt cu privire la legea care ar urma sa rezolve inechitati in legislatia cu privire la domeniul pensiilor. Ludovic Orban a declarat ca pregateste o lege in acest sens si a precizat ca ministrul Muncii construieste o echipa care sa evalueze toate lucrurile anormale care exista in legislatie. Ludovic .

LUDOVIC ORBAN: Cresterea calitatii educatiei in Romania trebuie realizata prin masuri de substanta, nu prin masuri cosmetice

Cresterea calitatii educatiei in Romania trebuie realizata prin masuri de substanta si nu prin masuri cosmetice, a declarat prim-ministrul Ludovic Orban.

LUDOVIC ORBAN: Salariul minim va creste, facem analize

Premierul Ludovic Orban a dat asigurari ca salariul minim pe economie va creste, insa nu a precizat cuantumul cu care va fi majorat, aratand ca, in prezent, se face o analiza care ia in calcul propunerile sindicatelor si patronatelor.

ştiri din Politica

ştiri de la Antena3

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2212 seconds )